Connect with us

رویداد های اخیر

کمپاین واکسیناسیون خانه به خانه فلج اطفال درافغانستان آغاز می‌شود

منتشر شده

در

سازمان ملل روز گذشته (دوشنبه ۲۶میزان) اعلام کرد افغانستان اولین کمپاین سراسری واکسیناسیون فلج اطفال را ماه آینده برای محافظت ازجان میلیون‌ها کودک واکسینه نشده آغاز می‌کند.

سازمان کودکان و بهداشت سازمان ملل متحد (یونیسف) خبر داده است که این کمپاین برای واکسیناسیون دربرابر این بیماری فلج کننده و بالقوه کشنده، ۸نوامبر (۱۷عقرب) با حمایت کامل امارت اسلامی آغاز می‌شود.
این نهادها با صدور اعلامیه‌ای اعلام کردند:” سازمان جهانی بهداشت و یونیسف از تصمیم طالبان (امارت اسلامی برای حمایت از آغاز عملیات خانه به خانه واکسیناسیون فلج اطفال در سراسر افغانستان استقبال می‌کنند.”
در این اعلامیه آمده است از زمان قدرت گرفتن امارت اسلامی در افغانستان در دو ماه گذشته، سازمان ملل با این گروه برای توجه به مسائل صحی در این کشور مذاکره کرده و به همین منظور، امارت اسلامی تعهد خود نسبت به موافقت با فعالیت نیروهای خط مقدم زن را ابراز داشته است.
درهمین حال، مقام‌های جدید افغانستان نسبت به تامین امنیت و تضمین ایمنی همه کارکنان بخش بهداشت و درمان در این کشور که پیش نیاز لازم برای اجرای کمپاین‌های واکسیناسیون فلج اطفال است، متعهد شده‌اند.
سازمان ملل اعلام کرد که کمپاین ماه آینده با هدف واکسینه کردن ۹.۹میلیون کودک زیر ۵سال انجام می‌شود که بیش از یک سوم از آنها ساکن مناطقی هستند که دسترسی به واکسیناسیون در آن غیرممکن بوده است.
در همین حال، توافق در زمینه دومین کمپاین ملی واکسیناسیون فلج اطفال انجام شده و با کمپاین برنامه‌ریزی شده در پاکستان درماه دسامبر هماهنگ می‌شود.
داپنگ لیو، نماینده سازمان جهانی بهداشت درافغانستان گفت:”این گامی بسیار مهم در مسیر درست است. وی افزود:” دسترسی پایدار به همه کودکان برای پایان دادن به فلج اطفال، ضروری است.”
افغانستان و پاکستان تنها کشورهایی هستند که نمونه کنترل نشده فلج اطفال درآن همچنان شایع است.
براساس اعلام نهادهای سازمان ملل متحد، در حال حاضر شروع مجدد واکسیناسیون فلج اطفال برای جلوگیری از شیوع شدید این بیماری در داخل افغانستان و کاهش خطر انتقال مرزی و بین‌المللی حائز اهمیت است.
هرو لودویک دی لیس، نماینده یونیسف در افغانستان تاکید کرد که برای برچیدن کامل فلج اطفال، هر کودک در هر خانوداده در سراسر این کشور باید واکسینه شود.
نهادهای وابسته به سازمان ملل همچنین اعلام کردند کودکان زیر ۵سال، دُز اضافه ویتامین آ را در جریان عملیات واکسیناسیون دریافت می‌کنند.

رویداد های اخیر

څار: د پاکستان پر سیاستونو نیوکې

Published

on

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی افغانستان یک زندانی امریکایی را آزاد کرد

Published

on

وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان از آزادی دنیس کویل، شهروند امریکایی، از زندان خبر داده است.

طبق خبرنامه این وزارت، مادر کویل در نامه‌ای به رهبر امارت اسلامی خواستار عفو و آزادی پسرش به مناسبت عید شده بود و ستره محکمه نیز حبس او را کافی دانسته و تصمیم به آزادی‌اش گرفت.

وزارت خارجه امارت اسلامی گفته است که این اقدام را بر پایه بشردوستی و حسن نیت انجام می‌دهد و معتقد است که چنین گام‌هایی می‌تواند فضای اعتماد میان کشورها را تقویت کند.

این وزارت همچنین ابراز امیدواری کرده است که هر دو کشور در آینده از طریق تفاهم و گفتگوهای سازنده بتوانند راه‌حل‌هایی برای مسائل باقی‌مانده پیدا کنند.

امارت اسلامی از همکاری امارات متحده عربی در این زمینه نیز قدردانی کرده است.

از سویی هم، برای رهایی کویل، یک هیأت امریکایی که در آن زلمی خلیلزاد، نماینده ویژه پیشین ایالات متحده برای افغانستان، نیز حضور داشت با امیر خان متقی، وزیر امور خارجه امارت اسلامی امروز (سه‌شنبه) دیدار کرد.

در این دیدار، سیف محمد الکتبی، سفیر امارات متحده عربی در کابل و یک عضو این خانواده زندانی نیز حضور داشتند.

براساس خبرنامه وزارت خارجه، آقای متقی در این نشست افزود که امارت اسلامی هیچ‌یک از شهروندان هیچ کشوری را به منظور دستیابی به اهداف سیاسی بازداشت نکرده است، بلکه بازداشت‌ها نتیجه نقض قوانین بوده و افراد پس از طی مراحل قضایی آزاد شده‌اند.

در این نشست، زلمی خلیلزاد نیز از اقدام امارت اسلامی ستایش کرد و ادامه گفتگوها در مورد همه مسائل میان دو کشور را مهم دانست و امید خود را برای پیشرفت‌های بیشتر در آینده ابراز داشت.

متقی همچنان تأکید کرد که کابل و امارات باید خدمات قنسولی معیاری را به شهروندان خود ارائه کنند و حکومت افغانستان در این زمینه آمادگی کامل دارد.

او از محمد بن زاید آل نهیان، رئیس امارات متحده عربی، برای نقش سازنده‌شان در تسهیل آزادی زندانی قدردانی کرد و امارات را دوست نزدیک افغانستان خواند.

همچنین آقای متقی پیش‌تر از نقش دولت قطر در زمینه تبادل اطلاعات بین امارت اسلامی و خانواده زندانی تقدیر کرده بود.

علاوه بر این، سفیر امارات آمادگی کشورش برای نقش‌آفرینی در نهادهای بشردوستانه را نشان داد و چنین پیشرفت‌هایی را به نفع همه دانست.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بریتانیا با اختصاص ۳ میلیون پوند، کمک‌های بشردوستانه به افغانستان را افزایش داد

Published

on

بریتانیا اعلام کرده است که ۳ میلیون پوند (۳۷۵ میلیون افغانی) کمک اضافی بشردوستانه به افغانستان اختصاص داده است؛ کمکی که هدف آن حمایت از افرادی است که از حوادث طبیعی متاثر شده‌اند.

ریچارد لیندزی، نماینده ویژه بریتانیا برای افغانستان، در ایکس گفته است که این بودجه برای فراهم‌سازی مواد ضروری تغذیه‌ای و حمایت‌های مرتبط به افراد نیازمند اختصاص می‌یابد.

با این کمک جدید، مجموع کمک‌های دوجانبه بریتانیا به افغانستان در سال مالی جاری به ۱۵۴ میلیون پوند (۱۳.۸ میلیارد افغانی) می‌رسد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!