Connect with us

اخبار ساحوی

کارکنان صلیب سرخ و هلال احمر نباید مورد تهدید قرار بگیرند

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۳, ۱۴۰۱

وجود افراد مسلح غیر مسوول یکی از چالش های اساسی بر سر راه هلال احمر در کار امداد رسانی است.

مسوولان در کمیته ی بین المللی صلیب سرخ که در تجلیل، از 150 مین سالگشت این بنیاد خیریه گردهم آمده  بودند از تمامی نهادهای مخالف حکومت خواستار حمایت از روند امداد رسانی این کمیته اند.

این مسوولان بانگرانی از تلفات کارکنان صلیب سرخ در محلات نیازمند امداد رسانی میگویند که، این افراد به عنوان کسانی که در این بنیاد خیریه برای مردم خدمت بشر دوستانه می کنند، نباید تهدید شوند.

گرادو پونتراندولفی رییس کمیته بین المللی صلیب سرخ در افغانستان ميگويد:

بی احترامی به حقوق بشر در جنگ علاوه بر اينكه مردم ملکی را متضرر می سازد، به رضاکاران و فعالان جمعیت های ملی صلیب سرخ نیز صدمه می رساند. فعالان صلیب سرخ هدفی جز خیر رسانی به قربانیان حوادث ندارند، اما ما همواره شاهد کشته و زخمی شدن کارکنان صلیب سرخ بوده ایم.

برخی از مردمی که قربانی حوادث طبیعی شده اند از روند امداد رسانی این نهاد شکایت دارند.

محمدامین دیندار سکرتر جنرال هلال احمر وجود افراد مسلح غیرمسوول در برخی نقاط کشور را یکی از چالش ها در برابر امداد رسانی میداند.

کمیته بین المللی صلیب سرخ درسال 1863م توسط هانری دونانت تاسیس شد که 150 سال از فعالیت این کمیته در سرتاسر دنیا می گذرد. این نهاد در حال حاظر 187 دفتر در کشورهای مختلف دارد.

Advertisement

اخبار ساحوی

عاصم منیر، لوی درستیز قوای مسلح پاکستان وارد ایران شد

Published

on

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، روز چهارشنبه در تهران با هیأتی پاکستانی به ریاست عاصم منیر، لوی درستیز قوای مسلح پاکستان، دیدار کرد. این سفر در حالی که تلاش‌های منطقه‌ای برای تسهیل گفتگو میان ایران و ایالات متحده ادامه دارد، انجام شده است.

رسانه‌های دولتی ایران گزارش دادند که این هیأت قرار است پیامی از واشنگتن را منتقل کند و درباره ترتیبات مربوط به احتمال برگزاری دور دوم مذاکرات میان دو طرف گفتگو کند.

این سفر پس از مذاکرات پیشین در اسلام‌آباد انجام می‌شود که بدون دستیابی به نتیجه مشخصی پایان یافت، هرچند مقام‌ها اعلام کرده‌اند که واشنگتن و تهران به‌طور اصولی بر ادامه مذاکرات توافق کرده‌اند.

میانجی‌گران منطقه‌ای در تلاش هستند تا روند حرکت به‌سوی ازسرگیری گفتگوها را حفظ کنند، اما پیشرفت در این زمینه در سایه تنش‌های گسترده‌تر ژئوپولیتیکی کند بوده است.

این دیدار در تهران نشان‌دهنده نقش رو به افزایش پاکستان به‌عنوان میانجی در تلاش‌ها برای احیای مذاکرات و کاهش تنش‌ها میان ایران و ایالات متحده است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

اردوی امریکا از آغاز محاصره دریایی بر تمام رفت‌وآمدهای کشتی‌ها به ایران خبر داد

در اعلامیه همچنان گفته شده است که قبل از آغاز رسمی این محدودیت، اطلاعیه‌های لازم برای کشتی‌های تجارتی صادر خواهد شد.

Published

on

قوماندانی مرکزی ایالات متحده اعلام کرده است که از روز دوشنبه، ۱۳ اپریل، اجرای محاصره بر تمام ترافیک دریایی ورودی و خروجی بندرهای ایران را آغاز می‌کند.

