Connect with us

اخبار ساحوی

کابینه آلمان طرح تازه ماموریت کشورش را در افغانستان مورد تصویب قرار داد

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۳, ۱۴۰۱

کابینه آلمان از دولت افغانستان خواسته است که پیش از خروج نیروهای نظامی بین المللی از این کشور افغانستان باید  در راستای  اصلاحات و مبارزه با فساد اداری اقدامات جدی کند.

همچنان حکومت آلمان با پخش گزارشی در مورد شرایط کنونی افغانستان گفته است که، انتخابات ریاست جمهوری آینده که در سال 2014 میلادی برگزارمیشود، باید از شفافیت و اعتبار کامل برخوردار باشد.

کابینه آلمان روز چهار شنبه (8 قوس) در مورد افغانستان تشکیل جلسه داده و طرح تازه ماموریت این کشور در افغانستان را مورد تصویب قرار داد.

براساس این طرح، ماموریت سربازان آلمانی برای چیزی بیشتر از یک سال دیگر در افغانستان تمدید شد.

همچنان قرار بر آن شد که شمار نیروهای نظامی آلمان در افغانستان  تا اوایل سال 2014 میلادی ،  از چهار هزار و ششصد تن به سه هزار و سه صد نفر کاهش یابد.

گفته میشود که در حال حاضر این طرح تنها از جانب کابینه آلمان ارایه شده است. اما این طرح زمانی عملی خواهد شد که مهر تاییدی پارلمان آلمان نیز روی آن گذاشته شود.

در بخشی از این گزارش آمده است که :”استفاده های سوء از مقام های دولتی و سود جویی تاهنوز مانع بزرگ در برابر روند توسعه در افغانستان میباشد. شمار قاضیان، ماموران پولیس و څارنوال های که از قانون آگاهی ندارد هم کم نیست. حکومتداری خوب و حاکمیت قانون اهدافی هستند که تاهنوز به گونه کامل عملی نشده است”.

در این گزارش به روند مصالحه نیز تاکید شده و آمده است که “صلح پایدار زمانی در افغانستان امکان پذیر خواهد بود که این روند ( گفتگوهای صلح) در داخل کشور پیش رفت های داشته باشد. اما این کار تاهنوز تحقق نپذیرفته و  بخشی های از این کشور باوجود بهبودی های اندک، بی ثبات است”.

گفتنیست که وزارت های دفاع ، خارجه و همکاری های توسعه ای آلمان همه ساله با ارایه چنین گزارش ها در مورد شرایط افغانستان ، به حکومت و پارلمان کشور شان  معلومات ارایه میکنند.

Advertisement

اخبار ساحوی

کشته‌شدن رئیس استخبارات سپاه پاسداران ایران

گزارش‌ها از حملات بر شهرهای تهران، بوشهر و اهواز در ایران خبر می‌دهند، در حالی که ایران نیز پایگاه‌های مرتبط با ایالات متحده را در بغداد و سلیمانیه هدف قرار داده است.

Published

on

در پی تشدید درگیری‌ها در خاورمیانه، گزارش‌ها حاکی است که سید مجید خادمی، رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران ایران، در حملات مشترک امریکا و اسرائیل کشته شده است. منابع ایرانی این خبر را تأیید کرده‌اند.

همزمان با این رویداد، ایران موج تازه‌ای از حملات راکتی و طیاره‌های بی‌سرنشین را علیه اسرائیل آغاز کرده است. گزارش‌ها نشان می‌دهد که این کشور پنجاه‌وهفتمین موج حملات خود را راه‌اندازی کرده است.

در همین حال، شهر تل‌آویو از جمله مناطق شدیداً آسیب‌دیده گزارش شده است؛ جایی که حملات با بمب‌های خوشه‌ای باعث تخریب گسترده و ایجاد هراس در میان باشندگان شده است. همچنان شهرهای حیفا، پتح، تیکوا و بخش‌هایی از کرانه باختری نیز هدف حملات قرار گرفته‌اند.

در سوی دیگر، گزارش‌ها از حملات بر شهرهای تهران، بوشهر و اهواز در ایران خبر می‌دهند، در حالی که ایران نیز پایگاه‌های مرتبط با ایالات متحده را در بغداد و سلیمانیه هدف قرار داده است.

همچنان حملات اسرائیل بر مناطقی در لبنان از جمله بیروت و نبطیه گزارش شده است.

