Connect with us

رویداد های اخیر

کمیشنر سازمان ملل از پیامدهای جنگ در اوکراین ابراز نگرانی کرد

منتشر شده

در

فلیپو گراندی، کمیشنر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان، از ادامه جنگ در اوکراین ابراز نگرانی کرده و گفته که این جنگ باعت فاجعه بشردوستانه خواهد شد.

گراندی میگوید که جنگ در اوکراین ممکن طول بکشد و باعث مشکلات و تلفات انسانی پی در پی برای سال‌ها شود.

گراندی روز گذشته (یکشنبه، 21 حمل) در یک مصاحبه با سی بی سی (CBC) افزود: تجربه ما منحیث یک نهاد بشردوستانه و انسانی این است که معامله با جنگ در عرصه‌های بشردوستانه خیلی دشوارتر است.

نظر به ارقام کمیساری سازمان ملل در امور پناهندگان در جریان جنگ روسیه و اوکراین که بیش از شش هفته طول نمی‌کشد تقریبآ 4.4 میلیون از اتباع اوکراین مجبور به ترک کشورشان شدند که برابر به 10 فیصد از کل جمعیت این کشور میشود.

آقای گراندی در این باره گفت:”این مانند یک بحر از مردم بود که به شکل آب دریا از اوکراین خارج شدند و به کشورهای همسایه پناه بردند.”

او افزود:”دشتوارترین حالت این است زمانیکه آقایان از خانم هایشان و خانواده شان جدا میشوند بخاطریکه آقایان بخاطر دفاع از کشورشان در کشور میمانند و فامیل‌های ایشان مهاجر می‌شوند که چنین حالت را هرگز تجربه نکرده بودیم.”

این در حالی است که در پی حمله روسیه بر اوکراین هزاران تن از اتباع اوکراین به کشورهای همسایه به خصوص پولند مهاجر شدند.

کمیساری سازمان ملل در امور پناهندگان به تازه گی یک دفتر موقتی خود را در شهر کراکوف پولند که تقریبا 150هزار شهروندان اوکراینی در آنجا زندگی میکنند باز کرد.

گراندی گفت که این قاره در حالت بحرانی توانایی این را دارد که مهاجرین و پناهجویان را جای بدهد اما این یک خواهش همیشه گی این کشور نیست تنها در حالت بحران قابل یادآوری است.

وی افزود:” اکنون ایالات متحده با یک برنامه بزرگ بازگشته است، که عالی است، اما اگر کانادا در دوره اسکان مجدد باقی نمی‌ماند… شاید ما ظرفیت انجام این کار را برای بسیاری از افراد آسیب پذیر از دست می دادیم. و این سزاوار کلمات درخشان است.”

گراندی همچنان به تغییر وضعیت بحرانی در افغانستان اشاره کرد و گفت که نهادهای بشردوستانه حالا به عوض کمک کردن به افغان‌ها در ترک کشور شان بر تامین زندگی مردم در کشور خود تمرکز میکنند.

وی افزود که سازمان‌ها و گروه‌های بین المللی باید بر امارات اسلامی افغانستان فشار وارد کنند تا جایگاه خود را علیه قوانین بشر بشمول تعلیم دختران ثابت بسازند.

گراندی افزود که پاسخ بر این موضوع باید بشکل متداوم تحت بحث قرار گیرد.

او افزود:” ما نباید افغانستان را تنها بگذاریم چون افغانستان بشکل یک کشور سقوط کرده پس ما یک حالت عاجل انسانی و بشردوستانه بزرگ را در دستهای خود خواهیم داشت.”

رویداد های اخیر

هیأت عالی‌رتبه ازبکستان به هدف گسترش روابط تجارتی وارد کابل شد

Published

on

هیأت عالی‌رتبه دولتی و سکتور خصوصی جمهوری خودمختار قره‌قالپاقستان ازبکستان، به رهبری امان‌بای اورین‌بایوف، رئیس مجلس عالی قره‌قالپاقستان، بعد از ظهر امروز (شنبه) وارد کابل شد.

