Connect with us

رویداد های اخیر

غنی با وزیر دفاع امریکا در مورد وضعیت افغانستان گفتگو کرد

منتشر شده

در

ریاست جمهوری میگوید که رییس جمهور غنی  پس از چاشت امروز (شنبه، اول حوت) با لوید آستین، وزیر دفاع امریکا، در مورد وضعیت افغانستان در ارگ دیدار و گفتگو کرده است.

در این یدار هر دو طرف از افزایش خشونت‌ها ابراز نگرانی کرده است.

ارگ در این باره گفته است که ” ابتدا لوید جیمز استین وزیر دفاع امریکا از قربانی های نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان در راستای مبارزه با تروریزم ستایش کرد و دوجانب در رابطه به افزایش خشونت ها ابراز نگرانی نمودند. “

به گفته ارگ راه حل اساسی وضعیت جاری افغانستان رسیدن به صلح عادلانه و پایدار است.

 ارگ می افزاید که وزیر دفاع امریکا از همکاری آن کشور برای رسیدن افغانستان به صلح پایدار اطمینان داده است.

ارگ در این باره میگوید: “لوید جیمز استین وزیر دفاع امریکا خاطرنشان کرد که ایالات متحده امریکا در این زمینه حکومت افغانستان را همکاری می کند.”

درهمین حال، لوید آستین در یک تویت گفته است برای افغانستان به آموختن و گوش دادن در مورد خروج سربازان امریکایی از این کشور آمده است.

او همچنان افزوده است که “این سفر برای من مهم است و این شرکت من را در بررسی توافقنامه که زیر کار است نشان میدهد.”

این در حالی است که امریکا میخواهد روند صلح افغانستان را سرعت ببخشد و از همین لحاط از طالبان نیز  خواسته شده است تا حملات بهاری خود را متوقف کنند.

اما طالبان امروز در ولایت تخار بر مرکز یک ولسوالی حمله گروهی راه اندازی کردند.

رویداد های اخیر

منیر در نشست ازبکستان: کشت مواد مخدر در افغانستان «تقریباً به صفر» کاهش یافته است

Published

on

عبدالرحمن منیر، معین مبارزه با مواد مخدر وزارت داخله در نشست اطلاع رسانی و هماهنگی منطقه‌ای آسیای میانه در ازبکستان گفت که کشت، قاچاق، و فروش مواد مخدر در افغانستان «تقریباً به صفر» کاهش یافته است.

عبدالمتین قانع، سخنگوی وزارت داخله در خبرنامه‌ای نوشته که آقای منیر در این نشست مبارزه جاری امارت اسلامی علیه مواد مخدر در افغانستان را «نقطه عطفی از دستاوردها» توصیف کرد.

منیر در این نشست بر همکاری کشورهای عضو تاکید کرد و از آن‌ها خواست که با دهاقین افغان در ایجاد زمینه‌های بدیل معیشت همکاری کنند تا پدیده مواد مخدر از افغانستان به‌گونه کامل ریشه‌کن شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

استرالیا بر چهار مقام ارشد امارت اسلامی تحریم مالی و ممنوعیت سفر وضع کرد

Published

on

حکومت استرالیا بر چهار مقام ارشد امارت اسلامی افغانستان تحریم مالی و ممنوعیت سفر وضع نموده و دلیل آن را بدتر شدن وضعیت حقوق بشر به ویژه برای زنان و دختران اعلام کرده است.

پنی وانگ، وزیر امور خارجه استرالیا، گفت که این مقام‌ها در «سرکوب زنان و دختران و تضعیف حکومتداری خوب یا حاکمیت قانون» دست داشته‌اند.

وانگ مقام‌های تحریم شده را به محدود کردن دسترسی زنان و دختران به آموزش، کار، آزادی رفت و آمد و مشارکت در زندگی عمومی متهم کرد.

این مقام‌ها شامل محمد خالد حنفی، وزیر امر بالمعروف و نهی عن المنکر؛ ندا محمد ندیم، وزیر تحصیلات عالی؛ عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه؛ و عبدالحکیم حقانی، رئیس ستره محکمه هستند.

سیف الاسلام خیبر، سخنگوی وزارت امر بالمعروف و نهی عن المنکر، از این تحریم‌ها انتقاد کرد.

او ادعا کرد کشورهایی که چنین اقداماتی را اعمال می‌کنند «خودشان ناقض حقوق زنان هستند» و اقدام استرالیا را توهین به ارزش‌های دینی و فرهنگی افغان‌ها خواند.

خیبر افزود که امارت اسلامی نقض حقوق صدها هزار زن را در چهار سال گذشته متوقف کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

تأکید هند و روسیه بر مبارزه با تروریزم و کمک بشردوستانه به افغانستان

Published

on

در جریان سفر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به دهلی نو، هند و روسیه بیانیه مشترکی صادر کردند که بر هماهنگی نزدیک آنها در مورد افغانستان تأکید داشت.

بر اساس بیانیه، هر دو طرف از گفتگوهای جاری بین شوراهای امنیت مربوطه خود قدردانی نموده و بر اهمیت نشست‌های فارمت مسکو برای تقویت ثبات منطقه‌ای تأکید کردند.

رهبران دو کشور همچنان از مبارزه علیه داعش و گروه‌های وابسته به آن استقبال کردند و نسبت به رویکردی جامع و مؤثر برای مبارزه علیه تروریزم در افغانستان ابراز اطمینان کردند. آنها همچنین بر لزوم فوری تضمین کمک‌های بشردوستانه بدون وقفه به مردم افغانستان تأکید کردند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!