Connect with us

رویداد های اخیر

کمیته بین المللی نجات: کاهش کمک‌های امریکا میلیون‌ها افغان را تحت تاثیر قرار داده است

منتشر شده

در

کمیته بین‌المللی نجات روز جمعه اعلام کرد که کمک‌های مالی ایالات متحده برای ۲۳ میلیون افغان حیاتی بوده است، اما این حمایت اکنون در معرض خطر است.

این سازمان در مطلبی روز جمعه نوشته است که کاهش کمک‌ها در حال حاضر اثرات منفی بر آسیب‌پذیرترین جوامع این کشور، به ویژه زنان و کودکان، گذاشته است.

کمیته بین المللی نجات گفته است که به دلیل کاهش کمک‌های مالی ایالات متحده، مجبور شده است برخی از خدمات نجات‌بخش خود را در افغانستان به حالت تعلیق درآورد.

این سازمان گفت که بیش از ۷۰۰ هزار تن از جمله مهاجرین و بیجاشدگان، دسترسی به خدمات بشردوستانه کمیته بین المللی نجات را از دست خواهند داد و همچنین تداوی بیش از ۱۵ هزار کودک مبتلا به سوء تغذیه مختل شده است.

این سازمان خاطرنشان کرد که افغانستان با یک بحران شدید بشری روبه‌رو است و بیش از ۲۲.۹ میلیون نفر به کمک فوری نیاز دارند.

کمیته بین المللی نجات همچنان اعلام کرد که وضعیت به ویژه برای گروه‌های آسیب‌پذیر، از جمله بیش از ۳ میلیون کودک و ۱.۲ میلیون زن حامله یا شیرده که از سوءتغذیه حاد رنج می‌برند، وخیم است.

به گفته این سازمان، در سراسر کشور، بیش از ۱۴ میلیون نفر به مراقبت‌های صحی، دسترسی محدود یا اصلاً دسترسی ندارند.

کمیته بین المللی نجات هشدار داد که کاهش دسترسی به آب آشامیدنی و خدمات حفظ الصحه، خطر شیوع امراض را افزایش داده است و احتمالاً به دیگر کشورها نیز سرایت خواهد کرد.

رویداد های اخیر

انتقال ۳۳ زخمی وخیم حملات هوایی پاکستان به کابل؛ زخمیان تحت درمان عاجل قرار گرفتند

امارت اسلامی پاکستان را مسئول این حملات دانسته و اعلام کرده است که در نتیجه آن دست‌کم ۳۶ غیرنظامی، به‌شمول زنان و کودکان، «شهید» و ۱۶۳ تن دیگر زخمی شده‌اند.

Published

on

مسوولان صحی می‌گویند ۳۳ تن از زخمیان وخیم حملات هوایی رژیم نظامی پاکستان در شرق افغانستان، برای دریافت خدمات درمانی عاجل، از طریق چرخبال به کابل انتقال یافته‌اند.

به گفته این مسوولان، این افراد بخشی از ۶۶ زخمی هستند که پس از حملات شب گذشته بر مناطق مسکونی در ولایت‌های پکتیا، پکتیکا و کنر در وضعیت وخیم قرار داشتند.

زخمیان در شماری از شفاخانه‌های دولتی کابل بستری شده‌اند و تیم‌های متخصص صحی روند درمان آنان را ادامه می‌دهند. تاکنون در مورد وضعیت سایر زخمیان وخیم و احتمال انتقال آنان به کابل، جزئیاتی منتشر نشده است.

این انتقال‌ها در حالی انجام می‌شود که مقام‌های افغان همچنان در حال بررسی ابعاد تلفات ناشی از حملات هوایی شب گذشته هستند.

امارت اسلامی پاکستان را مسئول این حملات دانسته و اعلام کرده است که در نتیجه آن دست‌کم ۳۶ غیرنظامی، به‌شمول زنان و کودکان، «شهید» و ۱۶۳ تن دیگر زخمی شده‌اند.

در همین حال، این حملات با واکنش‌های گسترده داخلی و بین‌المللی روبه‌رو شده و شماری از مقام‌های پیشین افغانستان و چهره‌های بین‌المللی خواستار کاهش تنش و حل اختلافات از راه گفتگو شده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

زلمی خلیل‌زاد: حملات پاکستان، تلفات ملکی و پرسش‌ها درباره اهداف اسلام‌آباد

خلیل‌زاد گفته است که همواره کشتار غیرنظامیان افغان توسط پاکستان را محکوم کرده و امروز نیز بار دیگر آن را محکوم می‌کند.