در اعلامیه‌ای که از سوی این قوماندانی مرکزی ایالات متحده در شبکه‌های اجتماعی نشر شده، آمده است که این اقدام پس از اعلام قبلی دونالد ترمپ مبنی بر آغاز محاصره دریایی توسط نیروی بحری امریکا درتنگه هرمز صورت می‌گیرد.

بر اساس این اعلامیه، محاصره به‌گونه یکسان بالای تمام کشتی‌های همه کشورها که وارد یا خارج بنادر ایران می‌شوند، تطبیق خواهد شد. این محدودیت شامل تمامی بنادر ایران در خلیج فارس و دریای عمان می‌شود.

قوماندانی مرکزی ایالات متحده تأکید کرده است که این اقدام مانع آزادی عبور کشتی‌هایی نخواهد شد که از تنگه هرمز به سمت بنادر غیرایرانی در حرکت هستند.

در اعلامیه همچنان گفته شده است که قبل از آغاز رسمی این محدودیت، اطلاعیه‌های لازم برای کشتی‌های تجارتی صادر خواهد شد.

این تصمیم در حالی اعلام می‌شود که تنش‌ها در منطقه خاورمیانه و مسیرهای مهم انرژی جهانی افزایش یافته است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

مذاکرات امریکا و ایران بدون توافق پایان یافت؛ ونس اسلام‌آباد را ترک کرد

در این مذاکرات، از جانب امریکا استیو ویتکاف و جرد کوشنر نیز حضور داشتند. در مقابل، هیئت ایرانی شامل محمدباقر قالیباف و عباس عراقچی بود.

Published

on

گفتگوهای پرتنش میان ایالات متحده و ایران که با هدف پایان دادن به هفته‌ها درگیری در اسلام‌آباد برگزار شده بود، بدون هیچ توافقی پایان یافت و نگرانی‌ها درباره شکننده بودن آتش‌بس افزایش یافته است.

این مذاکرات که به گفته منابع، نخستین تماس مستقیم میان دو طرف پس از بیش از یک دهه محسوب می‌شود، حدود ۲۱ ساعت ادامه داشت اما در نهایت بر سر برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز هیچ پیشرفتی حاصل نشد.

جی‌دی ونس، رئیس هیئت مذاکره‌کننده امریکا، پیش از ترک اسلام‌آباد اعلام کرد که هیچ توافقی به دست نیامده است و مسئولیت این بن‌بست را متوجه تهران دانست.

او گفت: «ما به توافق نرسیدیم» و تأکید کرد که واشنگتن خطوط قرمز خود را به‌طور واضح مشخص کرده است، از جمله جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای یا توانایی تولید سریع آن.

در این مذاکرات، از جانب امریکا استیو ویتکاف و جرد کوشنر نیز حضور داشتند. در مقابل، هیئت ایرانی شامل محمدباقر قالیباف و عباس عراقچی بود.

رسانه‌های ایرانی اما علت ناکامی مذاکرات را «خواست‌های بیش از حد» امریکا عنوان کرده و گفته‌اند که اختلافات عمده همچنان بر سر آینده تنگه هرمز و فعالیت‌های هسته‌ای تهران باقی مانده است.

سخنگوی وزارت خارجه ایران گفته است که گفتگوها در فضای بی‌اعتمادی عمیق انجام شده و رسیدن به توافق جامع در یک دور مذاکرات بعید به نظر می‌رسد.

این مذاکرات پس از آتش‌بس دو هفته‌ای صورت گرفت که با هدف کاهش تنش‌ها میان دو طرف پس از درگیری‌های اخیر آغاز شده بود.

در همین حال، وزیر خارجه پاکستان از هر دو طرف خواسته است تا با وجود نبود توافق، آتش‌بس را حفظ کرده و به روند دیپلماسی ادامه دهند.

با وجود بن‌بست در اسلام‌آباد، دیپلمات‌ها هشدار داده‌اند که در صورت عدم پیشرفت بیشتر، خطر تشدید دوباره تنش‌ها همچنان بالا باقی خواهد ماند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!