Connect with us

رویداد های اخیر

آمریکا نقشه ی احتمالی ترور زلمی خلیلزاد را به طور جدی بررسی می کند

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۳, ۱۴۰۱

مقامات آمریکایی به روزنامه ی دیلی بیست تایید كرده اند كه ایالات متحده به طور جدی ادعای تكان دهنده ی ترور خلیلزاد را جدی می گیرد؛ طالبان ادعا می کنند که نقشه ی ترور زلمی خلیلزاد از سوی داعش را خنثی كرده اند.

روزنامه دیلی بیست گزارش داده است: “مقامات گفته اند كه در حال تحقیق در مورد ادعایی هستند كه در یک ویدیوی اخیر طالبان صورت گرفته است، مبنی بر اینكه داعش دو تن را برای به قتل رساندن زلمی خلیلزاد، نماینده ی ویژه ی وزارت امور خارجه ی آمریکا در امور مذاكره صلح افغانستان، استخدام نموده اند.”

سخنگوی وزارت امور خارجه به دیلی بیست تایید كرده است كه مقامات آمریكایی در حال تحقیق در مورد این ویدیو هستند، و خاطرنشان كرده که “دولت آمریكا هرگونه تهدید بالقوه علیه كارمندان آمریكا را جدی می گیرد.”

براساس این گزارش، مقامات دولت افغانستان نیز در حال تحقیق درباره ی این ادعا هستند.

این گزارش می نویسد: “در این ویدیو که از دو مرد چشم بسته در بازداشت طالبان اعتراف گرفته است، ادعا شده است که عناصری در ریاست امنیت ملی افغانستان تحت حمایت ایالات متحده، طرح ناکام قتل خلیلزاد را تسهیل می بخشیدند.”

به نقل از دیلی بیست، ریاست امنیت ملی افغانستان با توافق صلح مذاکره شده بین خلیلزاد و طالبان مخالف بوده است. بنابراین، طالبان میخواهند یک خلای عمیق تر بین واشنگتن و کابل را ایجاد کنند.

یکتن از روئسای اسبق ریاست امنیت ملی هرگونه همدستی را رد کرده و آن را “جعلی” خطاب نموده است.

یک دیپلمات ارشد سابق آمریكا گفته است: “خلیلزاد در بین طالبان محبوب تر است نسبت به آنچه که در دولت افغانستان است.”

این دیپلمات افزوده است: خلیلزاد در حال نزدیک شدن به صلح است و افرادی که منافع آنها توسط این (روند صلح) تهدید می شوند، نگران اند.

براساس این گزارش، این ویدیو ساخته شده توسط بخش عملیاتهای استخباراتی طالبان، در تاریخ ۱۲ جون در حساب های رسانه های اجتماعی طالبان منتشر شد.

این گزارش می نویسد: “سطح جزئیات این فیلم و معلومات ارائه شده توسط مقامات طالبان و همچنین دیپلمات های غربی و مقامات دولت افغانستان به روزنامه ی دیلی بیست، نشان می دهد که وضعیت چقدر متراکم و خطرناک شده است.”

رویداد های اخیر

وزیر کار درباره توسعه همکاری‌های دوجانبه کاری مهاجرین افغان با سفیر ایران گفتگو کرد

Published

on

Continue Reading

رویداد های اخیر

خواجه آصف: عملیات پاکستان علیه تروریستان است، نه اماکن مذهبی

وزیر دفاع پاکستان افزود که جامعه جهانی، به‌شمول سازمان ملل متحد، نسبت به افزایش تهدید تروریزم از خاک افغانستان زیر حاکمیت امارت اسلامی نگرانی جدی دارد.

Published

on

خواجه محمد آصف، وزیر دفاع پاکستان، روز سه‌شنبه تلاش‌ها برای مقایسه عملیات ضدتروریزم این کشور در امتداد خط فرضی دیورند با آنچه «حملات غیرقانونی هند بر مساجد و مدارس دینی» خوانده می‌شود را به‌شدت رد کرد.

آصف در یک بیانیه گفت که عملیات پاکستان به‌گونه مشخص مراکز تأییدشده تحریک طالبان پاکستان (تی‌تی‌پی) را هدف قرار داده است؛ گروهی که به گفته او از خاک افغانستان علیه پاکستان فعالیت می‌کند. وی تأکید کرد که هرگونه مقایسه این عملیات با حملات هند بر اماکن مذهبی در بهاولپور و مریدکه، «کاملاً نادرست و غیرقابل قبول» است.