Published

on

زلمی خلیل‌زاد، نماینده پیشین امریکا برای صلح افغانستان، در یک پیام گفته است که با وجود درخواست‌های مکرر از سراسر جهان و همچنان از سوی بسیاری از پاکستانی‌ها برای حل اختلافات از طریق گفتگو، پاکستان بار دیگر بر افغانستان حمله کرده و تلفات و خسارات سنگینی به‌جا گذاشته است.

او گفته است که همواره کشتار غیرنظامیان افغان توسط پاکستان را محکوم کرده و امروز نیز بار دیگر آن را محکوم می‌کند.

خلیل‌زاد همچنین یادآور شده است که اسلام‌آباد به پیشنهادها و طرح‌های متعدد ارائه‌شده از سوی امارت اسلامی که اعلام کرده‌اند با آن موافق هستند، پاسخی نداده است.

وی افزوده است که در شرایطی که هیچ تلاش سازنده یا پاسخی از سوی پاکستان وجود ندارد، این پرسش مطرح می‌شود که آیا اسلام‌آباد اساساً خواهان راه‌حل و توافق است یا نه.

او در ادامه پرسیده است که آیا این منازعه از دید پاکستان همان چیزی است که ادعا می‌شود، یا اینکه ساختار امنیتی و نظامی این کشور اهداف دیگری را دنبال می‌کند.

خلیل‌زاد همچنین پرسیده است که آیا هدف، بی‌ثبات نگه‌داشتن افغانستان است و یا این‌که این وضعیت به نفع بازیگران خارجی از جمله چین و در تضاد با منافع ایالات متحده قرار دارد.

او تأکید کرده است که اگر چنین اهدافی واقعیت داشته باشد، می‌تواند پیامدهایی از جمله افزایش بی‌ثباتی و گسترش فعالیت گروه‌های تروریستی مانند داعش خراسان و نیز افزایش نفوذ چین در افغانستان داشته باشد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

هجوم هوایی شبانه پاکستان بر پکتیا، پکتیکا و کنر؛ ده‌ها غیرنظامی «شهید» و زخمی شدند

آقای فطرت گفته است که، براساس آمار ارائه‌شده، در مجموع این رویدادها ۳۶ غیرنظامی «شهید» و ۱۶۳ تن دیگر زخمی شده‌اند و سه خانه مسکونی نیز به‌طور کامل تخریب شده است.

Published

on

مقام‌های امارت اسلامی افغانستان می‌گویند که شب گذشته (۷سرطان) مناطق مسکونی در ولایت‌های پکتیا، پکتیکا و کنر هدف حملات هوایی اردوی پاکستان قرار گرفته است که در نتیجه آن ده‌ها تن از غیرنظامیان، به شمول زنان و کودکان، «شهید» و زخمی شده‌اند.

حمدالله فطرت، معاون سخنگوی امارت اسلامی، اعلام کرده است که در ولسوالی سمکنی ولایت پکتیا، یک منزل مسکونی در قریه مندوخیل هدف بمباردمان قرار گرفته که در نتیجه آن یک مرد سالخورده و یک کودک «شهید» و اعضای دیگر یک خانواده زخمی شده‌اند.

به گفته او، پس از تجمع باشندگان محل برای کمک‌رسانی، بار دیگر همان ساحه هدف حمله قرار گرفته که در نتیجه آن ۲۸ تن «شهید» و ۱۵۸ تن دیگر زخمی شده‌اند.

همچنین در قریه ولوست ولسوالی گیان ولایت پکتیکا، یک خانه مسکونی بمباران شده که در اثر آن شش تن، به‌ویژه زنان و کودکان، «شهید» شده‌اند.

در ولایت کنر نیز یک منزل مسکونی در قریه برولو ولسوالی منوره هدف قرار گرفته که هرچند تلفات جانی در آن ثبت نشده، اما خانه به‌گونه کامل ویران شده است.

آقای فطرت گفته است که، براساس آمار ارائه‌شده، در مجموع این رویدادها ۳۶ غیرنظامی «شهید» و ۱۶۳ تن دیگر زخمی شده‌اند و سه خانه مسکونی نیز به‌طور کامل تخریب شده است.

مقام‌های امارت اسلامی این حملات را “تجاوز و جنایت” خوانده و آن را به‌شدت محکوم کرده‌اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117