Connect with us

رویداد های اخیر

افغان بیسیم برای اولین بار خدمات اینترنتی 3G را در ولسوالی ناری ولایت کنر فعال کرد

منتشر شده

در

مسئولان شبکه مخابراتی افغان بیسیم در زون شرق کشور می‌گویند که خدمات اینترنتی 3G را در ولسوالی ناری ولایت کنر فعال کرده اند و به زودی خدمات 4G نیز در این ولسوالی فعال خواهد شد.

مسئولان این شرکت در زون شرق کشور می‌گویند که با فعال شدن این خدمات بیست هزار خانواده از خدمات انترنتی بهره مند شده اند.

به گفته این مسئولان ، شرکت مخابراتی افغان بیسیم اولین شبکه ای است که خدمات اینترنتی را در این ولسوالی ارائه می کند.

عطاالله ساحل، مسئول شبکه مخابراتی افغان بیسیم در زون شرق کشور گفت: “مردم ناری پس از بیست سال می‌توانند از خدمات 3G استفاده کنند و افغان بیسیم اولین شرکتی است که این خدمات را در این ولسوالی ارائه می‌کند.”

آقای ساحل افزود که به زودی خدمات4G  نیز در این ولسوالی فعال خواهد شد.

در همین حال، باشنده‌گان ولسوالی ناری از ارائه این خدمات خرسند اند و خواهان کاهش هزینه ها در کنار بهبود خدمات مخابراتی از سوی این شرکت هستند.

محمد یوسف، باشنده ولسوالی ناری گفت: “چنین خدمات پیش از این در اینجا وجود نداشت. ما برای حل مشکل به اسعد آباد یا ننگرهار می‌رفتیم.”

ذکرالله، باشنده دیگر ولسوالی ناری گفت: “ما از ارائه خدمات اینترنتی از سوی افغان بیسیم در اینجا خیلی خرسندیم.”

مسئولان در اداره اترا در زون شرق کشور می‌گویند که با فعال شدن این خدمات بیست هزار خانواده از خدمات اینترنتی بهره مند شدند.

در همین حال، صفت الله سجاد، رییس مخابرات ولایت کنر اظهار داشت که آنان تلاش می‌کنند تا قیمت‌های خدمات انترنیتی کاهش یابد و همچنان کیفیت این خدمات بالا برود.

مسئولان شرکت افغان بیسیم در زون شرق کشور می‌گویند که به زودی خدمات انترنتی 3G  و 4G   را در سایر ولسوالی های ولایت کنر نیز فعال خواهند کرد.

رویداد های اخیر

جاپان نزدیک به ۲۰ میلیون دالر به افغانستان کمک کرد

Published

on

سفارت جاپان در افغانستان اعلام کرده است که این کشور ۱۹.۵ میلیون دالر کمک بشردوستانه به افغانستان اختصاص داده است.

سفارت جاپان در خبرنامه‌ای در صفحه ایکس خود امروز (جمعه) نوشته که امیدوار است این کمک بتواند تغییری در زندگی افغان‌های آسیب‌پذیر ایجاد کند.

براساس خبرنامه، این کمک‌ها نیازهای اولیه بشری جوامع آسیب‌پذیر در افغانستان را پوشش می‌دهد.

این سفارت افزوده است که این کمک‌ها از طریق نهادهای ملل متحد، سازمان‌های بین‌المللی و نهادهای غیردولتی جاپان در افغانستان مصرف خواهد شد.

گفتنی است که کمک‌های مجموعی جاپان به افغانستان از ماه آگست ۲۰۲۱ تاکنون، به بیش از ۵۴۹ میلیون دالر امریکایی رسیده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

از ورود غیرقانونی صدها جوان کشور به ایران جلوگیری شد

Published

on

نیروهای امنیتی در مرز اسلام‌قلعه ولایت هرات از ورود غیرقانونی صدها تن از جوانان کشور به ایران جلوگیری کرده‌اند.

مسئولان در قول اردوی ۲۰۷ الفاروق می‌گویند که حدود ۵۳۰ تن طی دو روز اخیر تلاش داشتند از ساحات ولسوالی کهسان هرات به‌گونه‌ غیرقانونی وارد خاک ایران شوند، اما نیروهای سرحدی آنان را بازداشت کرده و دوباره به مناطق اصلی‌شان انتقال داده‌اند.

در همین حال، برخی منابع گفته‌اند که یک گروه ۷۰ نفری که روز چهارشنبه از طریق ساحات ولسوالی کهسان به ایران می‌رفتند، در میان سرما و برف گیرمانده‌اند که از این میان، دو تن آنان جان باخته‌اند.

منابع در مرز اسلام‌قلعه هرات همچنین تأیید می‌کنند که طی روزهای اخیر صدها تن به‌گونه‌ غیرقانونی از طریق ساحات ولسوالی کهسان وارد خاک ایران شده‌اند که به‌دلیل شدت سرما و برف‌باری‌ها، پنج تن از آنان جان باخته‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امریکا برنامه قرعه‌کشی گرین‌کارت را متوقف کرد

Published

on

کریستی نوئم، وزیر امنیت داخلی ایالات متحده، روز پنجشنبه قرعه‌کشی گرین‌کارت را به حالت تعلیق درآورد و گفت که مظنون تیراندازی در پوهنتون براون از این کارت داشت.

کلودیو نوئس والنته، ۴۸ ساله و تبعه پرتگال، متهم است که در ۱۳ دسمبر با ورود به ساختمان پوهنتون براون و گشودن آتش به روی محصلانی که در حال سپری کردن امتحان بودند، دو نفر را کشته و ۹ نفر را زخمی کرده است.

او همچنین متهم است که دو روز بعد، یک استاد پوهنتون در انستیتوت تکنالوژی ماساچوست را به قتل رسانده است.

وزیر امنیت داخلی امریکا در رسانه‌های اجتماعی نوشت که نوئس والنته «در سال ۲۰۱۷ از طریق برنامه ویزه مهاجرتی قرعه کشی وارد ایالات متحده شد و گرین کارت دریافت کرد.»

نوئم نوشت: «به دستور رئیس جمهور ترمپ، من فوراً به اداره خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده دستور می‌دهم برنامه DV1 را متوقف کند تا اطمینان حاصل شود که هیچ امریکایی دیگری توسط این برنامه فاجعه‌بار آسیب نمی‌بیند.»

وی افزود: «این فرد شرور هرگز نباید در کشور ما اجازه ورود می‌یافت.»

پولیس عصر پنجشنبه اعلام کرد که نوئس والنته خودکشی کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!