Connect with us

ورزش

کریکت بورد قرارداد برگزاری لیگ برتر ۲۰ آوره افغانستان را امضا کرد

منتشر شده

در

کریکت بورد کشور اعلام کرده که با یکی از شرکت‌ها در امارات متحده عربی، قرارداد برگزاری لیگ برتر بیست‌ آوره افغانستان (APL T20) را امضا نموده است که به مدت ۱۰ سال اعتبار خواهد داشت.

کریکت بورد در اعلامیه‌ای گفته است، این قرارداد با شرکت ITW MEA که دفتر مرکزی آن در هند می‌باشد و در کشورهای دیگر هفت شعبه دارد، به امضا رسیده است.

براساس اعلامیه‌، این شرکت در بخش‌های «سرمایه‌گذاری، پرودکشن، براندینگ، حمایت مالی و بازاریابی» فعالیت می‌کند و همچنان این شرکت قبل از این با شورای بین المللی کریکت، شورای آسیایی کریکت در بخش‌های تنظیم و مدیریت بازی‌ها و برنامه‌ها کار کرده است و در این بخش بیش از یک دهه تجربه کاری دارد.

این قرارداد میان میرویس اشرف، رئیس‌ عمومی کریکت بورد و نصیب خان، رئیس‌ اجراییوی این بورد و متقابلاً به نمایندگی شرکت ITW، رئیس‌ و مسوول بخش امارات متحده عربی و افریقا، ویویک چندرا به امضا رسیده است.

بربنیاد اعلامیه، زمان برگزاری دومین دور لیگ برتر ۲۰ آوره افغانستان، تاریخ و محل برگزاری آن به زودی از سوی شورای رهبری هر دو جانب که در آن اعضای هر دو تیم اشتراک خواهند داشت، مشخص خواهد شد.

کریکت بورد کشور برای دریافت همکار سرمایه‌گذاری یک سال قبل از طریق برنامه شفاف داوطلبی اعلام نموده بود که هدف آن یافتن همکار سرمایه‌گذاری مؤثر و متداوم بوده تا از نگاه مالی و تخنیکی تخصص داشته باشد و برعلاوه آن به پیشرفت لیگ متعهد باشد.

آقای اشرف آغاز و برگزاری مجدد لیگ ۲۰ آوره افغانستان را یک دستاورد دیگر کریکت بورد افغانستان خوانده و گفت: «آغاز و برگزاری دومین دور لیگ برتر بیست آوره افغانستان مژده است که هموطنان ما از مدت زیاد منتظر شنیدن خبر آن بودند که حالا خوشبختانه انتظار هموطنان ما به پایان رسیده و این قرارداد را به امضا رساندیم و به زودی محل و تاریخ برگزاری لیگ نیز شریک خواهد شد.»

آقای نصیب خان همچنان گفت: «برگزاری لیگ برتر بیست آوره افغانستان یکی از اولویت‌های ما بود که در مورد آن از دو سال بدینسو با کمپنی‌های زیاد بحث و گفتگو داشتیم، برای چگونگی برگزاری پلان‌ها ترتیب و تنظیم نمودیم، نشست‌ها انجام شد که بالاخره با یکی از کمپنی‌های معتبر و مشهور به نتیجه رسیدم و ما میخواهیم که این لیگ را از هر نگاه بطور احسن آن انجام دهیم و از آن بازیکنان ما به طور مؤثر استفاده نمایند.»

او افزود: «در این شک وجود ندارد که برگزاری لیگ برتر بیست آوره افغانستان یک ضرورت جدی بوده است و به اداره و بازیکنان نفع خوب و عالی می‌رساند، بخاطریکه در آن بازیکنان زیاد و با استعداد ما اشتراک می‌کنند، امروز جای خوشحالی است که به طور رسمی آن را با کمپنی مربوطه قرارداد می‌کنیم و مه به نمایندگی اداره به آن زیاد امیدوار و خوشبین هستیم.»

ویویک چندرا، مسوول این شرکت نیز گفت: «بسیار خوش هستیم که با کریکت بورد افغانستان در بخش لیگ برتر بیست آوره افغانستان سرمایه‌گذاری می‌کنیم و امیدواریم که در این راستا به حیث یک همکار خوب ایفای مسوولیت نماییم، بخاطریکه کریکت بورد افغانستان یک نام بزرگ در دنیای کریکت و ورزش است که در مدت بسیار کم پيشرفت عالی و بی‌نظیر نموده است و ما متعهد هستیم که برای پيشترفت پيشتر این لیگ کار زیاد کنیم.»

گفتنی است که دور اول لیگ برتر بیست آوره افغانستان در ماه اکتوبر سال ۲۰۱۸ میلادی در امارات متحده عربی انجام شده بود که در آن پنج تیم حضور داشتند.

