Connect with us

رویداد های اخیر

تأکید شورای امنیت سازمان ملل بر مبارزۀ کشورها با تهدیدات بین‌‌المللی

منتشر شده

در

اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد با اشاره به حملۀ اخیر بر مسجد گازرگاه شهر هرات گفته‌اند که تروریزم در همه اشکال و مظاهر آن یکی از جدی‌ ترین تهدیدها برای صلح و امنیت بین‌المللی است و باید با آن مبارزه شود.

امنیت سازمان ملل متحد در بیانه‌ای حملۀ روز جمعه، ۱۱ سنبله، در هرات را که منجر به کشته‌شدن ۱۸ تن و زخمی‌شدن ۲۳ تن دیگر شد، تقبیح کرده است.

در بخشی از بیانیۀ شورای امنیت سازمان ملل آمده است: «ما مجدداً بر لزوم مبارزۀ همه کشورها با تمام ابزارها، مطابق با منشور سازمان ملل متحد و سایر تعهدات تحت قوانین بین‌المللی، از جمله حقوق بین‌الملل، حقوق بشر، قانون بین‌المللی پناهندگان و حقوق بین‌الملل بشردوستانه، با تهدیدات برضد صلح و امنیت بین‌المللی تأکید می ورزیم.»

امارت اسلامی هم‌چنان گفته است عناصری که عالمان دینی را هدف قرا می‌دهند، ۹۸ درصد نابود شده و تلاش‌ها برای نابودی کامل این عناصر جریان دارد.

بلال کریمی، معاون سخنگوی امارت اسلامی گفته است: «امارت اسلامی در قبال همچون عناصری جنایتکار بسیار جدی است و در کشور تقریباً ۹۸ فیصد جنایتکاران ازبین برده شده‌اند. کسانیکه مصروف جنایات و وحشت‌ها استند، زیر تعقیب ارگان‌های امنیتی و کشفی حکومت قرار دارند.»

درهمین حال، شماری از آگاهان نظامی به این باورند که با توجه به حملات اخیر بر مکان‌های مذهبی و ترورهای هدفمند علما، امارت اسلامی باید راهکار امنیتی همه جانبه را که بتواند امنیت علما را  تضمین کند، تدوین کند.

سرور نیازی، آگاه نظامی گفت: «مردم محل همرای نهاد‌های امنیتی باید همکاری کنند و درپهلوی آن، ارگان‌های کشفی و استخباراتی هم‌چنان فعال باشند.»

به باورآگاهان، تدابیر امنیتی بخصوص فعالیت‌های استخباراتی برای دفع حملات دشمن باید بیشتر شود.

رویداد های اخیر

وزیر کار درباره توسعه همکاری‌های دوجانبه کاری مهاجرین افغان با سفیر ایران گفتگو کرد

Published

on

Continue Reading

رویداد های اخیر

خواجه آصف: عملیات پاکستان علیه تروریستان است، نه اماکن مذهبی

وزیر دفاع پاکستان افزود که جامعه جهانی، به‌شمول سازمان ملل متحد، نسبت به افزایش تهدید تروریزم از خاک افغانستان زیر حاکمیت امارت اسلامی نگرانی جدی دارد.

Published

on

خواجه محمد آصف، وزیر دفاع پاکستان، روز سه‌شنبه تلاش‌ها برای مقایسه عملیات ضدتروریزم این کشور در امتداد خط فرضی دیورند با آنچه «حملات غیرقانونی هند بر مساجد و مدارس دینی» خوانده می‌شود را به‌شدت رد کرد.

آصف در یک بیانیه گفت که عملیات پاکستان به‌گونه مشخص مراکز تأییدشده تحریک طالبان پاکستان (تی‌تی‌پی) را هدف قرار داده است؛ گروهی که به گفته او از خاک افغانستان علیه پاکستان فعالیت می‌کند. وی تأکید کرد که هرگونه مقایسه این عملیات با حملات هند بر اماکن مذهبی در بهاولپور و مریدکه، «کاملاً نادرست و غیرقابل قبول» است.

وزیر دفاع پاکستان افزود که جامعه جهانی، به‌شمول سازمان ملل متحد، نسبت به افزایش تهدید تروریزم از خاک افغانستان زیر حاکمیت امارت اسلامی نگرانی جدی دارد. به گفته او، حملات مکرر و نفوذ جنگ‌جویان از خاک افغانستان به داخل پاکستان، نشان‌دهنده واقعیت این نگرانی‌ها است.