براساس خبرنامه وزارت صنعت و تجارت، قرار است این هیأت با نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت، به منظور گسترش روابط تجارتی و اقتصادی گفتگو کند.

در خبرنامه آمده است که این هیأت همچنان در نشست تواصل تجارتی و دیدارهای تجاری حضور خواهد یافت.

گفتنی است که هیأت ازبکستان به ولایت بلخ نیز سفر خواهد کرد و ضمن اشتراک در نشست تواصل تجارتی و دیدارهای تجاری، نمایشگاه تولیدات داخلی آن کشور را نیز افتتاح خواهد نمود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

Karzai: Pakistan seeking to legitimize Durand Line, authorities must clarify

Published

on

Hamid Karzai, former president of Afghanistan, has expressed concern over recent developments along the Durand Line, saying Pakistan has increased military and economic pressure on villages and residents living near the line.

In a statement, Karzai said the apparent purpose of these pressures is to push residents of Durand Line areas to seek help from Pakistani institutions for resolving security and other local issues.

He added that, amid this situation, some tribal elders from both sides of the Durand Line recently signed documents described as “peace agreements,” which were later officially welcomed by Pakistan’s Ministry of Foreign Affairs.

According to Karzai, these developments amount to an effort by Pakistan to legitimize the Durand Line and represent an action against Afghanistan’s national sovereignty.

The former Afghan president also urged the relevant Afghan authorities to provide the public with a clear explanation regarding the recent agreements and developments along the Durand Line.

 
Continue Reading

رویداد های اخیر

اسحاق دار: شکست سارک، پاکستان را به سمت همکاری‌های سه جانبه با افغانستان، چین و بنگله‌دیش سوق داده است

Published

on

محمد اسحاق دار، معاون صدراعظم و وزیر امور خارجه پاکستان، گفته است که شکست سازمان همکاری منطقه‌ای جنوب آسیا (سارک)، پاکستان را به سمت چارچوب‌های همکاری سه جانبه با حضور افغانستان، چین و بنگه‌دیش سوق می‌دهد.

دار روز جمعه در کنفرانس فدراسیون حسابداران جنوب آسیا در لاهور گفت که سارک «متاسفانه نتوانسته است شروع به کار کند» و این امر ادغام و همکاری اقتصادی منطقه‌ای را محدود کرده است.

وی گفت که پاکستان اکنون به دنبال چارچوب‌های منطقه‌ای بدیل برای تقویت ارتباط اقتصادی و تجارت، از جمله قالب‌های سه جانبه مانند چین-پاکستان-افغانستان و چین-پاکستان-بنگله‌دیش است. دار تأکید کرد که آسیای جنوبی نمی‌تواند در «انزوا» باقی بماند و خاطرنشان کرد که این منطقه که نزدیک به دو میلیارد نفر جمعیت دارد، به دلیل همکاری ضعیف بین کشورهای همسایه، فرصت‌های اقتصادی قابل توجهی را از دست می‌دهد.

گفتنی است که سازمان همکاری منطقه‌ای جنوب آسیا در سال ۱۹۸۵ برای ارتقای ادغام اقتصادی و منطقه‌ای بین کشورهای جنوب آسیا، از جمله افغانستان، بنگله‌دیش، بوتان، هند، مالدیف، نیپال، پاکستان و سریلانکا تأسیس شد.

این سازمان برای تشویق همکاری در زمینه‌هایی مانند تجارت، توسعه، آموزش و تبادل فرهنگی طراحی شده بود. با این حال، در سال‌های اخیر، اثربخشی سارک به دلیل تنش‌های سیاسی بین کشورهای عضو، به ویژه بین هند و پاکستان، به طور قابل توجهی محدود شده است که منجر به توقف اجلاس‌ها و کاهش تعاملات منطقه‌ای شده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!