Connect with us

رویداد های اخیر

سازمان ملل به سیلاب زدگان افغانستان کمک می‌کند

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۲, ۱۴۰۱

سازمان ملل متحد می‌گوید که برای مقابله با پیامدهای سیلاب‌های اخیر به سیلاب زدگان افغانستان و پاکستان کمک می‌کند.

سخنگوی این سازمان تاکید دارد که ملل متحد و شرکای کمک‌های بشردوستانه‌اش، تیم‌های ارزیابی را برای شناسایی نیازها در مناطق آسیب ‌دیده مستقر کرده‌اند.

استفان دوجاریک، همچنان افزوده است که این تیم‌ها به مردم کمک‌های اولیه از جمله غذا، آب، چادر، خدمات مراقبت‌های صحی، حمایت روانی اجتماعی و سایر لوازم ضروری را فراهم می‌کنند.

در همین حال وزارت مبارزه با حوادث طبیعی هرچند می گوید بعضی از کمک‌ها را به سیلاب زده‌ها در ولایت‌های مختلف رسانیده اند اما نیاز است که به آنان کمک‌های بیشتر صورت بگیرد.

استفان دوجاریک، سخنگوی سرمنشی سازمان ملل متحد گفت:” سیلاب‌های اخیر در چندین ولایت افغانستان بیش از هشت هزار ۲۰۰ خانواده را آسیب رسانیده است و از آغاز امسال تا کنون ۲۵۶ تن جان های خود را از داده اند سازمان ملل متحد و شرکای کمک‌های بشردوستانه‌اش، تیم‌های ارزیابی را برای شناسایی نیازها در مناطق آسیب‌دیده مستقر کرده‌اند که این تیم‌ها به مردم کمک‌های اولیه از جمله غذا، آب، چادر، خدمات مراقبت‌های صحی، حمایت روانی اجتماعی و سایر لوازم ضروری را فراهم می‌کنند”.

در کمتر از یک ماه اخیر سرا زیر شدن سیلاب ها در ولایت های مختلف کشور، هزاران خانواده را با دشوارهای زیادی مواجه ساخته و دار و ندار آنها را نابود کرده است. خانواده های آسیب دیده از حکومت و نهادهای امداد رسان ملی و بین‌المللی خواستار کمک‌های بنیادی برای حل مشکلات شان اند.

عبدالرحمن، باشنده ولایت لوگر می‌گوید که:” ما زیاد ضرر دیدیم خانه‌ها تمامش تخریب شده به ما باید کمک شود .”

سردار محمد، باشنده ولایت کندهار می‌گوید که:” در ولسوالی شاه ولی کوت بسیار خساره وارد شده خانه‌های مردم ویران شده است از نهادهای مدد رسان و تمام وطنداران میخواهیم که کمک نمایند “

در همین حال وزارت مبارزه با حوادث طبیعی هرچند می گوید بعضی از کمک‌ها را به سیلاب زده‌ها در ولایت‌های مختلف رسانیده اند اما نیاز است که به آنان کمک‌های بیشتر صورت بگیرد.

بر بنیاد آمار سازمان ملل متحد در اثر سرازیر شدن سیلاب‌ها در ولایت های مختلف افغانستان بیش از هشت هزار و ۲۰۰ خانواده آسیب دیده اند که نیاز به کمک‌های جدی دارند.

وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طبیعی گفته است که تنها در یک ماه اخیر بیش از ۱۸۰ تن در اثر سیلاب‌ها جان باخته اند.

رویداد های اخیر

څار: د پاکستان پر سیاستونو نیوکې

Published

on

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی افغانستان یک زندانی امریکایی را آزاد کرد

Published

on

وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان از آزادی دنیس کویل، شهروند امریکایی، از زندان خبر داده است.

طبق خبرنامه این وزارت، مادر کویل در نامه‌ای به رهبر امارت اسلامی خواستار عفو و آزادی پسرش به مناسبت عید شده بود و ستره محکمه نیز حبس او را کافی دانسته و تصمیم به آزادی‌اش گرفت.

وزارت خارجه امارت اسلامی گفته است که این اقدام را بر پایه بشردوستی و حسن نیت انجام می‌دهد و معتقد است که چنین گام‌هایی می‌تواند فضای اعتماد میان کشورها را تقویت کند.

این وزارت همچنین ابراز امیدواری کرده است که هر دو کشور در آینده از طریق تفاهم و گفتگوهای سازنده بتوانند راه‌حل‌هایی برای مسائل باقی‌مانده پیدا کنند.

امارت اسلامی از همکاری امارات متحده عربی در این زمینه نیز قدردانی کرده است.

از سویی هم، برای رهایی کویل، یک هیأت امریکایی که در آن زلمی خلیلزاد، نماینده ویژه پیشین ایالات متحده برای افغانستان، نیز حضور داشت با امیر خان متقی، وزیر امور خارجه امارت اسلامی امروز (سه‌شنبه) دیدار کرد.

در این دیدار، سیف محمد الکتبی، سفیر امارات متحده عربی در کابل و یک عضو این خانواده زندانی نیز حضور داشتند.

براساس خبرنامه وزارت خارجه، آقای متقی در این نشست افزود که امارت اسلامی هیچ‌یک از شهروندان هیچ کشوری را به منظور دستیابی به اهداف سیاسی بازداشت نکرده است، بلکه بازداشت‌ها نتیجه نقض قوانین بوده و افراد پس از طی مراحل قضایی آزاد شده‌اند.

در این نشست، زلمی خلیلزاد نیز از اقدام امارت اسلامی ستایش کرد و ادامه گفتگوها در مورد همه مسائل میان دو کشور را مهم دانست و امید خود را برای پیشرفت‌های بیشتر در آینده ابراز داشت.

متقی همچنان تأکید کرد که کابل و امارات باید خدمات قنسولی معیاری را به شهروندان خود ارائه کنند و حکومت افغانستان در این زمینه آمادگی کامل دارد.

او از محمد بن زاید آل نهیان، رئیس امارات متحده عربی، برای نقش سازنده‌شان در تسهیل آزادی زندانی قدردانی کرد و امارات را دوست نزدیک افغانستان خواند.

همچنین آقای متقی پیش‌تر از نقش دولت قطر در زمینه تبادل اطلاعات بین امارت اسلامی و خانواده زندانی تقدیر کرده بود.

علاوه بر این، سفیر امارات آمادگی کشورش برای نقش‌آفرینی در نهادهای بشردوستانه را نشان داد و چنین پیشرفت‌هایی را به نفع همه دانست.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بریتانیا با اختصاص ۳ میلیون پوند، کمک‌های بشردوستانه به افغانستان را افزایش داد

Published

on

بریتانیا اعلام کرده است که ۳ میلیون پوند (۳۷۵ میلیون افغانی) کمک اضافی بشردوستانه به افغانستان اختصاص داده است؛ کمکی که هدف آن حمایت از افرادی است که از حوادث طبیعی متاثر شده‌اند.

ریچارد لیندزی، نماینده ویژه بریتانیا برای افغانستان، در ایکس گفته است که این بودجه برای فراهم‌سازی مواد ضروری تغذیه‌ای و حمایت‌های مرتبط به افراد نیازمند اختصاص می‌یابد.

با این کمک جدید، مجموع کمک‌های دوجانبه بریتانیا به افغانستان در سال مالی جاری به ۱۵۴ میلیون پوند (۱۳.۸ میلیارد افغانی) می‌رسد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!