ورزش

افغانستان در پی تقویت جایگاه خود در رده‌بندی یک‌روزه در برابر ایرلند است

Published

on

تیم ملی کریکت افغانستان فردا (چهارشنبه) رقابت‌های پنج‌روزه یک‌روزه بین‌المللی (او‌دی‌آی) خود را در برابر ایرلند آغاز می‌کند؛ دیدارهایی که افغانستان امیدوار است با کسب نتایج مطلوب، جایگاه خود را در تازه‌ترین رده‌بندی یک‌روزه شورای بین‌المللی کریکت پیش از مهلت تعیین سهمیه جام جهانی کریکت ۲۰۲۷ تقویت کند.

دو مسابقه نخست این سلسله در روزهای ۵ و ۷ آگست در استدیوم کریکت بریدی در ایرلند شمالی برگزار می‌شود و سه دیدار باقی‌مانده نیز در روزهای ۱۰، ۱۲ و ۱۵ آگست در استدیوم سیویل سرویس در بلفاست انجام خواهد شد.

افغانستان این رقابت‌ها را در حالی آغاز می‌کند که با ۹۰ امتیاز در رده هشتم تازه‌ترین رده‌بندی یک‌روزه شورای بین‌المللی کریکت قرار دارد، در حالی که ایرلند با ۵۴ امتیاز در جایگاه دوازدهم ایستاده است.

این سلسله مسابقات برای هر دو تیم اهمیت ویژه‌ای دارد، زیرا رده‌بندی شورای بین‌المللی کریکت تا تاریخ ۳۰ سپتمبر ۲۰۲۶ در تعیین تیم‌هایی که به‌طور مستقیم به جام جهانی کریکت ۲۰۲۷ راه می‌یابند، نقش اساسی خواهد داشت.

هشت تیم برتر رده‌بندی، به استثنای میزبان مسابقات، افریقای جنوبی، به‌طور مستقیم به این رقابت‌ها صعود خواهند کرد.

افغانستان در دیدارهای اخیر برابر ایرلند عملکرد برتری داشته و شش مسابقه یک‌روزه اخیر خود را برابر این تیم با پیروزی پشت سر گذاشته است. آخرین برد ایرلند مقابل افغانستان در مسابقات یک‌روزه به ماه مارچ سال ۲۰۱۹ بازمی‌گردد.

این سلسله، نخستین رقابت یک‌روزه رحمت شاه به‌عنوان کاپیتان جدید تیم ملی افغانستان خواهد بود. او پس از کناره‌گیری حشمت‌الله شهیدی از رهبری تیم در ماه جون، هدایت تیم را بر عهده گرفت.

افغانستان همچنین امیدوار است پس از شکست ۳ بر صفر در سلسله مسابقات یک‌روزه برابر هند در اوایل سال جاری، به مسیر پیروزی بازگردد.

ایرلند با روحیه‌ای بالا وارد این رقابت‌ها می‌شود؛ این تیم ماه گذشته در سلسله مسابقات بیست‌آوره بین‌المللی با نتیجه ۲ بر صفر هند، قهرمان کنونی جام جهانی بیست‌آوره، را شکست داد. جای موندرا، که در آن رقابت‌ها عنوان بهترین بازیکن سلسله را کسب کرد، برای نخستین بار به تیم یک‌روزه ایرلند دعوت شده است. بن کالیتز و بایرون مک‌دونا نیز در ترکیب این تیم حضور دارند.

با این حال، میزبان با مشکلات ناشی از مصدومیت چند بازیکن کلیدی روبه‌رو است و جاش لیتل، مت هالارد، کریگ یانگ، بری مک‌کارتی، جوردن نیل و دیوید دیلینی به دلیل آسیب‌دیدگی در دسترس نخواهند بود.

شبکه جهانی رادیو تلویزیون آریانا حق پخش انحصاری این سلسله مسابقات یک‌روزه میان افغانستان و ایرلند را در افغانستان در اختیار دارد و هر پنج دیدار را به‌صورت زنده پخش خواهد کرد.

علاقه‌مندان کریکت می‌توانند تمامی مسابقات را به‌صورت زنده از تلویزیون آریانا دنبال کنند و برای اطلاع از برنامه مسابقات، به‌روزرسانی‌های لحظه‌ای، اخبار فوری و پوشش کامل این رقابت‌ها، صفحات تلویزیون آریانا، آریانا اسپورت و آریانا نیوز را در فیسبوک، اینستاگرام و ایکس دنبال کنند.

Continue Reading

ورزش

آمادگی‌های نهایی در استدیوم کریکت ایوبی برای لیگ برتر کابل

نخستین بازی این رقابت‌ها روز ۸ آگست میان تیم‌های پامیر استارز و شمشاد ایگلز در استدیوم کریکت ایوبی برگزار می‌شود.

Published

on

آماده‌سازی استدیوم کریکت ایوبی کابل برای میزبانی از چهارمین فصل لیگ برتر کابل به مراحل نهایی رسیده است. این رقابت‌ها روز شنبه، ۸ آگست، آغاز خواهد شد.

