Connect with us

رویداد های اخیر

پس از نزدیک به دو ماه وقفه ریاست پاسپورت دوباره فعالیت آغاز کرد

منتشر شده

در

ریاست پاسپورت افغانستان امروز سه شنبه (۱۳میزان) اعلام کرد که این ریاست از امروز دوباره به فعالیت آغاز نمود.

عالم گل حقانی، سرپرست ریاست پاسپورت افغانستان که دریک نشست خبری در جمع از خبرنگاران گفته است که قبلن اداره قبلی ۳هزار پاسپورت در روز توزیع می‌نمود، اکنون امارت اسلامی برنامه دارد تا شمار توزیع را به ۶هزار پاسپورت در روز برسانند.

به گفته وی در ابتدا، پاسپورت به ۲۵هزار نفر که کارهای پاسپورت شان قبلن طی مراحل شده بود، توزیع می‌شود.

سعید خوستی، سخن‌گوی وزارت امور داخله‌ با تایید این خبر گفته است که طبق اصول زیر روند توزیع پاسپورت آغاز می‌شود:

 در قدم نخست برای ۲۵هزار نفری که اسناد شان طی مراحل شده است، توزیع می شود. (کسانی که تحولی بانک‌های شان را تمام کرده اند.)

 کسانی که قبلن آنلاین فورم خانه پوری کرده بودند و قبلن نوبت گرفته اند

 برای مریضانی که در داخل امکان علاج شان نباشد

 کارمندان دولتی که به سفرهای رسمی معرفی شده باشند

 تاجران ملی که از سوی وزارت تجارت معرفی شده باشند

 افرادی که اقامه یا دعوت نامه رسمی داشته باشند

 محصلینی که برای بورسیه‌ها معرفی شده باشند

 توزیع پاسپورت برای زخمیان نیروهای امارت اسلامی و افراد ملکی در حالات خاص

 توزیع پاسپورت به کارمندان ریاست پاسپورت و اعضای خانواده‌های شان

 ورزشکارانی که در مسابقات بین‌المللی اشتراک می‌کنند

این ریاست همچنان گفته است که در حال نزدیک به یک میلیون پاسپورت چاپ شده آماده برای توزیع وجود دارد.

سعید خوستی، رییس بخش مطبوعات وزارت امور داخله دراین باره گفت:” در حال حاضر پاسپورت‌ها با عنوان کنونی (جمهوری اسلامی افغانستان) توزیع می‌شوند.”

آقای خوستی می‌گوید که از تمام کارمندان زن ریاست پاسپورت خواسته شده است که به کارهای شان برگردند.

درهمین حال، امارت اسلامی اعلام نمود که معاشات سه ماۀ گذشته کارمندان دولتی که معاش نه گرفته اند، اجرا و داده خواهد شد.

رویداد های اخیر

Afghan official slams Shehbaz Sharif’s ‘shameful’ claims on Islamic unity

Published

on

Khubaib Ghufran, spokesperson for Afghanistan’s Ministry of Information and Culture, sharply criticized Pakistani Prime Minister Shehbaz Sharif over his recent claims about Islamic unity in relation to the war in Iran, calling them “shameful.”

On his X account, Ghaffran wrote: “You praised Trump as a hero of the Gaza peace plan, yet today you claim Islamic unity regarding Iran in a war that the same criminal (Trump) and his allies initiated?”

He added that while Afghanistan is governed under an Islamic system, Shehbaz Sharif has shown no compassion even toward the most vulnerable groups—from children to women and drug addicts—and that this cruelty persisted even during the holy month of Ramadan.

Ghaffran described Sharif’s stance as a “grave shame” and a stark example of “historical hypocrisy.”

Continue Reading

رویداد های اخیر

عفو بین‌الملل: حمله هوایی پاکستان بر مرکز تداوی معتادان در کابل نگرانی‌های جدی حقوق بشری ایجاد کرده است

عفو بین‌الملل می‌گوید که حتی اگر در بخشی از این کمپ تجهیزات نظامی وجود داشته باشد، تصمیم برای حمله باید با در نظر گرفتن خطرات احتمالی برای غیرنظامیان اتخاذ می‌شد.

Published

on

سازمان عفو بین‌الملل اعلام کرده است که حمله هوایی پاکستان بر یک مرکز تداوی معتادان در شهر کابل نگرانی‌های جدی در مورد رعایت قوانین بین‌المللی بشردوستانه ایجاد کرده است.

ایزابل لاسه، معاون بخش تحقیقاتی منطقه‌ای این سازمان، در واکنش به اظهارات مقام‌های پاکستان که گفته بودند این حمله یک انبار مهمات را هدف قرار داده است، تأکید کرد که این حمله تلفات گسترده غیرنظامیان را در پی داشته است.

به گفته او، بخش بزرگی از کمپ «فینیکس» که پیش‌تر پایگاه نظامی نیروهای ناتو و ایالات متحده بود، از سال ۲۰۱۶ به یک مرکز تداوی معتادان تبدیل شده بود و حضور غیرنظامیان در آن به‌خوبی مستند شده است.

عفو بین‌الملل می‌گوید که حتی اگر در بخشی از این کمپ تجهیزات نظامی وجود داشته باشد، تصمیم برای حمله باید با در نظر گرفتن خطرات احتمالی برای غیرنظامیان اتخاذ می‌شد. این سازمان افزوده است که میزان تلفات و تخریب‌ها پرسش‌های جدی را درباره ارزیابی تناسب حمله و اقدامات لازم برای کاهش آسیب به غیرنظامیان مطرح می‌کند.

این سازمان از مقام‌های پاکستان خواسته است تا توضیح دهند که بر اساس چه اطلاعاتی این حمله انجام شده و همچنین یک تحقیق مستقل، بی‌طرفانه و فوری درباره این رویداد انجام دهند و نتایج آن را برای تأمین پاسخگویی به‌گونه علنی منتشر کنند.

این حمله رژیم نظامی پاکستان در ۱۶ مارچ انجام شده و مناطقی در کابل و ننگرهار را هدف قرار داده است.

امارت اسلامی گفته‌ که در این حمله بیش از ۴۰۰ غیرنظامی «شهید» و بیش از ۲۰۰ تن دیگر زخمی شده‌اند. در همین حال، سازمان ملل اعلام کرده که تا کنون مرگ ۱۴۳ نفر در این رویداد ثبت شده است.

گزارش‌ها همچنان نشان می‌دهد که از زمان آغاز درگیری‌ها میان افغانستان و پاکستان در ماه فبروری، دست‌کم ۷۶ غیرنظامی در افغانستان قربانی این تنش‌ها شده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ابراز همدردی امارت اسلامی با قطر و ترکیه در پی سقوط مرگبار هلیکوپتر

Published

on

وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان در پی سقوط مرگبار یک هلیکوپتر در قطر، با حکومت‌ها و مردمان قطر و ترکیه ابراز همدردی کرده است.

وزارت امور خارجه این حادثه را اندوه‌بار خوانده و مراتب تسلیت و همدردی عمیق خود را با خانواده‌های قربانیان ابراز داشته است.

گفتنی است که سقوط هلیکوپتر در آبهای قطر، منجر به کشته شدن هفت نفر شد. مقامات علت این حادثه را مشکل تخنیکی عنوان کرده اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!