Connect with us

رویداد های اخیر

ترامپ فعالیت برنامه چینی “تیک تاک” را در آمریکا متوقف خواهد کرد

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۳, ۱۴۰۱

دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا گفته است که برنامه چینی تیک تاک را در این کشور مسدود خواهد کرد.

آقای ترمپ که صبح روز شنبه در جمع خبرنگاران صحبت میکرد گفت که اداره اش بررسی امنیت ملی برنامه تیک تاک را نهایی کرده است.

ترامپ گفته است: “در مورد تیک تاک باید بگویم که آنرا را در ایالات متحده آمریکا مسدود خواهیم کرد.”

وی افزود که برای رسمیت بخشیدن به این تصمیم از صلاحیت های اجرایی اش بهره خواهد برد.

در همین حال مدیر برنامه ی تیک تاک در آمریکا، ونیسا پاپاس در یک بیانیه ی تصویری با اشاره به گفته های ترامپ گفته است: “ما تصمیم نداریم هیچ جایی برویم.”

 

سخنگوی تیک تاک در یک بیانیه ی گفته است: “ما تنها امسال نزدیک به ۱۰۰۰ کارمند آمریکایی در این کشور استخدام نمودیم و افتخار مینماییم که قرار است ۱۰۰۰۰ کارمند دیگر را هم با معاشات خوب در سرتاسر آمریکا جذب نماییم.”

در اعلامیه همچنان آمده است: “داده های کاربری تیک تاک در ایالات متحده ، با کنترل های دقیق در مورد دسترسی کارمندان ، در ایالات متحده ذخیره می شود. بزرگترین سرمایه گذار های تیک تاک از ایالات متحده آمریکا هستند. ما برای حفظ حریم و امنیت خصوصی کاربران خود متعهد هستیم و تلاش میکنیم تا خوشحالی را برای خانواده و مشاغل هدفمند را ایجاد کنیم.”

روزنامه “فایننشال تایمز” گزارش داده است که ترامپ در حالی این اظهارات را داشته که قبلاً مایکروسافت ، شرکت فناوری آمریکایی ، در حال مذاکره برای خرید تیک تاک که متعلق به ByteDance چین است، بوده است. گروهی از سرمایه گذاران آمریکایی در ByteDance ، از جمله Sequoia Capital و General Atlantic ، در مورد خرید این شرکت بحث کرده اند. روزنامه فایننشال تایمز هفته گذشته گزارش داد که ممکن است فعالیت های شاخه آمریکایی تیک تاک از شرکت اصلی چینی جدا شود.

رویداد های اخیر

تلفات سنگین به‌دنبال بارندگی‌ها و بلایای طبیعی در افغانستان

بر اساس گزارش مجاهد، تاکنون ۶۱ نفر جان باخته، ۱۱۶ نفر زخمی و ۴ نفر مفقود شده‌اند.

Published

on

سخنگوی امارت اسلامی افغانستان، ذبیح‌الله مجاهد، اعلام کرد که در نتیجه بارندگی‌های شدید و بلایای طبیعی اخیر در کشور، تلفات و خسارات گسترده‌ای به مردم وارد شده است.

بر اساس گزارش مجاهد، تاکنون ۶۱ نفر جان باخته، ۱۱۶ نفر زخمی و ۴ نفر مفقود شده‌اند. علاوه بر این، ۲۴۴۸ خانه به‌صورت کامل یا جزئی تخریب شده و ۲۶۸۴۱ جریب زمین‌های زراعتی آسیب دیده‌اند. همچنین ۱۰۴۵ رأس حیوانات تلف شده است.

مجاهد تأکید کرد که تلاش‌ها برای کمک‌رسانی به آسیب‌دیدگان ادامه دارد و امارت اسلامی افغانستان تمام امکانات خود را برای کاهش آسیب‌ها و بازسازی مناطق متاثر بسیج کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

سخنگوی وزارت خارجه ایران: شماری از شهروندان افغان در حملات امریکا و اسرائیل کشته یا زخمی شده‌اند

سخنگوی وزارت خارجه ایران جزئیات بیشتری درباره شمار دقیق قربانیان افغان ارائه نکرده است.

Published

on

سفارت ایران در کابل به نقل از اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، اعلام کرده است که در جریان آنچه او «تجاوز نظامی ۳۵ روزه ایالات متحده و رژیم صهیونیستی علیه ایران» خواند، شماری از شهروندان افغان مقیم ایران نیز کشته یا زخمی شده‌اند.

بقایی گفت که این شهروندان افغان در ایران زندگی می‌کردند و آنان را «مهمانان گرامی» ایران توصیف کرد. به گفته او، در پی این حملات برخی از افغان‌ها جان باخته و تعدادی دیگر نیز مجروح شده‌اند.

سخنگوی وزارت خارجه ایران جزئیات بیشتری درباره شمار دقیق قربانیان افغان ارائه نکرده است. تاکنون مقام‌های امارت اسلامی افغانستان نیز در این باره واکنشی رسمی منتشر نکرده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

زلزله در کابل؛ هشت عضو یک خانواده جان باختند

سخنگوی مقام ولایت کابل، گفته است که قربانیان این رویداد همه اعضای یک خانواده بوده‌اند. به گفته او، در میان جان‌باختگان پدر، مادر، چهار دختر و دو پسر شامل هستند.

Published

on

در پی وقوع زلزله‌ای نسبتاً شدید در افغانستان، دست‌کم هشت تن در گوسفنددره ولسوالی بگرامی ولایت کابل جان باختند و یک کودک نیز زخمی شده است.

حافظ بشارت، سخنگوی مقام ولایت کابل، گفته است که قربانیان این رویداد همه اعضای یک خانواده بوده‌اند. به گفته او، در میان جان‌باختگان پدر، مادر، چهار دختر و دو پسر شامل هستند.

بشارت افزود که در نتیجه این حادثه یک کودک نیز زخمی شده است.

بر بنیاد معلومات ارائه‌شده، این زلزله با قدرت ۵.۸ ریشتر منطقه هندوکش افغانستان را تکان داده است. مرکز تحقیقات علوم زمین آلمان اعلام کرده که این زلزله در عمق حدود ۱۷۷ کیلومتری زمین رخ داده است.

لرزش‌های این زلزله در بخش‌های مختلف منطقه، از جمله کابل، اسلام‌آباد پایتخت پاکستان و دهلی‌نو پایتخت هند نیز احساس شده است.

مقام‌ها تاکنون درباره میزان خسارات احتمالی دیگر یا تلفات بیشتر معلومات تازه‌ای منتشر نکرده‌اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!