Connect with us

جهان

کوریای شمالی دو راکت کروز هسته‌ای را آزمایش کرد

منتشر شده

در

خبرگزاری مرکزی کوریای جنوبی (KCNA) روز دوشنبه (۲۲حوت) گزارش داد که همزمان با آغاز مانور نظامی قریب‌الوقوع بین ایالات متحده و کوریای جنوبی، کوریای شمالی روز یک‌شنبه دو راکت کروز راهبردی را از یک زیردریایی آزمایش کرد.

به نقل از خبرگزاری رویترز؛ خبرگزاری مرکزی کوریای شمالی اصطلاح استراتژیک را که اغلب برای توصیف تسلیحات هسته‌ای استفاده می کند، خبرگزاری مرکزی کوریای جنوبی گفت این پرتاب عملیات تهاجمی واحدهای زیردریایی را که بخشی از بازدارندگی هسته‌ای کوریای شمالی را تشکیل می‌دهند، آزمایش کرد.

لوی درستیز کوریای جنوبی گفت که اردو در حالت آماده باش قرار دارد و سازمان اطلاعاتی کوریای جنوبی با همتای امریکایی خود برای تجزیه و تحلیل جزئیات پرتاب کار می‌کند.

قرار است روز دوشنبه، نیروهای کوریای جنوبی و امریکا مانورهای مشترک ۱۱ روزه را تحت عنوان سپر آزادی ۲۳ آغاز کنند.

خبرگزاری مرکزی کوریای شمالی اعلام کرد که یک زیردریایی ۸.۲۴ یونجونگ این دو راکت را در ساعات آغازین صبح یک‌شنبه در آب‌های سواحل شرقی کوریا پرتاب کرد.

این سازمان افزود:«این دو راکت پیش از اصابت به هدفی در دریا، حدود ۱۵۵ کیلومتر را طی کردند.»

جهان

پوتین برای برگزاری سلسله نشست‌ها وارد ترکمنستان شد

Published

on

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، برای یک سفر دو روزه وارد پایتخت ترکمنستان شده است. به گزارش تاس، پوتین در جریان این سفر در یک فورم بین‌المللی با عنوان «صلح و اعتماد: وحدت اهداف برای آینده‌ای پایدار» شرکت خواهد کرد و همچنین سلسله‌ای از دیدارهای دوجانبه را برگزار می‌کند.

کرملین تأیید کرده است که گفتگوهای دوجانبه با رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، انجام خواهد شد. سفارت ایران نیز اعلام کرده است که دیدار با مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، در برنامه قرار دارد.

در این فورم در عشق‌آباد، علاوه بر رئیس‌جمهور ترکمنستان، سردار بردی‌محمدوف، رؤسای‌جمهور ارمنستان، عراق، قزاقستان، قرقیزستان، ازبکستان و تاجیکستان نیز شرکت خواهند کرد. همچنان صدراعظم‌های آذربایجان، مجارستان، گرجستان و پاکستان نیز حضور خواهند داشت.

Continue Reading

جهان

ترمپ برنامه «کارت طلایی» را برای ویزه فوری ۱ میلیون دالری راه‌اندازی کرد

Published

on

حکومت امریکا روز چهارشنبه رسماً برنامه ویزه «کارت طلایی ترمپ» را راه‌اندازی کرد که به خارجی‌ها اجازه می‌دهد با پرداخت پول گزاف اقامت در این کشور دریافت کنند.

وب‌سایت Trumpcard.gov، با دکمه «همین حالا درخواست دهید»، به متقاضیان علاقه‌مند اجازه می‌دهد تا در مرحله نخست مبلغ ۱۵۰۰۰ دالر را برای طی مراحل سریع به وزارت امنیت داخلی بپردازند.

پس از طی کردن مراحل بررسی سوابق متقاضیان، آنان باید به مبلغ ۱ میلیون دالر برای دریافت ویزه، مشابه «گرین کارت» که به آنها اجازه زندگی و کار در ایالات متحده را می‌دهد، بپردازند.

ترمپ به خبرنگاران در قصر سفید گفت: «اساساً این یک گرین کارت است، اما بسیار بهتر. بسیار قدرتمندتر، مسیری بسیار قوی‌تر. ایجاد یک مسیر مسئله مهمی است. باید افراد عالی‌ای باشید.»

هاوارد لوتنیک، وزیر تجارت، گفت که حدود ۱۰ هزار نفر برای کارت طلایی ثبت‌نام کرده‌اند و انتظار می‌رود تعداد بیشتری این کار را انجام دهند. لوتنیک به رویترز گفت: «من انتظار دارم که به مرور زمان، هزاران عدد از این کارت‌ها را بفروشیم و میلیاردها میلیارد دالر جمع‌آوری کنیم.»

لوتنیک گفت که برنامه کارت طلایی افرادی را به ایالات متحده می‌آورد که به اقتصاد سود خواهند رساند.

دولت ترمپ سرکوب گسترده‌ای را علیه مهاجرت دنبال کرده و صدها هزار نفر را که به طور غیرقانونی در امریکا بودند، اخراج کرده و همچنین اقداماتی را برای جلوگیری از مهاجرت قانونی انجام داده است.

لوتنیک خاطرنشان کرد که یک نسخه شرکتی از کارت طلایی نیز وجود دارد که به شرکت‌ها اجازه می‌دهد آن را با پرداخت ۲ میلیون دالر برای هر کارمند، دریافت کنند.

Continue Reading

جهان

تیراندازی مرگبار در پوهنتون کنتاکی؛ یک محصل کشته و یک تن دیگر در وضعیت وخیم

به گزارش نیویارک تایمز به نقل از سخنگوی پوهنتون، فرد مظنون محصل نبوده اما هر دو قربانی از محصلین پوهنتون بوده‌اند. تیراندازی بیرون از خوابگاه‌های رهایشی محصلین صورت گرفته است.

Published

on

خبرگزاری رویترز گزارش داده است که، در نتیجهٔ یک رویداد تیراندازی در پوهنتون کنتاکی ایالت متحده، یک محصل جان باخته و یک تن دیگر در وضعیت وخیم به شفاخانه منتقل شده است. پولیس محلی می‌گوید فرد مظنون بازداشت شده و وضعیت در محوطهٔ پوهنتون به حالت عادی برگشته است.

این رویداد سه‌شنبه در شهر فرانکفورت، مرکز ایالت کنتاکی، زمانی رخ داد که گزارش‌های اولیه از حضور یک فرد مسلح در محوطهٔ پوهنتون منتشر شد. نیروهای پولیس به‌سرعت وارد عمل شده، مظنون را گرفتار و ساحه را تأمین کردند.

به گزارش نیویارک تایمز به نقل از سخنگوی پوهنتون، فرد مظنون محصل نبوده اما هر دو قربانی از محصلین پوهنتون بوده‌اند. تیراندازی بیرون از خوابگاه‌های رهایشی محصلین صورت گرفته است.

پوهنتون کنتاکی – که یک مرکز تحصیلی تاریخی برای سیاه‌پوستان در امریکا به شمار می‌رود و حدود ۱۷۰۰ محصل دارد – تاکنون جزئیات بیشتری ارائه نکرده و قرار است اعلامیهٔ رسمی خود را بعداً نشر کند.

پولیس فرانکفورت نیز از ارائهٔ معلومات بیشتر خودداری کرده است، اما بررسی‌های جنایی برای روشن‌سازی انگیزه و چگونگی رویداد جریان دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!