Connect with us

رویداد های اخیر

سیلاب‌ها و بارنده‌گی‌های شدید در قندهار جان هفت تن را گرفت

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۲, ۱۴۰۱

سیلاب‌ها و بارنده‌گی‌های شدید در چندین ولسوالی ولایت کندهار خسارات مالی و جانی به مردم وارد کرده است. مقام‌های محلی می‌گویند که هفت تن جان باخته و چهارده تن دیگر زخمی شده‌اند.

این مقام‌ها می‌افزایند که صدها خانه و هزاران جریب زمین نیز تخریب شده است.

به گفته مقام‌های محلی، نیروهای هوایی هم برای نجات سیلاب زده‌ها دست به کار شده‌اند.

در این سیلاب‌ها یک مرد پنج فرزند و همسرش را نیز از دست داده است.

مقام‌ها گفته‌اند که چرخبال‌های نیروهای امنیتی صبح زود برای نجات گیرماندگان ناشی از سیلاب‌ها به ولایت کندهار رسیده‌اند.

براساس آمارها تا کنون در ولسوالی های ژیری، پنجوایی، غوری، و سپین بولدک هفت تن جان باخته و چهارده تن دیگر زخمی شده‌اند.

درهمین حال، علی احمد که باشنده ولسوالی ژیری می‌باشد در این سیلاب‌ها پنج فرزندش را همراه با همسرش از دست داده است.

باشنده گان ولایت کندهار خواهان کمک‌های فوری اند و از نهادهای بین‌المللی میخواهند که برای سیلاب زدگان کمک‌های فوری نمایند.

این بار نخست نیست که سیلاب‌ها سبب خسارات هنگفت مالی و جانی در کشور میشود بل در هفته‌های اخیر بسیاری از ولایت‌ها گواه سرازیر شدن سیلاب‌های مرگبار وخسارت بار بوده است.

به باور آگاهان، خشک سالی‌های پی در پی در کشور سبب شده تا در اثر بارندگی‌ها سیلاب‌های مدهشی سرازیر شود و حکومت هم تدابیر آنچنانی برای مهار اینگونه رویدادها نداشته است.

رویداد های اخیر

دیدار امیرخان متقی با رئیس انستیتوت آسیای مرکزی اوزبیکستان؛ تأکید بر گسترش همکاری‌های دوجانبه

متقی همچنین بر نقش مراکز تحقیقاتی در ترویج روابط دوجانبه، تفاهم و درک واقعیت‌های عینی تأکید کرد.

Published

on

امیرخان متقی، وزیر امور خارجه کشور، با هیئتی به ریاست جولان وهابوف، رئیس انستیتوت بین‌المللی آسیای مرکزی اوزبیکستان و مشاور معاون رئیس‌جمهور آن کشور، دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار که پیرامون تقویت همکاری‌های سیاسی و اقتصادی و مسائل منطقه‌ای برگزار شد، وزیر امور خارجه گفت که اوزبیکستان نسبت به افغانستان دارای پالیسی مثبت و مبتنی بر حسن نیت است و امیدواریم روابط و همکاری‌های دوجانبه بیش از پیش توسعه یابد.

متقی همچنین بر نقش مراکز تحقیقاتی در ترویج روابط دوجانبه، تفاهم و درک واقعیت‌های عینی تأکید کرد.

جولان وهابوف پیشرفت‌ها و ثبات موجود در افغانستان را ستود و ابراز امیدواری کرد که سطح تجارت میان دو کشور در سال جاری بیش از پیش افزایش یابد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پاکستان نزدیک به ۲۰ هزار افغانِ در انتظار انتقال به امریکا را بازمی‌گرداند

منبع افزوده است که فهرست کامل این افراد با مقام‌های مربوطه شریک ساخته خواهد شد تا روند بازگرداندن آنان تسریع گردد.

Published

on

رسانه‌های پاکستانی به نقل از منابع آگاه در پاکستان گزارش داده اند که این کشور تصمیم گرفته است نزدیک به ۲۰ هزار شهروند افغان را که در انتظار انتقال به ایالات متحده امریکا به‌سر می‌برند، به افغانستان بازگرداند.

به گفته این منابع، قرار است ۱۹ هزار و ۹۷۳ شهروند افغان که هم‌اکنون در پاکستان اقامت دارند، تحت برنامه «بازگردانی اتباع خارجی غیرقانونی» به افغانستان منتقل شوند.

بر بنیاد این تصمیم، حکومت فدرال پاکستان به مقام‌های ارشد ایالات و قوماندانان پولیس در پنجاب، سند، خیبرپختونخوا، بلوچستان، کشمیر، گلگت-بلتستان و همچنان به مقام‌های اسلام‌آباد دستور داده است تا اقدامات فوری را برای اجرای این روند روی‌دست گیرند.

منبع افزوده است که فهرست کامل این افراد با مقام‌های مربوطه شریک ساخته خواهد شد تا روند بازگرداندن آنان تسریع گردد.

پس از تحولات سال ۲۰۲۱ در افغانستان، بیش از ۱۰۰ هزار شهروند افغان به پاکستان پناه بردند. بسیاری از این افراد پیش‌تر با دولت‌های امریکا و بریتانیا، سازمان‌های بین‌المللی و نهادهای کمک‌رسان همکاری داشتند. با این حال، هزاران تن از آنان بیش از چهار سال است که در انتظار طی مراحل پرونده‌های انتقال به امریکا مانده‌اند؛ روندی که به‌دلیل تعلیق بررسی پرونده‌ها از سوی دولت امریکا، با ابهام جدی روبه‌رو شده است.

بر اساس این تصمیم، تمامی شهروندان افغان که هنوز در انتظار انتقال به امریکا هستند، به افغانستان بازگردانده خواهند شد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

لاوروف می‌گوید فعالیت‌های تروریستی در امتداد مرزهای افغانستان مشاهده می‌شود

Published

on

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، می‌گوید که فعالیت‌های تروریستی همچنان در امتداد مرزهای افغانستان و در مناطق میان هند-پاکستان-افغانستان مشاهده می‌شود.

لاوروف در مصاحبه با تلویزیون بریکس مستقر در روسیه، به نگرانی‌های جاری در خاورمیانه، از جمله مناطق آسیایی آن، اشاره کرد.

او بر اهمیت همکاری با هند در سازمان ملل متحد برای پیشبرد یک کنوانسیون جهانی مبارزه با تروریزم تأکید کرد.

لاوروف اظهار داشت که اگرچه مسوده کنوانسیون از قبل آماده شده است، اما هنوز اجماعی در مورد تصویب آن حاصل نشده است.

روسیه بارها نگرانی خود را در مورد تهدیدات شبه‌نظامیان از افغانستان ابراز کرده است. با این حال، امارات اسلامی این نگرانی‌ها را رد کرده و گفته است که اجازه نخواهد داد از خاک افغانستان علیه هیچ کشوری استفاده شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!