Connect with us

رویداد های اخیر

کمک ۱۰ میلیون دالری یونیسف به بخش آموزش کودکان در افغانستان

منتشر شده

در

نماینده صندوق کودکان سازمان ملل (یونیسف) طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد دانمارک و کوریای جنوبی ۱۰ میلیون دالر برای حمایت از آموزش دختران و پسران آسیب‌پذیر در افغانستان کمک کرده‌اند.

براساس این اطلاعیه، یونیسف با تأکید بر اینکه حمایت از بخش آموزش باعث رشد دانش‌آموزان می‌شود گفته است این مبلغ در بخش ایجاد و حمایت ازصنف‌های محلی هزینه خواهد شد.

سال گذشته یونیسف با حمایت از آموزش دختران، در مورد افزایش ازدواج کودکان در افغانستان به شدت نگرانی کرده و از افزایش ازدواج کودکان و زیرسن در این کشور خبر داده بود.

یونیسف تخمین می‌زند که ۲۸ درصد از زنان ۱۵ تا ۴۹ ساله افغانستان قبل از ۱۸ سالگی ازدواج کرده‌اند. همه‌گیری کووید-۱۹، بحران غذایی مداوم و شروع زمستان، وضعیت خانواده‌ها را تشدید کرده است.

بنا بر گزارش‌های نهاد‌های مدافع حقوق کودکان، ۱۴ ماه پس از تسلط طالبان بر افغانستان، وضعیت اقتصادی، وضعیت حقوق بشر، به‌ویژه وضعیت کودکان در این کشور بدتر شده است.

یونیسف پیشتر نیز در گزارشی نسبت به وضعیت کودکان در افغانستان هشدار داده و اعلام کرده بود که بیش از یک میلیون کودک در این کشور از سوءتغذیه شدید رنج می‌برند و نیاز به کمک‌های فوری دارند.

رویداد های اخیر

څار: د پاکستان پر سیاستونو نیوکې

Published

on

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی افغانستان یک زندانی امریکایی را آزاد کرد

Published

on

وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان از آزادی دنیس کویل، شهروند امریکایی، از زندان خبر داده است.

طبق خبرنامه این وزارت، مادر کویل در نامه‌ای به رهبر امارت اسلامی خواستار عفو و آزادی پسرش به مناسبت عید شده بود و ستره محکمه نیز حبس او را کافی دانسته و تصمیم به آزادی‌اش گرفت.

وزارت خارجه امارت اسلامی گفته است که این اقدام را بر پایه بشردوستی و حسن نیت انجام می‌دهد و معتقد است که چنین گام‌هایی می‌تواند فضای اعتماد میان کشورها را تقویت کند.

این وزارت همچنین ابراز امیدواری کرده است که هر دو کشور در آینده از طریق تفاهم و گفتگوهای سازنده بتوانند راه‌حل‌هایی برای مسائل باقی‌مانده پیدا کنند.

امارت اسلامی از همکاری امارات متحده عربی در این زمینه نیز قدردانی کرده است.

از سویی هم، برای رهایی کویل، یک هیأت امریکایی که در آن زلمی خلیلزاد، نماینده ویژه پیشین ایالات متحده برای افغانستان، نیز حضور داشت با امیر خان متقی، وزیر امور خارجه امارت اسلامی امروز (سه‌شنبه) دیدار کرد.

در این دیدار، سیف محمد الکتبی، سفیر امارات متحده عربی در کابل و یک عضو این خانواده زندانی نیز حضور داشتند.

براساس خبرنامه وزارت خارجه، آقای متقی در این نشست افزود که امارت اسلامی هیچ‌یک از شهروندان هیچ کشوری را به منظور دستیابی به اهداف سیاسی بازداشت نکرده است، بلکه بازداشت‌ها نتیجه نقض قوانین بوده و افراد پس از طی مراحل قضایی آزاد شده‌اند.

در این نشست، زلمی خلیلزاد نیز از اقدام امارت اسلامی ستایش کرد و ادامه گفتگوها در مورد همه مسائل میان دو کشور را مهم دانست و امید خود را برای پیشرفت‌های بیشتر در آینده ابراز داشت.

متقی همچنان تأکید کرد که کابل و امارات باید خدمات قنسولی معیاری را به شهروندان خود ارائه کنند و حکومت افغانستان در این زمینه آمادگی کامل دارد.

او از محمد بن زاید آل نهیان، رئیس امارات متحده عربی، برای نقش سازنده‌شان در تسهیل آزادی زندانی قدردانی کرد و امارات را دوست نزدیک افغانستان خواند.

همچنین آقای متقی پیش‌تر از نقش دولت قطر در زمینه تبادل اطلاعات بین امارت اسلامی و خانواده زندانی تقدیر کرده بود.

علاوه بر این، سفیر امارات آمادگی کشورش برای نقش‌آفرینی در نهادهای بشردوستانه را نشان داد و چنین پیشرفت‌هایی را به نفع همه دانست.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بریتانیا با اختصاص ۳ میلیون پوند، کمک‌های بشردوستانه به افغانستان را افزایش داد

Published

on

بریتانیا اعلام کرده است که ۳ میلیون پوند (۳۷۵ میلیون افغانی) کمک اضافی بشردوستانه به افغانستان اختصاص داده است؛ کمکی که هدف آن حمایت از افرادی است که از حوادث طبیعی متاثر شده‌اند.

ریچارد لیندزی، نماینده ویژه بریتانیا برای افغانستان، در ایکس گفته است که این بودجه برای فراهم‌سازی مواد ضروری تغذیه‌ای و حمایت‌های مرتبط به افراد نیازمند اختصاص می‌یابد.

با این کمک جدید، مجموع کمک‌های دوجانبه بریتانیا به افغانستان در سال مالی جاری به ۱۵۴ میلیون پوند (۱۳.۸ میلیارد افغانی) می‌رسد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!