Connect with us

رویداد های اخیر

سخنرانی کودک هفت ساله در باره رشد مغز کودکان خبر ساز شده است

منتشر شده

در

سخنرانی بی نظیر یک دختر  هفت ساله  آسترالیایی در پروژه تد تاک(TED Talk) که قرار است نحو مشاهده والدین و پرستاران در سراسر جهان در باره انکشاف مغز اطفال را تغیر بدهد خبر ساز شده است.

در این سخنرانی به جوانان نیز توصیه شده است تا با کودکان چگونه برخورد کنند.

مولی رایت، یک دختر هفت ساله در آسترالیا برای نخستین بار در تاریخ جهان در باره تربیه اطفال و توصیه‌ها برای والدین و پرستاران سخنرانی بی نظیری را انجام داده است.

مایکل گریسی، رییس بزرگترین نمایشگاه‌ها و تولید فلم‌ها در این باره گفته که این دختر هفت ساله موارد ساده و در عین حال تغییر دهنده زندگی را نشان داده است که همه ما می توانیم برای رشد کودکان از آن استفاده کنیم.

سخنرانی مولی توسط  بنیاد بیات  در مراکز صحی افغانستان به والدین تشریح خواهد شد.

در آسترالیا این گفته‌ها توسط مرکز صحی رامسی تشریح میشود.

نیکولا فارست، رییس بنیاد میندرو گفته که این پروژه به کودکان اطمینان میدهد در هر مکانی که تولد شده باشند حقوق مساوی دارند تا پیشرفت کنند.

او در این باره گفته” ما باور داریم که هر کودک میتواند و باید بتواند.”

ساینس دانان میگویند که حجم مغز کودک تا پنج سالگی ۹۰ درصد رشد میکند.

از این لحاظ وی افزود که ما میخواهیم به والدین کمک کنیم تا در باره موفقیت کودکان شان و آگاهی از برخورد شان با کودکان کمک کنند.

رییس بنیاد میندرو در این باره افزوده” مولی این حقیقت جهانی را به بهترین واجه انتقال میدهد. این یک مرحله مهم است تا زندگی یک طفل را در حال و آینده تغیر دهیم.”

رییس پروژه تید تاک گفته که پیام مولی در سراسر جهان نشر خواهد شد.

او در این باره گفته” من این سخنرانی را واقعا دوست دارم. نظریات است که از هر جا جمع شده است و توسط یک کودک بسیار فصیح سخنرانی شده است. تعجب آور است. این تماشاچیان زیاد را جذب خواهد کرد.”

به اساس آزمایش ابتدایی در کنار والدین ، پرستاران ، متخصصان صحی پروفیسور دزیره سیلوا، رییس متخصصان بخش اطفال در استرالیا خانم مریم بیات، رییس بنیاد بیات و آقای جاستین گراهام ، مدیر عامل (M&C Saatchi AUNZ) نیز در این باره نظریات مثبت داده اند.

خام فوریست، رییس بنیاد میندرو در این باره گفت:” سخنرای مولی در باره بازی کردن، سخن زدن، خانه و جامعه صحت مند و تمرکز بر چیزهای که در پنج سال اول کودکی باید انجام شود شده است. این چیزها بر انکشاف مغز و زندگی کودکان تاثیر دارد.”

وی افزوده” این معلومات نه تنها اینکه با والیدن و پرستاران شریک شود، بلکی با رهبران جهان نیز شریک شود.”

پروفیسور دزیره سیلوا، رییس یک مرکز صحی اطفال در استرالیا در این باره گفته” فرصت این برای ما مهیا شده است که این فلم با مریضان بخش تولد اطفال شریک کنیم. و  اگر با مرکز والدین اولیه شریک شود بسیار خوب است.”

وی فزوده” پیام که چگونه با اطفال تا پنج سال بازی و برخورد کنیم برای توسعه مغز و زندگی آنان بسیار مهم است.”

وی میگوید که والدین  این ویدیو را آموزشی و جالب خطاب کرده است.

وی افزود:” سخنرانی مولی میتواند ظرفیت صحت کودکان را به سطح جهانی انکشاف دهد.”

مریم بیات، رییس بنیاد بیات در این باره گفته” “صحت مادران و کودکان در اوایل دوران کودکی از ابتدای تاسیس بنیاد بیات برای ما در اولویت بوده است و فرصت همکاری در با بنیاد میندرو برای راه اندازی این سخنرانی که اهمیت آموزشی کودک در افغانستان را برجسته می کند یک امتیاز منحصر به فرد است. و همچنان یک نیاز قانع کننده در کشور ما است.”

مریم بیات افزوده” به اشتراک گذاشتن گفتگوی مولی و دروس مهم در مورد تعامل مثبت بین والدین و فرزندان در سال‌های اولیه زندگی به مادران، پدران و خانواده‌های افغان کمک میکند تا تفکر انتقادی ، هوش هیجانی ، ارتباطات فراگیر و مهارت‌های حل مسئله مشارکتی را ایجات کند.”

مریم میگوید که این سخنرانی برای رشد هزاران کودک در افغانستان موثر تمام خواهد شد.

وی گفته” به باور ما این سخنرانی مولی در افغانستان باعث ایجاد هزاران مولی افغان خواهد شد. این کودکان افغان با استعداد ، اعتماد به نفس ، دلسوز ، مثبت و از نظر احساسی امن به داکتران ، استادان ، حقوق دانان و رهبران آینده کشور تبدیل خواهند شد ، یک منبع عظیم برای افغانستان و یک ادای احترام ماندگار به تاثیر سازمان های خیرخواهانه پرشور  افغان و استرالیا خواهد بود. با استفاده از این سخنرانی کودکان ما میتواند در آینده نزدیک و میان مدت بر سر چالش‌ها غالب آیند.”

