Connect with us

رویداد های اخیر

رییس مجلس نماینده‌گان پاکستان بربنا تهدیدات امنیتی از حریم هوایی افغانستان برگشت

منتشر شده

در

اسد قیصر، رییس مجلس نماینده‌گان پاکستان و هیئت همراه‌اش امروز (پنج‌شنبه ۱۹حمل) از حریم فضایی افغانستان دوباره به اسلام آباد برگشتند.

منصور احمد خان، سفیر پاکستان در کابل می‌گوید که سفر رییس مجلس نماینده‌گان این کشور به کابل به دلیل تهدیدهای امنیتی از سوی نیروهای ناتو مستقر در کابل لغو شده است.

او می‌گوید، هرچند هواپیمای حامل اسد قیصر وارد حریم فضایی افغانستان شده بود، اما به دلیل کشف مواد انفجاری در خطوط نشست هواپیما، سفر لغو شد.

قرار بود رییس مجلس نماینده‌گان پاکستان امروز برای یک سفر سه روزه وارد کابل شود.

سفیر پاکستان در کابل می‌گوید که هواپیمای رییس مجلس نماینده گان این کشور پس از دریافت هشدار از سوی نیروهای امریکایی در افغانستان، دوباره از فضای افغانستان به اسلام آباد برگشته است.

منصور احمد خان، سفیر پاکستان در کابل می‌گوید که:”زمانیکه هواپیمای رییس مجلس نماینده‌گان پاکستان در فرودگاه اسلام آباد نشست کرد، دو طرف باهم صحبت کردند و اسد قیصر گفت که او وضعیت افغانستان را درک می‌کند و به زودی به این کشور سفر خواهد کرد.”

گفته می‌شود که نیروهای ناتو دلیل لغو این پرواز را کشف مواد انفجاری در خطوط نشست فرودگاه خوانده اند، اما مجلس نماینده‌گان می‌گوید که این موضوع بعدا از سوی یک هییت بررسی خواهد شد.

عبدالقادر زازی وطندوست، رییس دارالانشای مجلس نماینده‌گان می‌گوید که:”اعضای مجلس نماینده‌گان و هییت اداری اینجا حضور داشتند، تصمیم چنین است که بعدا این موضوع از سوی یک هییت بررسی می‌شود اما فعلا نیروهای ناتو به دلیل تهدید امنیتی این سفر را لغو کرده است.”

با این حال مسوولان امنیتی فرودگاه بین‌المللی حامد کرزی می‌گویند که پس از دریافت هشدار از سوی نیروهای ناتو تمام پروازها به کابل برای چندین ساعت لغو شد. به گفته مسوولان این مواد از چندین سال پیش در یکی از خطوط نشست هواپیماها جاسازی شده بود.

ریاض آرین، فرمانده پولیس سرحدی فرودگاه حامد کرزی می‌گوید که :” چهل دقیقه قبل بخش هماهنگی برای ما احوال داد که نیروهای ناتو در فرودگاه در یکی از رنوی‌ها مواد انفجاری را در جریان کار ساختمانی کشف کرده به همین دلیل تمام پروازها لغو شده است.”

توریالی تکل، مسوول عملیاتی فرودگاه حامد کرزی می‌گوید که:” مصوونیت تمام مردم در اولویت ما قرار دارد، تا زمانیکه تهدید وجود داشته باشد امکان نشست به هوا پیما داده نمی‌شود.”

قرار بود اسد قیصر رییس مجلس نماینده‌گان پاکستان به دعوت رسمی میر رحمان رحمانی، رییس مجلس نماینده‌گان افغانستان به یک سفر سه روز وارد کابل شود.

برای استقبال از آقای قیصر آماده‌گی ویژه‌ای گرفته شده بود.

رویداد های اخیر

علمای افغانستان «شهادت» مولانا محمد ادریس را ضایعه‌ای بزرگ دانستند

Published

on

علمای افغانستان «شهادت» مولانا محمد ادریس، یکی از علمای دینی پاکستان، را ضایعه‌ای بزرگ دانسته و جان‌باختن او را به تمامی علمای جهان، به‌ویژه جمعیت علمای اسلام پاکستان، تسلیت گفته‌اند.