مسئولان می‌گویند که استدیوم امسال در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد و بازیکنان و هواداران تجربه بهتری از مسابقات خواهند داشت.

لیگ برتر کابل یکی از مهم‌ترین رقابت‌های داخلی کریکت افغانستان است که در آن بازیکنان مطرح کشور در کنار استعدادهای جوان با هم رقابت می‌کنند.

شش تیم در فصل جدید برای کسب قهرمانی رقابت خواهند کرد:

  • شمشاد ایگلز
  • پامیر استارز
  • کابل زلمی
  • سپین‌غر واریرز
  • اباسین دیفندرز
  • بند امیر استارز

نخستین بازی این رقابت‌ها روز ۸ آگست میان تیم‌های پامیر استارز و شمشاد ایگلز در استدیوم کریکت ایوبی برگزار می‌شود.

هواداران کریکت در سراسر افغانستان می‌توانند تمام بازی‌های لیگ برتر کابل را به‌گونه زنده از شبکه رادیو و تلویزیون آریانا دنبال کنند. آریانا حق انحصاری پخش این رقابت‌ها را دارد.

همچنین علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت آخرین خبرها، برنامه بازی‌ها و اطلاعات بیشتر، صفحات اجتماعی آریانا تلویزیون، آریانا اسپورت و آریانا نیوز را دنبال کنند.

 

 

Continue Reading

ورزش

قرعه‌کشی رقابت‌های باشگاهی فصل ۲۷-۲۰۲۶ کنفدراسیون فوتبال آسیا ۱۸ آگست برگزار می‌شود

Published

on

کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) فهرست تیم‌های شرکت‌کننده در سه رقابت باشگاهی این کنفدراسیون برای فصل ۲۰۲۷-۲۰۲۶ را اعلام کرد. بر اساس این فهرست، ۹۳ باشگاه از ۳۸ فدراسیون عضو در رقابت‌های امسال حضور خواهند داشت که بیشترین تعداد تیم در تاریخ این مسابقات است.

این رقابت‌ها شامل لیگ نخبگان آسیا (ACL Elite)، لیگ قهرمانان آسیا ۲ (ACL Two) و لیگ چلنج آسیا (ACGL) می‌شود.

مسابقات مرحله مقدماتی لیگ نخبگان آسیا و لیگ چلنج آسیا از ۱۱ آگست آغاز می‌شود و دیدارهای انتخابی لیگ قهرمانان آسیا ۲ نیز یک روز بعد، ۱۲ آگست، برگزار خواهد شد.

شبکه رادیو تلویزیون آریانا بار دیگر حق پخش انحصاری رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا و لیگ قهرمانان آسیا ۲ را در افغانستان به دست آورده و این مسابقات را به صورت زنده برای هواداران فوتبال پخش خواهد کرد.

پیش از آغاز رقابت‌ها، مراسم قرعه‌کشی مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲ روز سه‌شنبه، ۱۸ آگست ساعت ۱۰:۳۰ صبح به وقت کابل در هوتل گرند حیات شهر کوالالامپور مالیزیا برگزار می‌شود. سپس از ساعت ۱۲:۳۰ ظهر، قرعه‌کشی مرحله لیگ رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا انجام خواهد شد.

در فصل جدید، لیگ نخبگان آسیا برای نخستین بار با حضور ۳۲ تیم برگزار می‌شود؛ در حالی که در دو فصل گذشته ۲۴ تیم در این رقابت‌ها حضور داشتند.

در این مسابقات، ۱۸ باشگاه از هر یک از مناطق غرب و شرق آسیا مستقیماً به مرحله لیگ راه یافته‌اند و چهار تیم دیگر از هر منطقه در مرحله مقدماتی برای کسب سهمیه‌های باقی‌مانده رقابت می‌کنند. مرحله لیگ از ۱۴ سپتمبر آغاز خواهد شد.

مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲ نیز با حضور ۳۲ تیم برگزار می‌شود و از ۱۵ سپتمبر آغاز خواهد شد. این تیم‌ها شامل باشگاه‌های صعودکننده از مراحل مقدماتی لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان آسیا ۲ هستند.

همچنین، لیگ چلنج آسیا با حضور ۲۰ تیم برگزار می‌شود و مرحله گروهی آن از ۱۷ اکتوبر تا ۲۴ نومبر ادامه خواهد داشت.

کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرده است که افزایش تعداد تیم‌ها با هدف فراهم کردن فرصت بیشتر برای باشگاه‌های آسیایی و ارتقای سطح فوتبال باشگاهی در این قاره انجام شده است.

هواداران فوتبال در افغانستان می‌توانند مراسم قرعه‌کشی روز ۱۸ آگست را به صورت زنده و انحصاری از تلویزیون آریانا تماشا کنند. همچنین برای اطلاع از آخرین اخبار و برنامه مسابقات، می‌توانند صفحات رسمی تلویزیون آریانا و آریانا نیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117