Connect with us

رویداد های اخیر

سیلاب‌ها در افغانستان ۲۲ کشته و ۱۸ زخمی برجا گذاشت

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

مسئولان می‌گویند که در اثر سرازیر شدن سیلاب‌ها در دوازده ولایت کشور دست کم ۲۲ تن جان باخته، ۱۸ تن زخمی و هفت تن دیگر هم ناپدید شده اند.

آمارهای رسمی نشان می‌دهد که تلفات ناشی از سیلاب ها بیشتر در ولایت های شمالی فاریاب، بغلان و بادغیس رخ داده است.

بر بنیاد  آمارهای وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طبیعی در ۱۲ ولایت کشور؛ ۱۹ خانه مسکونی به گونه کامل تخریب و ۲۶۱ منزل مسکونی هم قسما آسیب دیده است.

همین گونه بر پنج صد جریب زمین و چهار سرک خسارات وارد شده و نیز ۱۲۰ راس مواشی از بین رفته است.

از سوی مقام های محلی در فاریاب می‌گویند؛ سرازیر شدن سیلاب‌ها در این ولایت خسارات مالی هنگفتی برجا گذاشته اما از آمار دقیق آن گزارش نمی‌دهند.

غلام غوث ناصری، معین مالی و اداری وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث گفت: “بررسی‌ها ادامه دارد و ما برای کسانیکه خسارات وارد شده کمک کردیم و تیم ما در ساحات هستند و برای کمک به مردم تلاش دارند.”

اداره هواشناسی تخمین می زند که ۲۷ ولایت در معرض خطر سرازیر شدن سیلاب‌های موسمی قرار دارند که میزان بارندگی در برخی از ولایت‌ها از ۲۰ تا ۶۰ سانتی متر خواهد بود.

محمد نسیم مرادی، آمر پیشگویی اداره هواشناسی گفت: “احتمال بارندگی در بیست و هفت ولایت کشور همراه با سیلاب ها پیش بینی گردیده بود که این پیش بینی از طریق ویب سایت ما همراه با خطرات احتمالی آن به نشر رسیده بود و این بارندگی‌ها تا روز پنج شنبه ادامه خواهد یافت.”

از بارندگی‌های شدید و سرازیر شدن سیلاب ها ناشی از بارندگی های شدید در حالی گزارش داده می شود که بخشی بزرگ از مناطق افغانستان با تهدید جدی خشکسالی نیز مواجه است.

Advertisement

رویداد های اخیر

عزیزی و صادق درباره چالش‌های تجاری و ترانزیتی کابل و اسلام‌آباد گفتگو کردند

Published

on

(Last Updated On: )

نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت و محمد صادق، نماینده ویژه پاکستان برای افغانستان بر اهمیت برگزاری نشست‌های منظم دوجانبه، عادی‌سازی روابط تجاری، نهایی‌سازی توافق‌نامه تجارت ترجیحی و حل مشکلات مرتبط با توافق‌نامه تجاری – ترانزیتی میان کابل و اسلام‌آباد تأکید کرده‌اند.

وزارت صنعت از این دیدار امروز (شنبه) خبر داده و گفته است که این نشست به هدف بررسی چالش‌های تجاری و ترانزیتی میان دو کشور، جلوگیری از تأثیرات تنش‌های سیاسی بر روابط اقتصادی و حل مسائل کلیدی اقتصادی برگزار شد.

براساس خبرنامه این وزارت، همچنان در مورد سفر معاون صدراعظم پاکستان به افغانستان، برنامه سفر هیئت امارت اسلامی افغانستان به پاکستان، بررسی موانع تجاری، تأمین نیازهای فصلی و رشد اقتصادی افغانستان گفتگوهای مفصلی انجام شده است.

محترم الحاج نورالدین عزیزی، ضمن استقبال از این دیدار اظهار داشت که این سفر اقدامی مثبت و سازنده در جهت تقویت روابط دوجانبه به ویژه در حوزه تجارت، محسوب می‌شود.

وی بر اهمیت همکاری‌های متقابل در رفع موانع صادرات و واردات تأکید کرده و فصل کشاورزی پیش رو را فرصتی برای ارتقای تعاملات اقتصادی میان دو کشور دانست.

طرفین نیز بر تداوم گفتگوهای مشترک و اتخاذ تدابیر عملی برای تسهیل روند تجارت و ترانزیت تأکید کردند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

متقی در دیدار با نماینده پاکستان: موانع در برابر تجارت و ترانزیت به نفع هیچ طرفی نیست

Published

on

(Last Updated On: )

رئیس روابط عامه وزارت خارجه می‌گوید که امیرخان متقی سرپرست این وزارت و محمد صادق نماینده ویژه پاکستان برای افغانستان در مورد روابط دوجانبه، همکاری‌های سیاسی، اقتصادی، امنیت و ترانزیت گفتگو کرده‌اند.

ضیا احمد تکل با نشر خبرنامه‌ای نوشته که آقای متقی تأکید نموده که موانع در برابر تجارت و ترانزیت به نفع هیچ طرفی نیست و برخی مسایل نباید به‌ هم پیوند داده شوند.

متقی افزوده که روند بازگشت مهاجران افغان از پاکستان باید به ‌گونه تدریجی و آبرومندانه انجام شود.

براساس خبرنامه، نماینده ویژه پاکستان همچنان تأمین امنیت در افغانستان را به سود پاکستان و منطقه دانسته و تعهد کرده که سهولت‌هایی در روند صدور ویزه به شهروندان افغانستان ایجاد خواهد شد.

محمد صادق نیز تصریح نموده که گام‌های عملی برای حل مشکلات موجود در زمینه تجارت و ترانزیت نیز برداشته می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی از آغاز دوباره خدمات قونسلی در ناروی خبر داد

Published

on

(Last Updated On: )

وزارت امور خارجه در کابل اعلام کرده است که خدمات قونسلی سفارت افغانستان در اسلو سر از روز دوشنبه (۴ حمل) دوباره آغاز می‌شود.

این وزارت با نشر اطلاعیه‌ای امروز (شنبه) آغاز دوباره خدمات قونسلی در ناروی را گام مثبت دانسته است.

وزارت امور خارجه در ماه اسد سال گذشته خدمات قونسلی نمایندگی‌های افغانستان در ۱۴ کشور غربی به شمول ناروی را فاقد اعتبار اعلام کرده بود و دلیل آن را فساد اداری، عدم شفافیت و عدم هماهنگی با مرکز دانست.

 

 

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!