Connect with us

رویداد های اخیر

گزارش: طالبان محدودیت‌ها بر زنان و دختران را از سرخواهد گرفت

منتشر شده

در

کارشناسان استخباراتی امریکا میگویند که اگر طالبان دوباره قدرت را به دست گیرد بسیاری از پیشرفت‌های در بخش حقوق زنان به عقب برگرداننده خواهد شد.

در یک گزارش شورای استخباراتی ملی امریکا آمده است که در صورت پیروزی طالبان این گروه احتمالا محدودیت‌ها بر زنان و دختران را از سرخواهد گرفت.

یک تحلیلگر استخبارات امریکا در این باره گفته که “طالبان در باره روش محدود کننده خود در بخش حقوق زنان ثابت قدم استند. و اگر این گروه قدرت را بدست گیرد بسیاری از دست ‌آوردهای دو دهه گذشته را به عقب میگرداند.”

این گزارش افزوده است که دست آوردهای زنان پس از خروج سربازان ایتلافی احتمالا با تهدید روبرو خواهد شد.

در یک بررسی این استخبارات امریکا آمده است که” پیشرفت (در بخش حقوق زنان) نسبت به حمایت خارجی مدیون حمایت داخلی است. پیشنهاد میشود که این(پیشرفت‌ها) پس از خروج نیروهای خارجی با خطر روبرو خواهد شد.”

زنان افغان نیز نگران حفظ دست‌آوردهای آنان در دو دهه گذشته استند و میگویند که این دست‌آوردها باید به هر قیمت حفظ شود.

این در حالی است که در دوران طالبان محدودیت‌ها بر زنان افغان وضع شده بود و تصاویری نشان میدهند که طالبان در صورت مراعات نکردن این محدودیت‌ها زنان را لت و کوب میکردند.

قرار است تا تاریخ ۱۱ ماه سپتمبر همه نیروهای خارجی افغانستان را ترک کنند، اما نگرانی‌های وجود دارد که شاید جنگ‌های داخلی در افغانستان آغاز شود.

این در حالی است که به تازه‌گی هزاران افغان در هلمند از اثر درگیری‌ها میان نیروهای افغان و طالبان خانه‌های شان را ترک کرده اند.

به اساس گزارش‌ها از اثر درگیری‌ها در حومه شهر لشکرگاه، مرکز ولایت هلمند، ۱۰۰۰ خانواده خانه‌های شان را ترک کرده اند.

رویداد های اخیر

منیر در نشست ازبکستان: کشت مواد مخدر در افغانستان «تقریباً به صفر» کاهش یافته است

Published

on

عبدالرحمن منیر، معین مبارزه با مواد مخدر وزارت داخله در نشست اطلاع رسانی و هماهنگی منطقه‌ای آسیای میانه در ازبکستان گفت که کشت، قاچاق، و فروش مواد مخدر در افغانستان «تقریباً به صفر» کاهش یافته است.

عبدالمتین قانع، سخنگوی وزارت داخله در خبرنامه‌ای نوشته که آقای منیر در این نشست مبارزه جاری امارت اسلامی علیه مواد مخدر در افغانستان را «نقطه عطفی از دستاوردها» توصیف کرد.

منیر در این نشست بر همکاری کشورهای عضو تاکید کرد و از آن‌ها خواست که با دهاقین افغان در ایجاد زمینه‌های بدیل معیشت همکاری کنند تا پدیده مواد مخدر از افغانستان به‌گونه کامل ریشه‌کن شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

استرالیا بر چهار مقام ارشد امارت اسلامی تحریم مالی و ممنوعیت سفر وضع کرد

Published

on

حکومت استرالیا بر چهار مقام ارشد امارت اسلامی افغانستان تحریم مالی و ممنوعیت سفر وضع نموده و دلیل آن را بدتر شدن وضعیت حقوق بشر به ویژه برای زنان و دختران اعلام کرده است.

پنی وانگ، وزیر امور خارجه استرالیا، گفت که این مقام‌ها در «سرکوب زنان و دختران و تضعیف حکومتداری خوب یا حاکمیت قانون» دست داشته‌اند.

وانگ مقام‌های تحریم شده را به محدود کردن دسترسی زنان و دختران به آموزش، کار، آزادی رفت و آمد و مشارکت در زندگی عمومی متهم کرد.

این مقام‌ها شامل محمد خالد حنفی، وزیر امر بالمعروف و نهی عن المنکر؛ ندا محمد ندیم، وزیر تحصیلات عالی؛ عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه؛ و عبدالحکیم حقانی، رئیس ستره محکمه هستند.

سیف الاسلام خیبر، سخنگوی وزارت امر بالمعروف و نهی عن المنکر، از این تحریم‌ها انتقاد کرد.

او ادعا کرد کشورهایی که چنین اقداماتی را اعمال می‌کنند «خودشان ناقض حقوق زنان هستند» و اقدام استرالیا را توهین به ارزش‌های دینی و فرهنگی افغان‌ها خواند.

خیبر افزود که امارت اسلامی نقض حقوق صدها هزار زن را در چهار سال گذشته متوقف کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

تأکید هند و روسیه بر مبارزه با تروریزم و کمک بشردوستانه به افغانستان

Published

on

در جریان سفر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به دهلی نو، هند و روسیه بیانیه مشترکی صادر کردند که بر هماهنگی نزدیک آنها در مورد افغانستان تأکید داشت.

بر اساس بیانیه، هر دو طرف از گفتگوهای جاری بین شوراهای امنیت مربوطه خود قدردانی نموده و بر اهمیت نشست‌های فارمت مسکو برای تقویت ثبات منطقه‌ای تأکید کردند.

رهبران دو کشور همچنان از مبارزه علیه داعش و گروه‌های وابسته به آن استقبال کردند و نسبت به رویکردی جامع و مؤثر برای مبارزه علیه تروریزم در افغانستان ابراز اطمینان کردند. آنها همچنین بر لزوم فوری تضمین کمک‌های بشردوستانه بدون وقفه به مردم افغانستان تأکید کردند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!