Connect with us

رویداد های اخیر

مقام‌ها: حملات طالبان در نقاط مختلف شهر هرات عقب زده شدند

منتشر شده

در

مقام‌های محلی هرات امروز (پنج‌شنبه، ۱۴ اسد) می‌گویند که شب گذشته حملات طالبان در چهار حوزه شهر هرات، عقب زده شده‌اند.

این درحالی است که نبردها در شهر هرات وارد نهمین روز شده‌است.

به گفته مقام‌های محلی حملات طالبان از شرق و غرب هرات شدت پیدا کرده است، شهر هرات دیشب تا آستانه سقوط پیش رفت، اما نیروهای امنیتی جلو پیشرفت طالبان را گرفتند.

عبدالصبور قانع، والی هرات می‌گوید که طالبان نیمه‌های شب گذشته در هفت بخش حوزه‌های دوم، سوم، دهم و یازدهم شهر هرات حمله‌های گروهی راه اندازی کردند، اما از سوی نیروهای امنیتی این حمله‌های شان، عقب زده شده‌اند.

او افزود که در این حمله‌های طالبان، سه تن از نیروهای امنیتی به‌شمول وحید احمد کوهستانی، آمر حوزه دهم پولیس شهر هرات، جان باخته‌اند.

طالبان نیز پذیرفته اند که کوهستانی در نبرد با آنها جان باخته است.

در همین حال، آقای قانع می‌گوید که در حمله‌های هوایی و عملیات زمینی نیروهای امنیتی شب گذشته، بیش از ۱۰۰ طالب مسلح کشته شده‌اند و ده‌ها تن دیگر، زخم برداشته‌اند.

به‌گفتۀ مقام‌های نظامی، بیشتر این طالبان هنگام وارد شدن به شهر هرات، آماج حمله‌های هوایی قرار گرفته‌اند.

طالبان تاکنون در این باره چیزی نگفته‌اند.

هلمند:

درهمین حال، قول اردوی ۲۱۵میوند از آغاز عملیات پاکسازی شهرلشکرگاه خبر داده است.

عبدالقدیر بهادرزی، سخنگوی این قول اردو گفته است که این عملیات‌ها تا سرکوب آخرین هراس‌افگن در شهر ادامه خواهد داشت.

بهادرزی افزوده است:” هیچ راهی فراری برای هراس‌افگنان وجود ندارد، آنان کشته خواهند شد.”

لغمان:

پولیس لغمان گفته است که در نتیجه عملیات ویژه قطع صفر دو ولسوالی بادپخ از تصرف طالبان بیرون ساخته شد.

به گفته پولیس دراین عملیات دست کم هفت طالب کشته و شماری هم زخم برداشته اند.

لطف‌الله کامران، فرمانده پولیس لغمان نیز تایید کرده است که صبح امروز ولسوالی بادپخ این ولایت را دوباره به تصرف شان، درآمده است.

طالبان تاکنون دراین باره چیزی نگفته اند.

رویداد های اخیر

انتقال انجن ۲.۳ میلیون دالری بوئینگ ۷۳۷ شرکت آریانا از امریکا به کابل

رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت تأکید کرده است که تلاش‌ها برای تأمین سریع‌تر پرزه‌جات و تجهیزات مورد نیاز طیاره‌ها ادامه دارد.

Published

on

به‌دنبال تلاش‌ها و پیگیری‌های رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت، انجن یک فروند طیاره‌ی بوئینگ ۷۳۷ این شرکت که به‌دلیل روند گمرکی در امریکا متوقف مانده بود، پس از تکمیل مراحل مربوط، به کابل انتقال داده شد.

این انجن به ارزش ۲.۳ میلیون دالر امریکایی از شرکت «گلوبل انجین» خریداری شده و قرار است پس از انتقال به کابل، توسط تیم تخنیکی د آریانا افغان هوایی شرکت در یک فروند طیاره‌ی بوئینگ ۷۳۷ نصب شود.

