Connect with us

ورزش

رئال مادرید برای جذب کیلیان امباپه آماده پرداخت یک میلیارد یورو است

منتشر شده

در

رئال مادرید امیدوار است که کیلیان امباپه تابستان آینده به آنها یکجا شود. این بازیکن با کلپ فوتبال پاری سن ژرمن آزرده است و می خواهد این کلپ را ترک کند.

به اساس گزارش رسانه‌های ایتالیایی، مادریدی‌ها آماده اند برای جذب این مهاجم ۱ میلیارد یورویی اقدام کنند. فلورنتینو پرز، رئیس کلپ رئال مادرید متقاعد شده است که این یک قرارداد استراتژیک است که می‌تواند جایگاه مادرید را برای آینده تثبیت کند.

دراین گزارش آمده است که مادرید قرارداد این بازیکن را که در چهار فصل ۶۳۰ میلیون یورو خواهد بود، نظرانداز کرده است و حاضر است آن را بپردازد. آنها همچنین ۱۵۰ میلیون یورو به عنوان هزینه انتقال و پاداش به اضافه کمیشن پرداخت خواهند کرد.

به اساس این گزارش مجموع آن در چهار فصل حدود ۱ میلیارد یورو خواهد بود.

این درحالی است که مادریدی‌ها نگران کریم بنزما هستند که ۳۵ سال سن دارد و این فصل مصدومیت زیادی داشته است. تعداد کمی بازیکنان فوتبال در جهان هستند که با پروژه مادرید مطابقت داشته باشند و به همین منظور رئیس کلپ رئال مادرید متقاعد شده است که امباپه تنها راه حل برای تضمین آینده ورزشی کلپ رئال مادرید است.

امباپه می‌خواهد بعد از جام جهانی با کلپ پاری سن ژرمن صحبت کند تا وضعیت خود را روشن کند. به اساس گزارش “او فکر می‌کند که تمدید او یک اشتباه بوده و می‌خواهد برود.” او تا بعد از جام جهانی در قطر ماند و اکنون امیدوار است که پاری سن ژرمن کار را برای او سخت نکنند. او در این فصل تلاش خواهد کرد تا با پاری سن ژرمن قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شود تا در بالاترین سطح خود به پایان برسد.

ورزش

هیأت کریکت افغانستان برای تقویت همکاری‌های ورزشی به چین سفر کرد

Published

on

هیأتی از بورد کریکت افغانستان پس از دعوت رسمی چین، به این کشور سفر کرده است؛ سفری که هدف آن تقویت دیپلوماسی ورزشی و گسترش همکاری‌های تخنیکی در بخش کریکت میان دو کشور عنوان شده است.

این هیأت شامل نوروز منگل، مربی تیم ملی، و بازیکنان قیس احمد، ظاهر خان، فیصل شینوزاده و وحیدالله زدران می‌باشد.

پیش از سفر، نصیب خان، رئیس اجرایی بورد کریکت افغانستان، با اعضای این هیأت دیدار کرده و بر تعهد این نهاد به رشد و جهانی‌سازی کریکت افغانستان تأکید نمود. او همچنان به توافقنامه همکاری که پیش‌تر با فدراسیون کریکت ازبکستان در زمینه توسعه کریکت و همکاری‌های تخنیکی امضا شده بود، اشاره کرد.

نصیب خان در این دیدار گفت که چین از قبل روابط صنعتی و تجارتی قوی با افغانستان دارد و ابراز امیدواری کرد که همکاری‌های دو کشور در بخش کریکت نیز گسترش یابد. به گفته او، تبادل تجربه، دانش تخنیکی و برنامه‌های انکشافی می‌تواند نقش مهمی در رشد این ورزش در هر دو کشور داشته باشد و به تقویت روابط دوجانبه کمک کند.

در جریان این سفر، هیأت کریکت کشور در مورد توسعه کریکت، مشارکت اجتماعی و نقش ورزش در جامعه با طرف چینی گفتگو خواهد کرد. همچنان برنامه‌هایی شامل اشتراک در ورکشاپ‌ها، حضور در یک مسابقه کریکت که از سوی نهادهای ورزشی چین برگزار می‌شود، و بازدید از نمایشگاه‌های تکنالوژی و نوآوری ورزشی نیز در نظر گرفته شده است.

گفتنی است که بورد کریکت افغانستان سال گذشته نیز یک توافقنامه همکاری با فدراسیون کریکت ازبکستان در زمینه توسعه کریکت، تبادل تخنیکی، ارتقای ظرفیت‌ها و برگزاری ورکشاپ‌های آموزشی امضا کرده بود.

Continue Reading

ورزش

فوتسال افغانستان با ۷ پله صعود در رتبه‌بندی جهانی فیفا به جایگاه ۲۱ رسید

Published

on

تیم ملی فوتسال افغانستان بر اساس تازه‌ترین رتبه‌بندی جهانی فوتسال فیفا، با هفت پله صعود، به جایگاه ۲۱ رسید.

تیم ملی فوتسال افغانستان اکنون ۱۱۹۴.۶۸ امتیاز دارد که نسبت به ۱۱۵۶.۴۶ امتیاز در چرخه قبلی رتبه‌بندی، افزایش یافته است. این نشان دهنده عملکرد بهبود یافته در بازی‌های بین‌المللی اخیر است.

آخرین رتبه‌بندی ۳۲۱ مسابقه تیم‌ها را درنظر گرفته است شامل مسابقات قاره‌ای، راهیابی و دوستانه در مسابقات فیفا و کنفدراسیون می‌شود. مسابقات شامل جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ در اندونیزیا نیز است.

صعود افغانستان به رتبه ۲۱ نشان دهنده توسعه روزافزون فوتسال کشور و افزایش رقابت‌پذیری آن در مسابقات آسیایی و بین‌المللی است.

در صدر رتبه‌بندی فوتسال، برازیل پس از کسب دوازدهمین عنوان قهرمانی کوپا امریکا، همچنان در رتبه اول قرار دارد. پس از آنها پرتگال (دوم)، هسپانیه (سوم)، ارجنتاین (چهارم) و ایران (پنجم) قرار دارند.

Continue Reading

ورزش

فصل دوم جام قهرمانی سنوکر آریانا هفته آینده آغاز می‌شود

Published

on

فصل دوم جام قهرمانی سنوکر آریانا قرار است دوشنبه هفته آینده رسماً آغاز شود و سنوکربازان برتر از سراسر افغانستان را گرد هم آورد.

این مسابقات با حضور ۳۲ بازیکن از تمام ولایاتی که سنوکر در آن بازی می‌شود، برگزار خواهد شد. شرکت‌کنندگان جایگاه خود را از طریق مسابقات راهیابی که قبل از رویداد اصلی برگزار شد، کسب کرده‌اند.

این مسابقات در قالب سنوکر شش توپ سرخ برگزار می‌شود. مرحله گروهی، دور حذفی و یک چهارم نهایی به صورت هفت فریم برگزار می‌شود و بازیکنان برای صعود به مرحله بعدی باید چهار فریم را ببرند.

مرحله نیمه نهایی و نهایی به صورت ۹ فریم برگزار می‌شود.

طبق قرارداد امضا شده، تلویزیون آریانا چهار فصل دیگر جام قهرمانی سنوکر آریانا را نیز پخش خواهد کرد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای اطلاع از آخرین اخبار و برنامه‌های این رویداد هیجان‌انگیز، صفحات رسانه‌های اجتماعی تلویزیون آریانا و آریانا نیوز را دنبال کنند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!