با ادامه این حملات متقابل، نگرانی‌ها از گسترش درگیری‌ها و تبدیل شدن آن به یک جنگ گسترده در منطقه افزایش یافته است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

ایران مدعی سرنگونی طیاره پشتیبانی سی -۱۳۰ امریکا در اصفهان شد

خبرگزاری دولتی پرس تی‌وی تصاویر ادعایی از لاشه طیاره سرنگون شده را در تلگرام منتشر کرده است.

Published

on

ایران روز یک‌شنبه مدعی شد که یک طیاره پشتیبانی سی -۱۳۰ امریکا را در منطقه جنوبی اصفهان سرنگون ساخته است. به گزارش خبرگزاری نیمه‌رسمی تسنیم، این طیاره “با شلیک شدید یک واحد نیروهای ویژه پولیس” منهدم شده است.

نیروی قدس سپاه پاسداران ایران در گزارشی که توسط خبرگزاری دولتی ایرنا نشر شد، گفته است که: «عملیات مشترک شامل نیروی هوافضا، واحد‌های زمینی، نیروهای مردمی و بسیج، قوای امنیتی و اردو با موفقیت طیاره دشمن را نابود کردند.»

خبرگزاری دولتی پرس تی‌وی تصاویر ادعایی از لاشه طیاره سرنگون شده را در تلگرام منتشر کرده است.

برخی گزارش‌های اولیه در شبکه‌های اجتماعی امریکا ادعا کرده‌اند که هنگام نجات دومین عضو خدمه یک طیاره اف -۱۵ که پیشتر بر فراز ایران سرنگون شده بود، نیروهای امریکایی ممکن است طیاره خود را منهدم کرده باشند تا به دست ایران نیفتد.

تا کنون هیچ پاسخ رسمی از سوی امریکا در رابطه با ادعای ایران ارائه نشده است.

این حادثه در حالی رخ می‌دهد که تنش‌ها در منطقه پس از حمله مشترک امریکا و اسرائیل بر ایران در ۲۸ فبروری افزایش یافته است. این عملیات تا کنون بیش از یکهزار و ۳۴۰ نفر کشته، از جمله رهبر پیشین علی خامنه‌ای، برجای گذاشته است.

در واکنش، ایران حملات پهپادی و راکتی را علیه اسرائیل و همچنین مواضع وابسته به امریکا در اردن، عراق و کشورهای خلیج اجرا کرده و حرکت کشتی‌ها در تنگه راهبردی هرمز را محدود ساخته است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

ایران می‌گوید یک جت اف-۳۵ امریکا را سرنگون کرده است

Published

on

سپاه پاسداران ایران روز جمعه اعلام کرد که یک جت اف-۳۵ متعلق به امریکا را در بخش‌های مرکزی این کشور سرنگون کرده است.

خبرگزاری تسنیم به نقل از بیانیه سپاه گزارش داده که به دلیل نابودی این جت، سرنوشت پیلوت آن همچنان نامعلوم است.

این دومین باری است که ایران در جریان تنش‌های جاری از ۲۸ فبروری به این‌سو، ادعا می‌کند یک جت اف-۳۵ امریکا را نابود کرده است.

با این حال، ایالات متحده تاکنون به این گزارش واکنشی نشان نداده است.

ایران پیش‌تر در ۱۹ مارچ نیز اعلام کرده بود که یک جت اف-۳۵ امریکا را سرنگون کرده است؛ ادعایی که از سوی واشنگتن رد شد.

تهران همچنین روز پنج‌شنبه ادعا کرده بود که یک جت اف-۱۶ اسرائیل را نیز سرنگون کرده است.

تنش‌ها در منطقه پس از موجی از حملات هوایی امریکا و اسرائیل که در ۲۸ فبروری آغاز شد، همچنان در سطح بالایی باقی مانده است. منابع ایرانی می‌گویند این حملات بیش از ۱۳۰۰ کشته، از جمله شماری از مقام‌های ارشد، برجا گذاشته است.

در پاسخ، ایران حملات پهپادی و راکتی را علیه اسرائیل و همچنین اهدافی در اردن، عراق و چندین کشور حوزه خلیج که میزبان تأسیسات نظامی امریکا هستند، انجام داده است. این درگیری‌های ادامه‌دار باعث تلفات، خسارات به زیربناها و اختلال در ترافیک هوایی منطقه و بازارهای جهانی شده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!