Connect with us

رویداد های اخیر

گفتگوی وزیران خارجه‌ امریکا و پاکستان درباره‌ افغانستان

منتشر شده

در

آنتونی بلینکن، وزیر خارجه‌ی امریکا در نیویارک با بلاول‌ بوتو‌ زرداری همتای پاکستانی خود دیدار کرد. مسایل افغانستان از محورهای گفتگوی این دیدار بوده است.

وزارت خارجه‌ی امریکا در اعلامیه‌ای گفته است که دو طرف در این دیدار بر اهمیت همکاری ایالات متحده و پاکستان در زمینه‌ی صلح منطقه‌ای، مبارزه با تروریسم، ثبات افغانستان، حمایت از اوکراین و اصول دموکراتیک تأکید کرده‌اند.

وزیر خارجه‌ی پاکستان هم در رشته تویتی، نشست خود با بلینکن را سازنده خوانده و نوشته است که در این نشست در مورد موضوعاتی که بر صلح و امنیت منطقه‌ای از جمله افغانستان تأثیر می‌گذارد، گفتگوهای عمیق داشته است.

این نخستین سفر بوتو‌ زرداری به‌عنوان وزیر خارجه‌ی پاکستان به امریکا است.

آنتونی بلینکن وزیر خارجه امریکا پیش از این دیدار در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت:”این فرصت بسیار خوبی برای گفتگو در خصوص مسائل مشترک میان دو کشور است، ما به دنبال تمرکز بر این نکته هستیم که اقدامات ما برای تقویت روابط تجاری و اقتصادی میان پاکستان و امریکا با هدف توجه به امنیت منطقه‌ای صورت می‌گیرد.”

در این دیدار دو کشور بر توافقی دست یافته اند که دو کشور مبارزه مشترک با تروریزم داشته باشد در این دیدار همچنان بر تامین ثبات در افغانستان تاکید شده است

آقای بلینیکن گفت:” ما درباره موارد زیادی که دو کشور درآن همکاری مشترک دارند گفتگو کردیم از جمله مسایل امنیتی، تروریزم وتقویت روابط گسترده وهمه جانبه میان دوکشور”.

رویداد های اخیر

استرالیا بر چهار مقام ارشد امارت اسلامی تحریم مالی و ممنوعیت سفر وضع کرد

Published

on

حکومت استرالیا بر چهار مقام ارشد امارت اسلامی افغانستان تحریم مالی و ممنوعیت سفر وضع نموده و دلیل آن را بدتر شدن وضعیت حقوق بشر به ویژه برای زنان و دختران اعلام کرده است.

پنی وانگ، وزیر امور خارجه استرالیا، گفت که این مقام‌ها در «سرکوب زنان و دختران و تضعیف حکومتداری خوب یا حاکمیت قانون» دست داشته‌اند.

وانگ مقام‌های تحریم شده را به محدود کردن دسترسی زنان و دختران به آموزش، کار، آزادی رفت و آمد و مشارکت در زندگی عمومی متهم کرد.

این مقام‌ها شامل محمد خالد حنفی، وزیر امر بالمعروف و نهی عن المنکر؛ ندا محمد ندیم، وزیر تحصیلات عالی؛ عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه؛ و عبدالحکیم حقانی، رئیس ستره محکمه هستند.

سیف الاسلام خیبر، سخنگوی وزارت امر بالمعروف و نهی عن المنکر، از این تحریم‌ها انتقاد کرد.

او ادعا کرد کشورهایی که چنین اقداماتی را اعمال می‌کنند «خودشان ناقض حقوق زنان هستند» و اقدام استرالیا را توهین به ارزش‌های دینی و فرهنگی افغان‌ها خواند.

خیبر افزود که امارت اسلامی نقض حقوق صدها هزار زن را در چهار سال گذشته متوقف کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

تأکید هند و روسیه بر مبارزه با تروریزم و کمک بشردوستانه به افغانستان

Published

on

در جریان سفر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به دهلی نو، هند و روسیه بیانیه مشترکی صادر کردند که بر هماهنگی نزدیک آنها در مورد افغانستان تأکید داشت.

بر اساس بیانیه، هر دو طرف از گفتگوهای جاری بین شوراهای امنیت مربوطه خود قدردانی نموده و بر اهمیت نشست‌های فارمت مسکو برای تقویت ثبات منطقه‌ای تأکید کردند.

رهبران دو کشور همچنان از مبارزه علیه داعش و گروه‌های وابسته به آن استقبال کردند و نسبت به رویکردی جامع و مؤثر برای مبارزه علیه تروریزم در افغانستان ابراز اطمینان کردند. آنها همچنین بر لزوم فوری تضمین کمک‌های بشردوستانه بدون وقفه به مردم افغانستان تأکید کردند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

شمار جان باختگان حمله نظامیان پاکستانی بر سپین بولدک به پنج نفر افزایش یافت

Published

on

منابع به آریانا نیوز می‌گویند که شب گذشته در حمله نظامیان پاکستانی بر ولسوالی سپین بولدک ولایت کندهار، پنج غیرنظامی جان باخته و پنج تن دیگر زخمی شده اند.

این حمله دو روز پس از آن صورت می‌گیرد که بر بنیاد گزارش‌ها، دور جدید مذاکرات صلح بین افغانستان و پاکستان بدون نتیجه پایان یافت، اگرچه هر دو طرف توافق کردند که آتش‌بس خود را ادامه دهند.

مذاکرات اخیر در عربستان سعودی، جدیدترین مورد از سلسله نشست‌هایی بود که به میزبانی قطر، ترکیه و عربستان سعودی با هدف کاهش تنش‌ها پس از درگیری‌های مرگبار در نزدیکی خط فرضی دیورند در ماه اکتوبر، برگزار شد. ده‌ها نفر در درگیری‌های ماه اکتوبر جان باختند.

اسلام آباد ادعا می‌کند که شبه‌نظامیان مستقر در افغانستان حملات اخیر در پاکستان را انجام داده‌اند. کابل این اتهام را رد می‌کند و می‌گوید نمی‌تواند مسئولیت تأمین امنیت داخل پاکستان را برعهده گیرد.

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، درباره حملات اخیر پاکستان گفته است که نیروهای افغان به این حملات واکنش نشان دادند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!