مسوولان د آریانا افغان هوایی شرکت می‌گویند انتقال این انجن، گام مهمی در راستای تقویت ظرفیت تخنیکی و عملیاتی این شرکت و فراهم‌سازی زمینه برای فعالیت منظم هواپیماهای آن به شمار می‌رود.

رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت تأکید کرده است که تلاش‌ها برای تأمین سریع‌تر پرزه‌جات و تجهیزات مورد نیاز طیاره‌ها ادامه دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

در یک سال گذشته بیش از ۶۵۰ هزار جلد پاسپورت توزیع شده است

Published

on

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، می‌گوید در یک سال گذشته هجری قمری، بیش از ۶۵۰ هزار جلد پاسپورت عادی در کشور توزیع و ویزه بیش از ۱۶ هزار شهروند خارجی تمدید شده است.

مجاهد این اظهارات را در برنامه «حکومت در آئینه مطبوعات» با عنوان «هفته خدمات عامه» مطرح کرده است.

به گفته او، اداره عمومی احصائیه و معلومات نیز در سال ۱۴۴۷ هجری قمری نزدیک به دو میلیون تذکره الکترونیکی و حدود یک میلیون تذکره کاغذی توزیع کرده است.

مجاهد افزود که این اداره در یک سال گذشته صدها هزار خدمت حضوری و آنلاین را در بخش اصلاح تذکره‌ها نیز ارائه کرده است.

سخنگوی امارت اسلامی گفت ریاست عمومی پاسپورت با کاهش فورم ثبت‌نام پاسپورت از ۹ صفحه به یک صفحه، تلاش کرده روند ارائه خدمات را سریع‌تر و آسان‌تر کند.

او همچنین از گسترش خدمات شرکت دولتی «افغان پست» خبر داد و گفت این شرکت در یک سال گذشته بیش از پنج میلیون مراسله داخلی را انتقال داده است.

به گفته مجاهد، ارائه خدمات تأیید و تصدیق صدها هزار سند، راه‌اندازی خدمات عاجل، ایجاد مرکز خدمات مشتریان و رساندن اسناد تا درب منازل از دیگر اقداماتی بوده که برای توسعه خدمات پستی انجام شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کار ساخت یک کارخانه بزرگ تولید سمنت در هرات آغاز شد

Published

on

کار ساخت یک کارخانه بزرگ تولید سمنت در هرات امروز با حضور شماری از مقام‌های بلندپایه امارت اسلامی افغانستان در ولایت هرات آغاز شد.

همایون افغان، سخنگوی وزارت معادن و پترولیم، می‌گوید قرارداد این پروژه با یک شرکت داخلی امضا شده و قرار است کار ساخت آن تا دو سال آینده تکمیل شود و پس از آن روند استخراج سمنت آغاز گردد.

به گفته او، شرکت قراردادی برای اجرای این پروژه ۱۴۳ میلیون دالر سرمایه‌گذاری می‌کند و پس از آغاز فعالیت، ظرفیت تولید روزانه آن به حدود سه هزار تُن سمنت خواهد رسید.

مسئولان می‌گویند با آغاز فعالیت این پروژه، حدود پنج هزار نفر به‌گونه مستقیم و غیرمستقیم در آن مصروف کار خواهند شد.

در مراسم آغاز کار این پروژه، معاون اقتصادی و معاون اداری ریاست‌الوزرا و شماری از وزیران کابینه امارت اسلامی نیز حضور داشتند.

پروژه سمنت هرات از پروژه‌های بزرگ صنعتی کشور به شمار می‌رود که مردم این ولایت سال‌ها در انتظار آغاز استخراج و تولید سمنت از آن بوده‌اند.

این پروژه در حدود ۳۰ کیلومتری غرب شهر هرات، در ولسوالی زنده‌جان موقعیت دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117