Connect with us

ورزش

کرکت بورد: جدول زمانی سلسله مسابقات داخلی برای سال جاری اعلام شد

منتشر شده

در

کرکت بورد افغانستان هر ساله مسابقات داخلی کرکت بر اساس یک برنامه منظم برگزار می‌کند که نقش عمده‌ای در توسعه بازی کرکت در کشور و دریافت بازیکنان جدید دارد.

بخش کرکت داخلی کرکت بورد افغانستان مانند سال‌های گذشته مسابقات زیادی را در ساختارهای مختلف کرکت برای سال تازه آغاز شده ۲۰۲۳ در نظر گرفته است که در ولایات مربوطه انجام خواهد شد.

مسابقات داخلی سال جاری ۲۰۲۳ با مسابقات ولایتی درجه دو و درجه یک وزیر محمد اکبر خان آغاز می‌شود. در این سلسله نخست مسابقات ولایتی درجه دو برگزار می‌شود که از اواخر جنوری ماه جاری آغاز و به مدت ۲۰ روز بین ۳۱ تیم ولایتی در چهار استدیوم کرکت مختلف کشور ادامه خواهد داشت.

پس از پایان این مسابقات، مسابقات ولایتی درجه اول آغاز می‌شود که در آن ۱۲ تیم ولایتی حضور خواهند داشت. این مسابقات کرکت همه ساله به سطح داخلی برگزار می شود تا به طور منظم بازیکنان جدید به بورد کرکت افغانستان معرفی شوند.

پس از این، در ماه می سال جاری، بزرگترین رقابت داخلی کرکت افغانستان، لیگ کرکت شپگیزه برگزار می‌شود که در آن تمامی بازیکنان ملی بازی خواهند کرد. علاوه بر این، ماه‌های میانی سال به مسابقات یک روزه غازی امان الله خان در سطح زون اختصاص یافته است که قرار است این بار در ماه‌های جون و جولای در ولایت کابل برگزار شود. این مسابقات دارای حیثیت لیست‌ است که رول عمده را در کرکت داخلی بازی میکند و از سال ۲۰۱۷ بدینسو بطور منظم برگزار می شود.

به اساس اعلامیه‌ی مسابقات سه روزه به سطح زون‌ها مربوط به کرکت داخلی در جولای و اگست سال جاری برگزار می‌شود که برترین‌های مسابقات ولایتی درجه یک و دو برای این مسابقات انتخاب می‌شوند و بهترین بازیکنان هر تیم ولایتی برای بازی در سطح زون‌ها انتخاب می‌شوند. همچنان برای بازیکنان دارای معلولیت نیز مسابقات مد نظر گرفته شده است که مانند سال گذشته در ماه جولای میان تیم‌های پنج زون انجام خواهد شد

علاوه بر این برای بازیکنان جوان مسابقات ایمرجینگ در سطح زون‌ها مدنظر گرفته شده است که در ماه اگست بین ۵ تیم در ولایت کندز برگزار می‌شود. این مسابقات به منظور آمادگی بهتر بازیکنان جوان برای حضور در جام ملت های آسیا امسال برگزار می شود. همچنین مسابقات فرست کلاس احمد شاه ابدالی در سطح زون‌ها برای ماه‌های سپتامبر و اکتوبر برنامه ریزی شده است که بین ۴ تیم در ولایت‌های خوست و ننگرهار برگزار خواهد شد.

مسابقات بین بازیکنان زیر سن ۱۶ سال در سطح زون‌ها نیز در ولایت ننگرهار در ماه‌های اکتبر و نوامبر برگزار می‌شود. علاوه بر این، مسابقات بین مکاتب نیز در برنامه گنجانده شده و دور نهایی مسابقات در سطح زون‌ها در ماه نوامبر در استدیوم کرکت ولایت خوست برگزار خواهد شد. علاوه بر این مسابقات، رقابت‌های جام قهرمانی بین کلب‌های برتر کشور نیز در ماه دسامبر برگزار می‌شود که تیم‌های برتر زون‌های پنجگانه کشور برای کسب عنوان قهرمانی به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

به گفته بورد کرکت افغانستان همچنین مسابقات یکروزه جام افغانستان سرسبز نیز در برنامه است که بر اساس نیاز؛ برای آمادگی هر چه بهتر تیم ملی برگزار خواهد شد. تاریخ و مکان احتمالی این مسابقات هنوز مشخص نشده است، اما اطلاعات دقیق آن در زمان مناسب، مشخص خواهد شد.

بورد کرکت افغانستان گفته است که در سال ۲۰۲۲ مسابقات داخلی کرکت بسیار منظم برگزار شد که در آن مسابقات درجه دو و درجه یک ولایتی در سه ماه اول سال دایر گردید. از سوی دیگر بعد از یک سال تاخیر مسابقات لیگ کرکت شپگیزه بین ۸ تیم به بسیار خوبی و موفقیت برگزار شد. همچنین مسابقات فرست کلاس احمد شاه ابدالی بزرگترین مسابقات کرکت داخلی کشور در ربع آخر سال در ولایات خوست و ننگرهار برگزار شد، اما متأسفانه مسابقات لیست ای در سطح زون‌ها به دلیل مشکلات مالی و بانکی نتوانست به موقع برگزار شود.

این بورد گفته است که هر ساله مسابقات داخلی کرکت را به صورت منظم و استندارد برگزار کند که در نتیجه آن بازیکنان زیادی به تیم‌های مختلف ملی کشور داده می شود.

