Connect with us

ورزش

تیم ملی کرکت افغانستان ماه آینده سه بازی ۲۰آوره در برابر امارات متحده عربی برگزار می‌کند

منتشر شده

در

کرکت بورد افغانستان می‌گوید که ملی پوشان افغان ماه آینده سال جاری بخاطر سه بازی ۲۰ آوره بین‌المللی عازم امارات متحده عربی خواهند شد تا بتاریخ ۱۶، ۱۸ و ۱۹ ماه فبروری در سه بازی ۲۰ آوره بین‌المللی به مصاف تیم میزبان برود.

به همین منظور کرکت بورد ضمن اعلام زمان و مکان این مسابقات، فهرست ابتدایی ۲۳ بازیکن را نیز مشخص نمود.

فهرست ۲۲ نفری بازیکنان ملی شامل راشد خان (کاپیتان)، رحمان‌الله گربز (ویکت کیپر)، عبدالرحمن رحمانی، افسر زازی، عظمت‌الله عمرزی، بلال سمیع، فرید احمد ملک، فضل حق فاروقی، کریم جنت، گلبدین نایب، حضرت‌الله زازی، ابراهیم زدران، مجیب الرحمن، نجیب‌الله زدران، ننگیال خروتی، نوین الحق، نجات مسعود، نور احمد، رحمت شاه، صدیق‌الله اتل، شاهدالله کمال، شرف الدین اشرف و ظاهر خان میباشد.

به گفته کرکت بورد افغانستان بازیکنان تیم ملی به هدف اشتراک در این کمپ تمریناتی و آمادگی هر چه بیشتر برای این سلسله مسابقات هفته آینده عازم این کشور خواهند شد.

تیم نهایی ۱۵-۱۷ نفری که در پایان کمپ تمریناتی برای این سلسله از مسابقات ۲۰ آوره انتخاب خواهد شد، ممکن است شامل بازیکنان جوان نیز باشد. این اقدام بخشی از برنامه‌های دراز مدت اداره کرکت بورد افغانستان برای مسابقات آینده ۲۰ آوره می‌باشد.

در اعلامیه کرکت بورد افغانستان آمده است که:«این سلسله از مسابقات ۲۰ آوره بر اساس توافقنامه همکاری متقابل که اخیراً بین کرکت بوردهای افغانستان و امارات متحده عربی امضا شده است، انجام می‌شود. بر اساس این توافقنامه، تیم افغانستان سالانه سه مسابقه ۲۰ آوره را با تیم امارات متحده عربی برگزار خواهد کرد.»

نصیب خان، رئیس اجرایی کرکت بورد افغانستان گفت: «افتخار میکنیم که که یکی از جوانب این توافقنامه هستیم و از نتایج گفتگوها و مذاکرات اخیر خود با کرکت بورد امارات خرسندیم.” وی افزود: «انجام این سلسه از مسابقات ۲۰ آوره اولین گام در موافقه دراز مدت ما است و ما مشتاقانه منتظر ادامه آن هستیم.»

این اولین سفر خارجی بازیکنان ملی در سال جاری خواهد بود که می‌تواند نقش عمده را در آماده سازی تیم ملی کشور برای بسیاری از مسابقات دو جانبه و مسابقات جام جهانی سال ۲۰۲۳ و جام ملت‌های آسیا در چند ماه آینده داشته باشد.

ورزش

افغانستان قهرمان سلسله بازی‌های پنج‌گانه یک‌روزه مقابل ایرلند شد

Published

on

تیم ملی کریکت افغانستان در پنجمین و آخرین دیدار سلسله مسابقات یک‌روزه، ایرلند را با تفاوت شش ویکت شکست داد و با کسب پیروزی در این دیدار، قهرمان این سلسله بازی‌های پنج‌گانه شد.

ملی‌پوشان کریکت کشور در دیدار آخر برنده قرعه شدند و نخست توپ‌اندازی کردند.

در این بازی، رحمت شاه از ۱۳۳ توپ ۱۴۳ دوش به ثمر رساند و صدیق‌الله اتل نیز از ۱۱۲ توپ ۹۸ دوش کسب کرد.

تیم کریکت ایرلند با از دست دادن هفت بازیکن در ۵۰ آور، برای افغانستان ۲۹۹ دوش هدف تعیین کرد؛ اما افغانستان توانست این هدف را با از دست دادن چهار بازیکن در ۴۸.۵ آور به‌دست آورد.

افغانستان پیش از این نیز سه بازی دیگر این سلسله مسابقات را برده بود و دیدار نخست به دلیل باران لغو شده بود.

گفتنی است که تلویزیون آریانا این سلسله مسابقات پنج‌گانه یک‌روزه را به‌گونه زنده نشر کرد.