آقای جاستین گراهام ، رییس عامل گروه (M&C Saatchi AUNZ) در این باره گفته” افتخار میکنم که با یک شریک مادرینو که شرکت موفق در آسترالیا است همکار استم.”

وی در این باره گفته”مادرینو سازمانی است که در سطح جهانی تغییر ایجاد می کند و ما خوشحالیم که می توانیم با آنها شریک شویم تا از طریق تفکر خلاق آرزوهای خود را تحقق بخشیم.”

رویداد های اخیر

انتقال انجن ۲.۳ میلیون دالری بوئینگ ۷۳۷ شرکت آریانا از امریکا به کابل

رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت تأکید کرده است که تلاش‌ها برای تأمین سریع‌تر پرزه‌جات و تجهیزات مورد نیاز طیاره‌ها ادامه دارد.

Published

on

به‌دنبال تلاش‌ها و پیگیری‌های رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت، انجن یک فروند طیاره‌ی بوئینگ ۷۳۷ این شرکت که به‌دلیل روند گمرکی در امریکا متوقف مانده بود، پس از تکمیل مراحل مربوط، به کابل انتقال داده شد.

این انجن به ارزش ۲.۳ میلیون دالر امریکایی از شرکت «گلوبل انجین» خریداری شده و قرار است پس از انتقال به کابل، توسط تیم تخنیکی د آریانا افغان هوایی شرکت در یک فروند طیاره‌ی بوئینگ ۷۳۷ نصب شود.

مسوولان د آریانا افغان هوایی شرکت می‌گویند انتقال این انجن، گام مهمی در راستای تقویت ظرفیت تخنیکی و عملیاتی این شرکت و فراهم‌سازی زمینه برای فعالیت منظم هواپیماهای آن به شمار می‌رود.

رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت تأکید کرده است که تلاش‌ها برای تأمین سریع‌تر پرزه‌جات و تجهیزات مورد نیاز طیاره‌ها ادامه دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

در یک سال گذشته بیش از ۶۵۰ هزار جلد پاسپورت توزیع شده است

Published

on

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، می‌گوید در یک سال گذشته هجری قمری، بیش از ۶۵۰ هزار جلد پاسپورت عادی در کشور توزیع و ویزه بیش از ۱۶ هزار شهروند خارجی تمدید شده است.

مجاهد این اظهارات را در برنامه «حکومت در آئینه مطبوعات» با عنوان «هفته خدمات عامه» مطرح کرده است.

به گفته او، اداره عمومی احصائیه و معلومات نیز در سال ۱۴۴۷ هجری قمری نزدیک به دو میلیون تذکره الکترونیکی و حدود یک میلیون تذکره کاغذی توزیع کرده است.

مجاهد افزود که این اداره در یک سال گذشته صدها هزار خدمت حضوری و آنلاین را در بخش اصلاح تذکره‌ها نیز ارائه کرده است.

سخنگوی امارت اسلامی گفت ریاست عمومی پاسپورت با کاهش فورم ثبت‌نام پاسپورت از ۹ صفحه به یک صفحه، تلاش کرده روند ارائه خدمات را سریع‌تر و آسان‌تر کند.

او همچنین از گسترش خدمات شرکت دولتی «افغان پست» خبر داد و گفت این شرکت در یک سال گذشته بیش از پنج میلیون مراسله داخلی را انتقال داده است.

به گفته مجاهد، ارائه خدمات تأیید و تصدیق صدها هزار سند، راه‌اندازی خدمات عاجل، ایجاد مرکز خدمات مشتریان و رساندن اسناد تا درب منازل از دیگر اقداماتی بوده که برای توسعه خدمات پستی انجام شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کار ساخت یک کارخانه بزرگ تولید سمنت در هرات آغاز شد

Published

on

کار ساخت یک کارخانه بزرگ تولید سمنت در هرات امروز با حضور شماری از مقام‌های بلندپایه امارت اسلامی افغانستان در ولایت هرات آغاز شد.

همایون افغان، سخنگوی وزارت معادن و پترولیم، می‌گوید قرارداد این پروژه با یک شرکت داخلی امضا شده و قرار است کار ساخت آن تا دو سال آینده تکمیل شود و پس از آن روند استخراج سمنت آغاز گردد.

به گفته او، شرکت قراردادی برای اجرای این پروژه ۱۴۳ میلیون دالر سرمایه‌گذاری می‌کند و پس از آغاز فعالیت، ظرفیت تولید روزانه آن به حدود سه هزار تُن سمنت خواهد رسید.

مسئولان می‌گویند با آغاز فعالیت این پروژه، حدود پنج هزار نفر به‌گونه مستقیم و غیرمستقیم در آن مصروف کار خواهند شد.

در مراسم آغاز کار این پروژه، معاون اقتصادی و معاون اداری ریاست‌الوزرا و شماری از وزیران کابینه امارت اسلامی نیز حضور داشتند.

پروژه سمنت هرات از پروژه‌های بزرگ صنعتی کشور به شمار می‌رود که مردم این ولایت سال‌ها در انتظار آغاز استخراج و تولید سمنت از آن بوده‌اند.

این پروژه در حدود ۳۰ کیلومتری غرب شهر هرات، در ولسوالی زنده‌جان موقعیت دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117