Connect with us

رویداد های اخیر

کمک بنیاد بیات به خانواده‌های نیازمند در ولایت قندز

منتشر شده

در

به ادامه مساعدت های زمستانی بنیاد بیات، یک محموله بزرگ این کمک ها برای صدها خانواده نیازمند و جنگ زده در ولایت قندز توزیع شد.

مسوولان بنیاد بیات میگویند که این کمک‌ها شامل آرد، برنج و روغن میشود که پس از یک بررسی به  نیازمندان توزیع گردید.

حاجی محمد اسماعیل معاون بنیاد بیات میگوید: “در کندز آمده ایم؛ برای یک تعداد مستحقین و بی‌جا شدگان ولایت قندز که لیست اش از طرف تیم بنیاد بیات در قندز جمع آوری شده بود، برای شان توزیع میکنیم که این کمک ها شامل آرد، روغن و برنج می‌باشد. این کمک های مان به زودی به ولایت های دیگر نیز توزیع خواهد شد.”  

نماینده بنیاد بیات در حوزه شمال‌شرق میگوید که پیش از توزیع این مساعدت، خانودهای نیازمند از سوی تیم این بنیاد خیریه شناسایی شده اند و صدها خانواده از این مساعدت ها مستفید خواهند شد.

خیر محمد سلجوق نماینده بنیاد بیات در حوزه شمال‌شرق میگوید: “روند توزیع کمک بنیاد خیریه بیات برای نیازمندان و جنگ زده های کشور، در سطح ولایت و تمام ولایت کشور شروع شده، ما اکنون لیست نیازمندان و جنگ زده ها را در ولایت قندز شناسایی و روند توزیع آن را به صدها خانواده نیازمند آغاز نموده ایم.”

دریافت کنندگان این مساعدت ها، از بدست آوردن این بسته های کمکی خرسند هستند.

لیلا دریافت کننده کمک میگوید: “پانزده روز است که دیگ نکدم (چیزی نپخته ام). شوهر بی‌کار دارم. خودم مریض استم و در خانه ها کار میکنم.”

رقیه دریافت کننده کمک میگوید: “هشت دانه صغیر(کودک) دارم. هیچ کسی دیگر را هم ندارم. خیر ببیند بنیاد بیات که به ما کمک میکند.”

در همین حال اعضای امارت اسلامی نیز از سلسله کمک های بنیاد خیریه بیات استقبال میکنند و از دیگر تجاران و نهاد های خیریه خواهان دستگیری خانوادهای مستضعف در این زمستان استند.

مولوی عبدالرقیب حقانی عضو امارت اسلامی در شمالشرق میگوید: “مردم ما بسیار به مشکلات سخت مواجه استند. از همه تجاران ملی مثل که بنیاد بیات کمک کردند به مردم افغانستان در این حالات سخت در این شرایط سخت؛ کمک کنند.”

پیش ازین بنیاد بیات بسته های کمکی را در حوزه های جنوب، شرق و غرب کشور نیز به خانوادهای نیازمند توزیع کرده است.

 

رویداد های اخیر

اشتراک مقام‌های وزارت اطلاعات و فرهنگ در نشست علمی آیسسکو درباره نسخه‌های خطی اسلامی

مسئولان آیسسکو در این نشست تأکید کردند که کشور مالی با داشتن صدها هزار نسخه خطی، یکی از گنجینه‌های مهم تمدن و اندیشه اسلامی در غرب آفریقا به شمار می‌رود و حفاظت از این آثار تاریخی اهمیت ویژه دارد.

Published

on

عبیدالله حنیف، رئیس آرشیف ملی وزارت اطلاعات و فرهنگ، و محمد شفیق احمدزی، رئیس روابط خارجه و آتشه‌های فرهنگی این وزارت، در نشست علمی آنلاین سازمان تعلیمی، علمی و فرهنگی جهان اسلام (آیسسکو) درباره نسخه‌های خطی اسلامی اشتراک کردند.

این نشست از سوی مرکز خوش‌نویسی و نسخه‌های خطی آیسسکو تحت عنوان «نسخه‌های اسلامی در جهان» برگزار شده و محور اصلی آن بررسی وضعیت نسخه‌های خطی کشور مالی و راه‌های حفاظت و نگهداری این میراث فرهنگی عنوان شده است.

مسئولان آیسسکو در این نشست تأکید کردند که کشور مالی با داشتن صدها هزار نسخه خطی، یکی از گنجینه‌های مهم تمدن و اندیشه اسلامی در غرب آفریقا به شمار می‌رود و حفاظت از این آثار تاریخی اهمیت ویژه دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزارت معارف بیش از هزار بست اداری را به رقابت آزاد گذاشت

مسئولان وزارت معارف افزوده‌اند که این بست‌ها بر بنیاد ساختار تشکیلاتی جدید و به هدف تقویت کادر اداری در ۴۷۳ ولسوالی کشور ایجاد شده‌اند.

Published

on

وزارت معارف اعلام کرده است که ۱۰۶۰ بست خالی اداری مربوط به آمریت‌های معارف ولسوالی‌ها و حوزه‌های تعلیمی را از طریق رقابت آزاد به اعلان سپرده است.

مقام‌های این وزارت می‌گویند روند استخدام به‌گونه شفاف برگزار می‌شود و افراد تنها بر اساس شایستگی، لیاقت و توانایی انتخاب خواهند شد. به گفته آنان، در این پروسه هیچ‌گونه معیار قومی و سمتی در نظر گرفته نخواهد شد.

در همین حال، محمد زاهد احمدزی، معین وزارت کار و امور اجتماعی، گفته است که مهاجرین برگشته در اولویت استخدام قرار دارند و تلاش‌ها برای ایجاد فرصت‌های شغلی با همکاری نهادهای مختلف ادامه دارد.

مسئولان وزارت معارف افزوده‌اند که این بست‌ها بر بنیاد ساختار تشکیلاتی جدید و به هدف تقویت کادر اداری در ۴۷۳ ولسوالی کشور ایجاد شده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

یک مرد افغان در بریتانیا به جرم برقراری ارتباط جنسی با یک کودک اعتراف کرد

Published

on

رسانه‌های بریتانیایی گزارش داده اند که یک مرد افغان به‌نام نجیب الله عرب با حضور در محکمه در شهر آکسفورد به جرم برقراری ارتباط جنسی با یک کودک اعتراف کرده است.

این مرد ۴۰ ساله در ابتدا اتهام را رد کرده بود و قرار بود اواخر سال جاری محاکمه شود. بر بنیاد اسناد محکمه، او به کودک در ماه می ۲۰۲۴ گفته بود که «زیبا» است و «بدن جذابی» دارد و خواسته بود با او تنها باشد.

عرب پیش از این نیز به چندین جرم دیگر اعتراف کرده بود. او در اوایل سال جاری به یک مورد آزار جنسی مربوط به رویدادی در منطقه گرو در ماه جنوری اعتراف کرده بود.

او همچنان اتهامات آزار جنسی، تجاوز جنسی و آدم‌ربایی در برابر زن دیگری را پذیرفته است.

قرار است حکم محکمه علیه عرب به تاریخ ۱۹ جون صادر شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!