Connect with us

رویداد های اخیر

امریکا: ارتش آماده‌ هر نوع دستور برای خارج شدن از افغانستان است

منتشر شده

در

رییس ستاد ارتش ایالات متحده امریکا روز دوشنبه ( ۲۳ حمل) گفته ک ارتش آن کشور آماده است تا هر نوع دستور مبنی بر خروج نیروهای امریکایی از افغانستان را عملی کند.

این درحالی است که اداره امریکا به رهبری جوبایدن گفته که توافقنامه دوحه را بررسی میکند، اما در باره خروج کامل نیروهای امریکایی گفته که این کار از لحاظ فنی امکان ندارد.

جیمز مک‌کانویل، رییس ستاد ارتش امریکا، گفته که ” این اداره مطابق پالیسی پیش میرود، آنها تلاش میکنند که با پالیسی‌ها آن را تطبیق کند و بعدا نظامیان آن  دستور را عملی خواهد کرد. پروسه تاکنون ادامه دارد، چندین احتمال وجود دارد، یکبار این تصامیم در سطح بالا گرفته شود. ما آماده خواهیم بود تا آن را عملی کنیم.”

این مقام بلندپایه نظامی امریکا گفته که خروج سربازان و بیرون کردن وسایل نظامی یک کار فزیکی است.

جیمز مک‌کانویل در این باره گفت:” این همه کارهای فزیکی است، نیروها و تجهیزات به قدر اندازه پایین آورده میشود. و فرماندهان که در میدان نبرد استند پلان‌های احتمالی دارند و آنها در این باره به نظامیان ارشد مشوره خواهند کرد که به چی مدت زمان نیاز دارد، این پلان‌ها همین حالا وجود دارد.”

او همچنان گفته که سکات میلر، فرمانده کل نیروهای ناتو و امریکایی در افغانستان میکانیزم را به راه انداخته تا در صورت تمدید ماموریت سربازان امریکایی در افغانستان بعد از ماه می با حملات احتمالی طالبان مقابله کند.

مک‌کانویل در این باره افزود:” فکر نمی کنم که در ارتش ایالات متحده امریکا رهبری بهتر از میلر وجود داشته باشد، او در مسلک خود بسیار برجسته است، او در باره سربازان خود فکر میکند، طوری که شما میداند همه ما در تلاش استیم که نیروهای ما میکانیزم دفاعی دارند و در مورد امنیت شان تلاش میکنند. این کار در صدر کارهای شان است.”

رییس ستاد ارتش امریکا همچنان گفته که جنگ در افغانستان توسط یک توافقنامه سیاسی حل خواهد شد.

او همچنان گفت که امریکا در ۲۰ سال گذشته از فعالیت‌های گروه القاعده در افغانستان جلوگیری کرده است.

رویداد های اخیر

پاکستان: مردم دو سوی خط دیورند خواهان صلح و ثبات‌اند

Published

on

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان می‌گوید مردم ساکن در دو سوی خط دیورند خواهان صلح، ثبات و روابط آرام میان افغانستان و پاکستان هستند.

طاهر اندرابی در نشست خبری هفتگی خود گفته است که میان مردم دو کشور مشکل عمده‌ای وجود ندارد، اما به ادعای او، فعالیت گروه‌های هراس‌افکن از خاک افغانستان همچنان بر تلاش‌های صلح در منطقه تأثیر گذاشته است.

او افزوده است که اسلام‌آباد این موضوع را مانعی در برابر بهبود امنیت و روابط دوجانبه می‌داند. این در حالی است که امارت اسلامی افغانستان همواره این ادعاها را رد کرده و تأکید می‌کند که اجازه استفاده از خاک افغانستان علیه کشورهای همسایه داده نخواهد شد.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان همچنین گفته است که کشورش در مسائل منطقه‌ای مربوط به افغانستان، ایران، هند و سومالیا همچنان بر دیپلوماسی و گفتگو تمرکز دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

دیدار سهیل شاهین با سفیر گامبیا در قطر؛ بررسی روابط دوجانبه و فرصت‌های سرمایه‌گذاری

بر اساس خبرنامه سفارت افغانستان در دوحه، عمر جاح هم‌زمان مسئولیت امور سفارت گامبیا برای افغانستان را نیز بر عهده دارد.

Published

on

سهیل شاهین، سرپرست سفارت امارت اسلامی افغانستان در دوحه، با عمر جاح، سفیر و نماینده فوق‌العاده جمهوری گامبیا در قطر دیدار و گفتگو کرده است.

بر اساس خبرنامه سفارت افغانستان در دوحه، عمر جاح هم‌زمان مسئولیت امور سفارت گامبیا برای افغانستان را نیز بر عهده دارد.

در این دیدار، دو طرف درباره روابط دوجانبه میان افغانستان و گامبیا، وضعیت امنیتی در افغانستان، فرصت‌های سرمایه‌گذاری و همکاری‌های اقتصادی و سایر موضوعات مورد علاقه مشترک بحث و تبادل نظر کرده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اچکزی: اگر دولتمردان خوب می‌بودند، مردم دو طرف خط دیورند آزادانه رفت‌وآمد می‌کردند

Published

on

محمود خان اچکزی، رهبر اپوزیسیون در مجلس ملی پاکستان و رئیس حزب عوامی ملی پشتونخوا، گفته است که اگر رهبران شایسته در قدرت می‌بودند، مردم در امتداد خط دیورند می‌توانستند آزادانه رفت‌وآمد کنند.

او در یک پادکست گفته است که کشورهای دیگر مانند روسیه، آلمان و بریتانیا با وجود جنگ‌های تاریخی، امروز مرزهای بسیار بازتری دارند و در میان آن‌ها تنها یک «خط کاغذی» باقی مانده است و بررسی‌های سخت‌گیرانه نیز وجود ندارد.

اچکزی افزود که در منطقه نیز می‌توانست وضعیت مشابهی وجود داشته باشد و تأکید کرد: «اینجا چه مشکل است؟ پنجابی در کندهار می‌رقصید و پشتون اینجا می‌آمد. با وجود این‌که ظاهراً یک کشور نیستیم، اما می‌توانستیم عملاً یک کشور باشیم.»

او همچنین با اشاره به تهاجم شوروی سابق و ایالات متحده به افغانستان گفت که افغانستان حق دارد از این کشورها برای خسارات جنگی و بازسازی مطالبه غرامت کند.

این سیاستمدار پاکستانی در ادامه از برخورد حکومت پاکستان با پشتون‌ها انتقاد کرده و مدعی شده است که در برخی شهرها مانند لاهور و کراچی، برخی از آنان بازداشت یا اخراج می‌شوند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!