Continue Reading

ورزش

تیم کریکت افغانستان با ثبت ریکارد جدید، سلسله مسابقات یک‌روزه مقابل ایرلند را برد

افغانستان اکنون با نتیجه ۳-۰ در این سلسله مسابقات پیش است.

Published

on

تیم ملی کریکت افغانستان روز چهارشنبه با تفاوت ۴۲ دوش تیم ایرلند را شکست داد و برنده سلسله مسابقات پنج‌گانه یک‌روزه شد.

افغانستان ابتدا به توپ‌زنی پرداخت و  با از دست دادن ۹ ویکت در ۵۰ آور ۳۴۳ دوش کسب کرد. این بالاترین امتیاز افغانستان در تاریخ بازی‌های یک‌روزه است.

صدیق‌الله اتل با ۱۴۳ دوش از ۱۲۰ توپ، بهترین بازیکن افغانستان در بخش توپ‌زنی بود. او ۱۷ چهار و چهار شش زد. ابراهیم زدران نیز ۱۰۷ دوش از ۱۱۸ توپ به دست آورد. این دو بازیکن با هم ۲۳۱ دوش ساختند و زمینه‌ساز امتیاز بلند افغانستان شدند.

ایرلند در پاسخ ۳۰۱ دوش به دست آورد و در ۴۸ آور تمام بازیکنانش را از دست داد. اندرو بالبرنی ۱۰۹ دوش و کرتیس کمفر ۸۴ دوش به دست آوردند، اما نتوانستند تیم‌شان را به پیروزی برسانند.

یمین احمدزی چهار بازیکن ایرلند را از میدان خارج کرد و راشد خان نیز سه ویکت گرفت. راشد تاکنون در این سلسله مسابقات ۱۲ ویکت گرفته است.

افغانستان اکنون با نتیجه ۳-۰ در این سلسله مسابقات پیش است. دیدار نخست به دلیل بارندگی برگزار نشد، در حالی که افغانستان دیدار دوم را با تفاوت ۹۲ دوش و دیدار سوم را با تفاوت سه ویکت برده بود.

پنجمین و آخرین دیدار دو تیم روز شنبه در استورمونت ایرلند برگزار می‌شود.

این مسابقه به‌گونه زنده و انحصاری در افغانستان از تلویزیون آریانا پخش خواهد شد.

 

Continue Reading

ورزش

افغانستان در چهارمین دیدار با ایرلند؛ تلاش برای کسب قهرمانی در سلسله مسابقات

Published

on

تیم ملی کریکت افغانستان امروز (چهارشنبه) در چهارمین دیدار از سلسله مسابقات پنج‌گانه یک‌روزه، دربرابر ایرلند به میدان می‌رود.

این دیدار در استدیوم «سیویل سرویس کلاب» در شهر بلفاست برگزار می‌شود. افغانستان در حال حاضر با نتیجه ۲-۰ از ایرلند پیش است و پس از پیروزی در دیدار سوم، حضور مستقیم خود در جام جهانی کریکت ۲۰۲۷ را نیز قطعی کرده است.

دیدار اول دو تیم به دلیل بارندگی ناتمام ماند، اما افغانستان در دو بازی بعدی به پیروزی رسید. افغانستان در دیدار دوم با تفاوت ۹۲ دوش ایرلند را شکست داد و در دیدار سوم نیز هدف ۲۰۷ دوش را تعقیب کرد و با تفاوت سه ویکت به پیروزی رسید.

راشد خان در این پیروزی‌ها نقش مهمی داشته است. او در دیدار دوم شش ویکت گرفت و در بازی سوم نیز سه ویکت به دست آورد و با ۳۷ دوش، در پیروزی افغانستان نقش مهمی داشت. رحمان‌الله گربز نیز در بازی سوم ۷۱ دوش کسب کرد.

ایرلند که در دو دیدار گذشته دربرابر افغانستان شکست خورده، تلاش می‌کند روند پیروزی‌های این تیم را متوقف کند. توپزنان ایرلند تاکنون دربرابر توپ‌اندازان افغانستان، به‌ویژه راشد خان و الله‌ محمد غضنفر، با مشکل روبه‌رو بوده‌اند.

ایرلند برای پیروزی در این دیدار به شروع بهتر و شراکت‌های طولانی‌تر میان توپزنان خود نیاز دارد.

افغانستان که برتری خود در این سلسله مسابقات را قطعی کرده است، تلاش می‌کند با پیروزی در دیدار امروز، نتیجه سلسله مسابقات را ۳-۰ کند.

این دیدار ساعت ۲:۱۵ بعد از ظهر امروز به وقت کابل آغاز می‌شود و دو تیم در قالب ۵۰ آور با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!