Connect with us

ورزش

دور دوم مسابقات یک روزه جام افغانستان سرسبز آغاز میشود

منتشر شده

در

کریکت بورد افغانستان دور دوم مسابقات جام افغانستان سرسبز را آغاز می‌کند. بر اساس جدول زمانی، این مسابقات از ۲۹ اپریل در ولایت خوست آغاز و تا ۱۷ ماه می در این ولایت ادامه خواهد داشت.

در دور اول این رقابت‌ها که سال گذشته برگزار شد، سه تیم هندوکش سترایکرز، پامیر لیجندز و میوند دیفیندرز شرکت داشتند، اما کرکت بورد افغانستان تیم چهارم به نام “جونیر چمپینز” را به این مسابقات اضافه کرد که در آن بازیکنان تیم زیر سن ۱۹ سال در کنار ملی پوشان کشور بازی خواهند کرد و با استفاده از این فرصت برای جام ملت‌های آسیا و جام جهانی زیر سن ۱۹ سال آمادگی بگیرند.

این مسابقات مانند سال گذشته یک بار دیگر به صورت یک روزه برگزار می‌شود که طی آن هر تیم در دور اول دو بار به مصاف سایر تیم‌ها می‌رود و در طول این رقابت‌ها ۱۳ مسابقه در مدت ۱۹ روز بین آنها برگزار می‌شود. فاینل این رقابت‌ها در ۱۷ می برگزار خواهد شد.

علاوه بر تیم زیر سن ۱۹ سال، بسیاری از بازیکنان تیم ملی در سه تیم دیگر شرکت کننده به میدان خواهند رفت تا آمادگی خوبی برای رقابت‌های بین‌المللی یک روزه پیش رو داشته باشند. همچنین به منظور ایجاد پیشرفت بیشتر و فرصت بازی بهتر برای بازیکنان جوان کشور، تعدادی از بازیکنان جوان کرکت داخلی نیز در این تیم‌ها جای می‌گیرند که در کنار ملی پوشان خود در این مسابقات حضور خواهند داشت.

آقای نصیب خان، رییس اجرایی کریکت بورد افغانستان می‌گوید که دور اول مسابقات مذکور با موفقیت برگزار شد و نقش موثری در آماده سازی تیم ملی برای مسابقات بین المللی داشت.

وی دراین باره گفت:«دور اول جام افغانستان سرسبز به شکل بسیار خوبی برگزار شد که مورد استقبال طرفداران کریکت در کشور قرار گرفت و همچنین این مسابقات نقش بسیار موثری در آماده سازی تیم ملی داشت که در سفر به زیمبابوه در شش مسابقه خود پیروز شدند و با دستان پر به کشور بازگشتند و از آنجایی که تیم افغانستان در آینده نزدیک رقابت‌های بین‌المللی متعددی پیشرو دارد؛ کریکت بورد افغانستان لازم دید تا این رقابت‌ها را بمنظور آمادگی هرچه بیشتر قهرمانان افغان برگذار کند.»

وی افزود:«همچنین تعداد تیم‌ها را به چهار تیم رساندیم و به نام قهرمانان جوان تیمی مجزا برای بازیکنان تیم ملی ۱۹ ساله ایجاد کردیم تا در مسابقات پیش رو در کنار قهرمانان کشور به میدان بروند تا به جام ملت‌های آسیا و جام جهانی زیر سن ۱۹ سال کاملا آماده باشند.»

این درحالی است که جام افغانستان سرسبز سال گذشته در ساختار کریکت داخلی جا بجا شده است که در کنار این دو تورنمنت مسابقات یکروزه دیگر نیز شامل این ساختار اند. شامل ساختن این مسابقات در این ساختار تنوع و رنگ بیشتر را به ساختار کریکت داخلی کریکت بورد افغانستان خواهد بخشید.