وزیر دفاع پاکستان افزود که جامعه جهانی، به‌شمول سازمان ملل متحد، نسبت به افزایش تهدید تروریزم از خاک افغانستان زیر حاکمیت امارت اسلامی نگرانی جدی دارد. به گفته او، حملات مکرر و نفوذ جنگ‌جویان از خاک افغانستان به داخل پاکستان، نشان‌دهنده واقعیت این نگرانی‌ها است.

این درحالیست که امارت اسلامی افغانستان همواره اتهامات پاکستان را رد نموده و گفته است که ناامنی پاکستان مساله داخلی آن کشور است و همچنان به هیچ گروه اجازه فعالیت از خاک افغانستان داده نمی‌شود.

آصف همچنان به ادعاهای هند در پیوند به رویداد پاهلگام اشاره کرد و گفت که دهلی‌نو تا کنون هیچ مدرک معتبری در این زمینه ارائه نکرده است. او یادآور شد که پاکستان پیشنهاد انجام یک تحقیق مستقل و بی‌طرفانه را مطرح کرده بود، اما هند آن را نپذیرفت.

وی افزود که بر اساس گزارش سازمان ملل، اقدامات هند غیرقانونی و مبتنی بر ادعاهای بی‌اساس بوده، در حالی‌ که واکنش پاکستان مطابق با قوانین بین‌المللی صورت گرفته است. خواجه آصف تأکید کرد که پاکستان همچنان متعهد به مبارزه با تروریزم بوده و در تمامی مجامع بین‌المللی با آنچه «اتهامات بی‌پایه و طرح‌های خصمانه» خواند، مقابله خواهد کرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

آلمان یک شهروند افغان و یک شهروند سوری را از این کشور اخراج کرد

وزارت داخله آلمان هم‌زمان تأیید کرده که یک فرد دیگر نیز در همین چارچوب به افغانستان اخراج شده و برلین با مقام‌های دمشق و نمایندگان مستقر در کابل به توافق‌هایی دست یافته است تا زمینه اخراج «منظم» مجرمان خطرناک و افراد تهدیدکننده امنیت در آینده فراهم شود.

Published

on

deportations from germany

دولت آلمان برای نخستین بار پس از آغاز جنگ داخلی سوریه در سال ۲۰۱۱، یک شهروند سوری محکوم را به کشورش اخراج کرده است؛ اقدامی که هم‌زمان با اخراج یک فرد دیگر به افغانستان صورت گرفته و نشان‌دهنده تغییر مهم در سیاست مهاجرتی برلین است.

بر بنیاد اعلام وزارت داخله آلمان، این مرد ۳۷ ساله که در ایالت نوردراین–وستفالن به جرم سرقت مسلحانه، آسیب بدنی شدید و اخاذی محکوم شده بود، پس از سپری‌کردن دوره زندان، با پروازی به دمشق انتقال داده شد. پولیس فدرال آلمان او را تا پایتخت سوریه همراهی کرده و به مقام‌های محلی تحویل داده است. این انتقال روز سه شنبه در ۲۳ دسمبر ۲۰۲۵ انجام شده است.

وزارت داخله آلمان هم‌زمان تأیید کرده که یک فرد دیگر نیز در همین چارچوب به افغانستان اخراج شده و برلین با مقام‌های دمشق و نمایندگان مستقر در کابل به توافق‌هایی دست یافته است تا زمینه اخراج «منظم» مجرمان خطرناک و افراد تهدیدکننده امنیت در آینده فراهم شود.

الکساندر دوبریندت، وزیر داخله آلمان، با دفاع از این سیاست گفت: «مجرمان باید کشور ما را ترک کنند. ما طرفدار کنترول، پیامد و سیاست صفر تحمل در برابر مجرمان و تهدیدها هستیم.»

او افزود که شاروالی‌ها و نهادهای محلی آلمان زیر فشار سنگین حضور اتباع خارجی محکوم قرار دارند و این وضعیت به نقطه بحرانی رسیده است.

این تصمیم پس از ماه‌ها تلاش دیپلوماتیک و در پی سقوط حکومت بشار اسد در دسمبر ۲۰۲۴ اتخاذ شده است؛ رویدادی که به پایان جنگ ۱۴ ساله سوریه انجامید و باعث بازنگری در ممنوعیت طولانی‌مدت بازگشت پناهجویان به این کشور شد.

بر اساس توافق ائتلافی میان احزاب حاکم آلمان، از سرگیری اخراج‌ها به سوریه و افغانستان در مرحله نخست شامل مجرمان و افراد مشکوک به تهدید امنیتی خواهد بود. با این حال، نهادهای حقوق بشری نسبت به وضعیت امنیتی و خطرات احتمالی برای بازگشت‌کنندگان در سوریه هشدار می‌دهند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!