ورزش

ابو مسلم فراه، عمر ځواک هرات را ۴ بر صفر در لیگ قهرمانان افغانستان شکست داد

Published

on

ابو مسلم فراه در سی‌ومین دیدار فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن، با عملکرد عالی عمر ځواک هرات را ۴ بر صفر شکست داد.

این دیدار امروز (چهارشنبه) در استدیوم فدراسیون فوتبال افغانستان برگزار شد.

سمیع‌الله نادری در دقایق پایانی نیمه نخست، نخستین گول ابومسلم فراه را به ثمر رساند.

ابومسلم فراه در نیمه دوم نیز به حملات خود ادامه داد و در دقیقه ۶۹، امان سرداری با یک ضربه سر تماشایی گول دوم تیمش را به ثمر رساند.

در ادامه، امید رجبی و میرویس غفوری نیز موفق به گول‌زنی شدند تا ابومسلم فراه با پیروزی ۴ بر صفر میدان را ترک کند.

امان الله سرداری کاپیتان تیم فوتبال ابومسلم فراه به عنوان بهترین بازیکن مسابقه مقابل عمر زواک هرات انتخاب شد.

ابومسلم فراه در دیدار بعدی خود ۲ اکتوبر به مصاف آریانا خوست می‌رود و عمر ځواک هرات نیز در همین روز برابر استقلال کابل صف‌آرایی خواهد کرد.

رقابت‌های فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن به‌گونه زنده از تلویزیون آریانا پخش می‌شود.

Continue Reading

ورزش

بورد کریکت افغانستان برنامه شناسایی استعدادهای توپ‌اندازان سریع را راه‌اندازی می‌کند

Published

on

مرکز ارتقای ظرفیت بورد کریکت افغانستان قرار است برنامه سراسری شناسایی استعدادهای توپ‌اندازان سریع را زیر عنوان «تندر» در جریان ماه اکتوبر در چندین ولایت کشور راه‌اندازی کند.

به گفته بورد کریکت افغانستان، این برنامه در چهارم اکتوبر در ولایت کندز آغاز می‌شود و پس از آن ارزیابی‌ها در هرات، کندهار، کابل، خوست، پکتیا و کنر ادامه یافته و در ۲۷ اکتوبر در ننگرهار به پایان می‌رسد.

این بورد می‌گوید، بازیکنان واجد شرایط باید ۱۹ تا ۲۶ سال سن داشته باشند، حداقل ۱۸۰ سانتی‌متر قد داشته باشند، دارای تذکره الکترونیکی معتبر باشند و بتوانند توپ را با سرعت حداقل ۱۴۰ کیلومتر در ساعت پرتاب کنند.

بر اساس برنامه اعلام‌شده، ارزیابی‌ها در کندز در روزهای ۴ و ۵ اکتوبر، در هرات در ۹ و ۱۰ اکتوبر، در کندهار در ۱۲ اکتوبر، در کابل در ۱۴ و ۱۵ اکتوبر، در خوست در ۱۹ اکتوبر، در پکتیا در ۲۱ اکتوبر و در کنر در ۲۵ اکتوبر برگزار می‌شود. مرحله نهایی نیز در ۲۷ اکتوبر در ننگرهار انجام خواهد شد.

بورد کریکت افغانستان از تمامی بازیکنانی که شرایط شرکت در این برنامه را دارند و باور دارند می‌توانند به توپ‌اندازان سریع در سطح بالا تبدیل شوند، خواسته است تا در تاریخ‌های تعیین‌شده در ولایت‌های مربوط ‌شان در برنامه شناسایی استعدادهای توپ‌اندازان سریع «تندر» شرکت کنند.

بورد کریکت افغانستان می‌گوید هدف از این برنامه، شناسایی استعدادهای امیدوارکننده در بخش توپ‌اندازی سریع از سراسر افغانستان و فراهم‌کردن زمینه برای رشد و پیشرفت بازیکنان مستعد از طریق سیستم عملکرد عالی کریکت کشور است.

Continue Reading

ورزش

لیگ قهرمانان افغانستان؛ طوفان هرات و عینو مینه کندهار ۱-۱ مساوی کردند

Published

on

طوفان هرات و عینو مینه کندهار در بیست‌ونهمین دیدار فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن، امروز (سه‌شنبه) به تساوی یک بر یک رسیدند.

عنایت‌الله کوهی در نیمه نخست گول نخست طوفان هرات را به ثمر رساند؛ اما احمد بنی‌مقدس در دقیقه ۳۲ بازی گول تساوی عینو مینه کندهار را وارد دروازه حریف کرد.

در نیمه دوم، هر دو تیم فرصت‌هایی برای گول‌‌زنی داشتند؛ اما هیچ‌یک از این فرصت‌ها به گول تبدیل نشد و بازی با نتیجه یک بر یک پایان یافت.

طوفان هرات در این دیدار ۱۲ خطا مرتکب شد و یک کارت زرد دریافت کرد. عینو مینه کندهار نیز ۱۶ خطا انجام داد و دو کارت زرد گرفت.

طوفان هرات در دیدار بعدی خود اول اکتوبر به مصاف آرمان اف‌سی می‌رود و عینو مینه کندهار نیز دوم اکتوبر برابر ابومسلم فراه بازی خواهد کرد.

رقابت‌های فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن به‌گونه زنده از تلویزیون آریانا پخش می‌شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!