ورزش

اندونیزیا با شکست جاپان برای اولین بار به دیدار نهایی جام ملت‌های فوتسال آسیا راه یافت

Published

on

تیم اندونیزیا با پیروزی شگفت‌انگیز ۵–۳ در برابر جاپان، برای نخستین‌بار به دیدار نهایی جام ملت‌های فوتسال آسیا راه یافت.

جاپان که چهار بار عنوان قهرمانی این مسابقات را کسب کرده، در ثانیه‌های پایانی بازی ۳–۳ مساوی کرد و مسابقه به وقت اضافه رفت، اما اندونیزیا با دو گول دیگر نتیجه را به سود خود تمام کرد.

اندونیزیا روز شنبه در دیدار نهایی به مصاف ایران خواهد رفت.

علاقه‌مندان می‌توانند این بازی را به گونه مستقیم از تلویزیون آریانا تماشا کنند.

Continue Reading

ورزش

بازی های المپیک زمستانی میلانو کورتینا ۲۰۲۶؛ آنچه باید بدانید

Published

on

المپیک زمستانی ۲۰۲۶ از ۶ تا ۲۲ فبروری در شهرهای میلان و کورتینا دامپتزوی ایتالیا و کوه‌های اطراف آن برگزار می‌شود.

این اولین بار است که بازی‌های المپیک زمستانی به طور مشترک توسط دو شهر میزبانی می‌شود.

المپیک زمستانی اولین بار در سال ۱۹۲۴ در شامونی برگزار شد و مکمل بازی‌های تابستانی احیا شده در سال ۱۸۹۶ بود. ناروی که به طور سنتی تحت سلطه کشورهای اروپایی و امریکای شمالی بوده است، همچنان موفق‌ترین کشور به عنوان میزبان در تاریخ المپیک زمستانی بوده است.

ایتالیا آخرین بار در سال ۱۹۵۶ (کورتینا دامپتزو) میزبان المپیک زمستانی بود.

بازی‌های ۲۰۲۶ شامل ۱۶ رشته ورزشی و ۱۱۶ رویداد مدال‌آور، از جمله اولین حضور اسکی کوهستان در المپیک، خواهد بود.

تاریخ‌های مهم

مراسم افتتاحیه: ۷ فبروری

پایان بازی‌ها: ۲۲ فبروری

المپیک زمستانی ۲۰۲۶ نویدبخش نمایشی از ورزش‌های زمستانی درجه یک، مناظر نمادین ایتالیا و برخی از هیجان‌انگیزترین مسابقات المپیک تاکنون است.

علاقه‌مندان ورزش در سراسر افغانستان می‌توانند این مسابقات را به گونه مستقیم و انحصاری از تلویزیون آریانا تماشا کنند.

در حالی که مراسم افتتاحیه در روز شنبه ۷ فبروری برگزار می‌شود، رویدادهای اولیه امشب (پنجشنبه ۵ فبروری) ساعت ۱۰:۳۰ شب شروع می‌شود. پس حتماً آن را تماشا کنید.

Continue Reading

ورزش

تیم ملی کریکت کشور در آخرین دیدار تمرینی ویست‌اندیز را شکست داد

Published

on

تیم ملی کریکت افغانستان در دومین و آخرین بازی تمرینی قبل از آغاز جام ‌جهانی ۲۰‌آوره، تیم کریکت ویست‌اندیز را با تفاوت ۲۳ دوش شکست داد.

این دیدار تمرینی تیم ملی کریکت کشور در برابر ویست‌اندیز در هند انجام شد.

ملی‌پوشان کریکت کشور در اولین بازی تمریناتی خود، اسکاتلند را با تفاوت ۶۱ دوش شکست داده بودند.

تیم ملی کریکت افغانستان نخستین دیدار رسمی خود در جام جهانی ۲۰ آوره را به تاریخ نهم فبروری در شهر چنای هند در برابر تیم نیوزیلند برگزار خواهد کرد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!