Connect with us

رویداد های اخیر

درکمتر از ۲۴ساعت گذشته در سراسر کشور ۷۰ تن کشته و زخمی شدند

منتشر شده

در

بر بنیاد آمارهای آریانانیوز در ۲۴ساعت گذشته در سراسر کشور در جریان انفجارها بیشتر از ۷۰ تن کشته و زخمی شدند .

آخرین رویداد، که انفجار یک ماین مقناطیسی بود، امروز ( چهارشنبه، ۶ قوس) در شهر کابل رخ داده است که در نتیجه آن دو نظامی  و دو غیر نظامی زخم برداشتند.

روز گذشته در ناحیه پنجم شهر کابل نیز یک موتر رنجر پولیس هدف ماین مقناطیسی قرار گرفت که در نتیجه آن یک پولیس زخم برداشت.

در کنار کابل، بامیان نیز شاهد دو انفجار پی‌هم بود که در نتیجه آن ۱۷تن جان باختند و بیش از ۵۰ تن دیگر زخم برداشتند.

بامیان که از ولایت‌های امن کشور است و بیشترین گردشگران نیز به این ولایت میروند و گاه‌گاهی شاهد چنین حملات هراس‌افگنی است.

انفجارهای روز گذشته در بامیان که باعث جان باختن چندین  تن بشمول زنان و اطفال شدند واکنش‌های شدید را برانگیخته است.

رییس جمهور غنی نیز روز گذشته در یک اعلامیه این حمله به شدید ترین الفاظ محکوم کرد.

تاکنون کدام گروه هراس‌افگن مسوولیت این انفجارها را به عهده نه‌گرفته است، اما طالبان دست داشتن شان را در این رویداد رد کردند.

درهمین حال، کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان و خانواده‌های قربانیان در بامیان از حکومت و جامعه جهانی میخواهند تا هر چه عاجل ۱۴ زخمی رویداد روز گذشته را به کابل  انتقال دهند.

این کمیسیون همچنان افزوده است که باید به امنیت شهر بامیان توجه شود و خساره‌های وارده به باشنده‌گان بامیان پرداخت شود.

کمیسیون حقوق بشر می‌گوید که کشتار غیر نظامیان نقض حقوق بین‌الملل و یک جنایت جنگی است.

Advertisement

رویداد های اخیر

پاکستان: مردم دو سوی خط دیورند خواهان صلح و ثبات‌اند

Published

on

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان می‌گوید مردم ساکن در دو سوی خط دیورند خواهان صلح، ثبات و روابط آرام میان افغانستان و پاکستان هستند.

طاهر اندرابی در نشست خبری هفتگی خود گفته است که میان مردم دو کشور مشکل عمده‌ای وجود ندارد، اما به ادعای او، فعالیت گروه‌های هراس‌افکن از خاک افغانستان همچنان بر تلاش‌های صلح در منطقه تأثیر گذاشته است.

او افزوده است که اسلام‌آباد این موضوع را مانعی در برابر بهبود امنیت و روابط دوجانبه می‌داند. این در حالی است که امارت اسلامی افغانستان همواره این ادعاها را رد کرده و تأکید می‌کند که اجازه استفاده از خاک افغانستان علیه کشورهای همسایه داده نخواهد شد.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان همچنین گفته است که کشورش در مسائل منطقه‌ای مربوط به افغانستان، ایران، هند و سومالیا همچنان بر دیپلوماسی و گفتگو تمرکز دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

دیدار سهیل شاهین با سفیر گامبیا در قطر؛ بررسی روابط دوجانبه و فرصت‌های سرمایه‌گذاری

بر اساس خبرنامه سفارت افغانستان در دوحه، عمر جاح هم‌زمان مسئولیت امور سفارت گامبیا برای افغانستان را نیز بر عهده دارد.

Published

on

سهیل شاهین، سرپرست سفارت امارت اسلامی افغانستان در دوحه، با عمر جاح، سفیر و نماینده فوق‌العاده جمهوری گامبیا در قطر دیدار و گفتگو کرده است.

بر اساس خبرنامه سفارت افغانستان در دوحه، عمر جاح هم‌زمان مسئولیت امور سفارت گامبیا برای افغانستان را نیز بر عهده دارد.

در این دیدار، دو طرف درباره روابط دوجانبه میان افغانستان و گامبیا، وضعیت امنیتی در افغانستان، فرصت‌های سرمایه‌گذاری و همکاری‌های اقتصادی و سایر موضوعات مورد علاقه مشترک بحث و تبادل نظر کرده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اچکزی: اگر دولتمردان خوب می‌بودند، مردم دو طرف خط دیورند آزادانه رفت‌وآمد می‌کردند

Published

on

محمود خان اچکزی، رهبر اپوزیسیون در مجلس ملی پاکستان و رئیس حزب عوامی ملی پشتونخوا، گفته است که اگر رهبران شایسته در قدرت می‌بودند، مردم در امتداد خط دیورند می‌توانستند آزادانه رفت‌وآمد کنند.

او در یک پادکست گفته است که کشورهای دیگر مانند روسیه، آلمان و بریتانیا با وجود جنگ‌های تاریخی، امروز مرزهای بسیار بازتری دارند و در میان آن‌ها تنها یک «خط کاغذی» باقی مانده است و بررسی‌های سخت‌گیرانه نیز وجود ندارد.

اچکزی افزود که در منطقه نیز می‌توانست وضعیت مشابهی وجود داشته باشد و تأکید کرد: «اینجا چه مشکل است؟ پنجابی در کندهار می‌رقصید و پشتون اینجا می‌آمد. با وجود این‌که ظاهراً یک کشور نیستیم، اما می‌توانستیم عملاً یک کشور باشیم.»

او همچنین با اشاره به تهاجم شوروی سابق و ایالات متحده به افغانستان گفت که افغانستان حق دارد از این کشورها برای خسارات جنگی و بازسازی مطالبه غرامت کند.

این سیاستمدار پاکستانی در ادامه از برخورد حکومت پاکستان با پشتون‌ها انتقاد کرده و مدعی شده است که در برخی شهرها مانند لاهور و کراچی، برخی از آنان بازداشت یا اخراج می‌شوند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!