Connect with us

رویداد های اخیر

کمک نقدی جمعیت هلال احمر افغانستان به زلزله‌زدگان ترکیه

منتشر شده

در

جمعیت هلال احمر امارت اسلامی افغانستان اعلام کرد که ۴.۵ میلیون افغانی (حدود ۵۰هزار دالر) را به آسیب‌دیدگان زلزله ترکیه کمک کرده است.

عرفان‌الله شرف‌زوی، سخنگوی جمعیت هلال احمر گفته است که مولوی مطیع الحق خالص، رئیس جمعیت هلال احمر افغانستان این کمک را به منظور همدردی با زلزله‌زدگان ترکیه، به جهاد ارگین‌آی، سفیر ترکیه در کابل تحویل داده است.

پیش از این نیز نهادهای مردمی افغانستان مستقر در استانبول برای زلزله‌زدگان جنوب شرق کشور بسته‌های کمکی ارسال کردند.

به دنبال فراخوان سفارت افغانستان در انقره برای جمع‌آوری کمک به مناطق زلزله‌زده ترکیه، عبدالقادر نظری، مدیر کل و عاطفه ظاهر نماینده شرکت هواپیمایی کام ایر افغانستان در ترکیه ۵۰ هزار دالر به امیر محمد رامین، سفیر افغانستان در انقره تقدیم کردند.

امارت اسلامی افغانستان پیش از این نیز از کمک ۱۵ میلیون افغانی به زلزله زدگان ترکیه و سوریه خبر داده بود.

طبق آمارهای رسمی شمار جانباختگان زلزله شدیدی که مرکز آن “قهرمان ماراش” در جنوب شرق ترکیه بوده، اکنون از ۳۷ هزار تن در دو کشور ترکیه و سوریه فراتر رفته است. طبق تازه‌ترین آمار رسمی تا صبح امروز (سه‌شنبه) که هشتمین روز پس از وقوع حادثه است، دست‌کم ۳۱ هزار و ۶۴۳ تن از این مرگ‌ و میرها در ترکیه و ۵۸۱۴ فوتی نیز در سوریه گزارش شده است.

رویداد های اخیر

انتقال انجن ۲.۳ میلیون دالری بوئینگ ۷۳۷ شرکت آریانا از امریکا به کابل

رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت تأکید کرده است که تلاش‌ها برای تأمین سریع‌تر پرزه‌جات و تجهیزات مورد نیاز طیاره‌ها ادامه دارد.

Published

on

به‌دنبال تلاش‌ها و پیگیری‌های رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت، انجن یک فروند طیاره‌ی بوئینگ ۷۳۷ این شرکت که به‌دلیل روند گمرکی در امریکا متوقف مانده بود، پس از تکمیل مراحل مربوط، به کابل انتقال داده شد.

این انجن به ارزش ۲.۳ میلیون دالر امریکایی از شرکت «گلوبل انجین» خریداری شده و قرار است پس از انتقال به کابل، توسط تیم تخنیکی د آریانا افغان هوایی شرکت در یک فروند طیاره‌ی بوئینگ ۷۳۷ نصب شود.

مسوولان د آریانا افغان هوایی شرکت می‌گویند انتقال این انجن، گام مهمی در راستای تقویت ظرفیت تخنیکی و عملیاتی این شرکت و فراهم‌سازی زمینه برای فعالیت منظم هواپیماهای آن به شمار می‌رود.

رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت تأکید کرده است که تلاش‌ها برای تأمین سریع‌تر پرزه‌جات و تجهیزات مورد نیاز طیاره‌ها ادامه دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

در یک سال گذشته بیش از ۶۵۰ هزار جلد پاسپورت توزیع شده است

Published

on

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، می‌گوید در یک سال گذشته هجری قمری، بیش از ۶۵۰ هزار جلد پاسپورت عادی در کشور توزیع و ویزه بیش از ۱۶ هزار شهروند خارجی تمدید شده است.

مجاهد این اظهارات را در برنامه «حکومت در آئینه مطبوعات» با عنوان «هفته خدمات عامه» مطرح کرده است.

به گفته او، اداره عمومی احصائیه و معلومات نیز در سال ۱۴۴۷ هجری قمری نزدیک به دو میلیون تذکره الکترونیکی و حدود یک میلیون تذکره کاغذی توزیع کرده است.

مجاهد افزود که این اداره در یک سال گذشته صدها هزار خدمت حضوری و آنلاین را در بخش اصلاح تذکره‌ها نیز ارائه کرده است.

سخنگوی امارت اسلامی گفت ریاست عمومی پاسپورت با کاهش فورم ثبت‌نام پاسپورت از ۹ صفحه به یک صفحه، تلاش کرده روند ارائه خدمات را سریع‌تر و آسان‌تر کند.

او همچنین از گسترش خدمات شرکت دولتی «افغان پست» خبر داد و گفت این شرکت در یک سال گذشته بیش از پنج میلیون مراسله داخلی را انتقال داده است.

به گفته مجاهد، ارائه خدمات تأیید و تصدیق صدها هزار سند، راه‌اندازی خدمات عاجل، ایجاد مرکز خدمات مشتریان و رساندن اسناد تا درب منازل از دیگر اقداماتی بوده که برای توسعه خدمات پستی انجام شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کار ساخت یک کارخانه بزرگ تولید سمنت در هرات آغاز شد

Published

on

کار ساخت یک کارخانه بزرگ تولید سمنت در هرات امروز با حضور شماری از مقام‌های بلندپایه امارت اسلامی افغانستان در ولایت هرات آغاز شد.

همایون افغان، سخنگوی وزارت معادن و پترولیم، می‌گوید قرارداد این پروژه با یک شرکت داخلی امضا شده و قرار است کار ساخت آن تا دو سال آینده تکمیل شود و پس از آن روند استخراج سمنت آغاز گردد.

به گفته او، شرکت قراردادی برای اجرای این پروژه ۱۴۳ میلیون دالر سرمایه‌گذاری می‌کند و پس از آغاز فعالیت، ظرفیت تولید روزانه آن به حدود سه هزار تُن سمنت خواهد رسید.

مسئولان می‌گویند با آغاز فعالیت این پروژه، حدود پنج هزار نفر به‌گونه مستقیم و غیرمستقیم در آن مصروف کار خواهند شد.

در مراسم آغاز کار این پروژه، معاون اقتصادی و معاون اداری ریاست‌الوزرا و شماری از وزیران کابینه امارت اسلامی نیز حضور داشتند.

پروژه سمنت هرات از پروژه‌های بزرگ صنعتی کشور به شمار می‌رود که مردم این ولایت سال‌ها در انتظار آغاز استخراج و تولید سمنت از آن بوده‌اند.

این پروژه در حدود ۳۰ کیلومتری غرب شهر هرات، در ولسوالی زنده‌جان موقعیت دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117