علمای افغانستان در یک پیام تسلیت گفته‌اند: «از بین بردن علما ظلم بزرگی است که موجب خشم و غضب الله تعالی می‌گردد و جرمی غیرقابل بخشش به‌شمار می‌رود. ما علمای افغانستان چنین اعمال را به‌گونه جدی نکوهش و تقبیح می‌کنیم.»

آنان از حکومت پاکستان به‌طور جدی خواسته‌اند که از هدف قرار گرفتن علما جلوگیری کرده و تدابیر لازم را در این زمینه اتخاذ کند.

گفتنی است که مولانا محمد ادریس روز گذشته (سه‌شنبه) در یک حمله مسلحانه در ایالت خیبرپختونخوا پاکستان جان باخت.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی خواستارگفتگوی نهادها و کمیساری عالی ملل متحد با پاکستان درباره مشکلات مهاجرین شد

Published

on

کمیسیون عالی رسیدگی به مشکلات مهاجرین امارت اسلامی از نهادهای خارجی و کمیساری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان خواسته است که با جانب پاکستانی در خصوص جلوگیری از ایجاد مشکل برای افغان‌ها، عدم آزار و اذیت آنان و فراهم‌سازی هرچه سریع‌تر زمینه بازگشت‌شان، گفتگو کنند و به این مشکلات هرچه عاجل‌تر رسیدگی شود.

به گفته این کمیسیون، متأسفانه مهاجرین عودت‌کننده به افغانستان از مسیر تورخم، به بهانه‌های مختلف، روزها در طرف پاکستان معطل می‌مانند. در حالی که زنان، کودکان و افراد مسن نیز با آنان همراه‌اند و با مشکلات متعدد روبه‌رو هستند، در کنار جاده‌ها بی‌سرنوشت در انتظار می‌مانند.

این کمیسیون افزوده است: «خواست ما این است که مهاجرین افغان در آن‌سوی خط معطل نشوند. ما برای جذب و اسکان مهاجرین امکانات لازم را در اختیار داریم. روزانه، به هر تعداد مهاجرین افغان که به کشورشان بازگردند، می‌توانیم آنان را مدیریت و خدمات لازم را ارائه کنیم.»

Continue Reading

رویداد های اخیر

مطیع‌الله ویسا برنده جایزه «آزادی ۲۰۲۶» در فرانسه شد

مطیع‌الله ویسا از چهره‌های فعال در زمینه آموزش در افغانستان به‌شمار می‌رود که در راستای حق آموزش دختران فعالیت می‌کند.

Published

on

مطیع‌الله ویسا، فعال شناخته‌شده حوزه آموزش و بنیان‌گذار نهاد «پن پت»، برنده جایزه «آزادی ۲۰۲۶» در فرانسه شده است.

رسانه‌های فرانسوی گزارش داده‌اند که در یک رای‌گیری آنلاین، ۱۸ هزار و ۷۰۸ جوان از ۷۵ کشور جهان، ویسا را به‌عنوان برنده این دوره انتخاب کرده‌اند.

بر اساس این گزارش‌ها، مراسم رسمی اهدای این جایزه در ماه جون سال جاری میلادی در شهر کان فرانسه برگزار خواهد شد.

مطیع‌الله ویسا از چهره‌های فعال در زمینه آموزش در افغانستان به‌شمار می‌رود که در راستای حق آموزش دختران فعالیت می‌کند.

جایزۀ آزادی، از سال ۲۰۱۹ توسط منطقۀ نرماندی و «مؤسسۀ بین‌المللی حقوق بشر و صلح» ایجاد شده، به فرد یا نهادی اهدا می‌شود که در دفاع از آزادی‌های بشری نقش برجسته‌ای داشته باشد.

مراسم اهدای این جایزه، ۴ جون سال روان میلادی در سالن زِنیت شهر کان، با حضور بیش از ۴ هزار جوان و شماری از کهنه‌سربازان جنگ جهانی دوم برگزار خواهد شد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!