این درحالیست که امارت اسلامی افغانستان همواره اتهامات پاکستان را رد نموده و گفته است که ناامنی پاکستان مساله داخلی آن کشور است و همچنان به هیچ گروه اجازه فعالیت از خاک افغانستان داده نمی‌شود.

آصف همچنان به ادعاهای هند در پیوند به رویداد پاهلگام اشاره کرد و گفت که دهلی‌نو تا کنون هیچ مدرک معتبری در این زمینه ارائه نکرده است. او یادآور شد که پاکستان پیشنهاد انجام یک تحقیق مستقل و بی‌طرفانه را مطرح کرده بود، اما هند آن را نپذیرفت.

وی افزود که بر اساس گزارش سازمان ملل، اقدامات هند غیرقانونی و مبتنی بر ادعاهای بی‌اساس بوده، در حالی‌ که واکنش پاکستان مطابق با قوانین بین‌المللی صورت گرفته است. خواجه آصف تأکید کرد که پاکستان همچنان متعهد به مبارزه با تروریزم بوده و در تمامی مجامع بین‌المللی با آنچه «اتهامات بی‌پایه و طرح‌های خصمانه» خواند، مقابله خواهد کرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

آلمان یک شهروند افغان و یک شهروند سوری را از این کشور اخراج کرد

وزارت داخله آلمان هم‌زمان تأیید کرده که یک فرد دیگر نیز در همین چارچوب به افغانستان اخراج شده و برلین با مقام‌های دمشق و نمایندگان مستقر در کابل به توافق‌هایی دست یافته است تا زمینه اخراج «منظم» مجرمان خطرناک و افراد تهدیدکننده امنیت در آینده فراهم شود.

Published

on

deportations from germany

دولت آلمان برای نخستین بار پس از آغاز جنگ داخلی سوریه در سال ۲۰۱۱، یک شهروند سوری محکوم را به کشورش اخراج کرده است؛ اقدامی که هم‌زمان با اخراج یک فرد دیگر به افغانستان صورت گرفته و نشان‌دهنده تغییر مهم در سیاست مهاجرتی برلین است.

بر بنیاد اعلام وزارت داخله آلمان، این مرد ۳۷ ساله که در ایالت نوردراین–وستفالن به جرم سرقت مسلحانه، آسیب بدنی شدید و اخاذی محکوم شده بود، پس از سپری‌کردن دوره زندان، با پروازی به دمشق انتقال داده شد. پولیس فدرال آلمان او را تا پایتخت سوریه همراهی کرده و به مقام‌های محلی تحویل داده است. این انتقال روز سه شنبه در ۲۳ دسمبر ۲۰۲۵ انجام شده است.

وزارت داخله آلمان هم‌زمان تأیید کرده که یک فرد دیگر نیز در همین چارچوب به افغانستان اخراج شده و برلین با مقام‌های دمشق و نمایندگان مستقر در کابل به توافق‌هایی دست یافته است تا زمینه اخراج «منظم» مجرمان خطرناک و افراد تهدیدکننده امنیت در آینده فراهم شود.

الکساندر دوبریندت، وزیر داخله آلمان، با دفاع از این سیاست گفت: «مجرمان باید کشور ما را ترک کنند. ما طرفدار کنترول، پیامد و سیاست صفر تحمل در برابر مجرمان و تهدیدها هستیم.»

او افزود که شاروالی‌ها و نهادهای محلی آلمان زیر فشار سنگین حضور اتباع خارجی محکوم قرار دارند و این وضعیت به نقطه بحرانی رسیده است.

این تصمیم پس از ماه‌ها تلاش دیپلوماتیک و در پی سقوط حکومت بشار اسد در دسمبر ۲۰۲۴ اتخاذ شده است؛ رویدادی که به پایان جنگ ۱۴ ساله سوریه انجامید و باعث بازنگری در ممنوعیت طولانی‌مدت بازگشت پناهجویان به این کشور شد.

بر اساس توافق ائتلافی میان احزاب حاکم آلمان، از سرگیری اخراج‌ها به سوریه و افغانستان در مرحله نخست شامل مجرمان و افراد مشکوک به تهدید امنیتی خواهد بود. با این حال، نهادهای حقوق بشری نسبت به وضعیت امنیتی و خطرات احتمالی برای بازگشت‌کنندگان در سوریه هشدار می‌دهند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!