Connect with us

رویداد های اخیر

روند نصب پایه های جدید مخابراتی در ساحات دوردست پکتیا آغاز شد

منتشر شده

در

مسئولان ریاست مخابرات پکتیا می‌گویند که روند نصب پایه های جدید مخابراتی را در ساحات دوردست این ولایت آغاز کرده اند.

آنان این اظهارات را در مراسم افتتاحیه آنتن‌های نصب شده از سوی شرکت مخابراتی افغان بیسیم در ولسوالی زرمت پکتیا بیان کردند.

سلام شریفی، مسئول شرکت افغان بیسیم در زون جنوب شرق می‌گوید: «امروز در منطقه سهاک ولسوالی زرمت، سایت افغان بیسیم را افتتاح کردیم. با این کار، مردم سهاک از کیفیت بهتر خدمات تلفونی و خدمات سریع انترنتی بهره مند می‌شوند.» 

مسئولان در ریاست مخابرات ولایت پکتیا هم که در این مراسم اشتراک کردند می‌گویند علاوه بر ولسوالی زرمت در بسیاری از مناطق دوردست این ولایت سایت‌های جدید را فعال خواهند کرد.

نصرت الله هجرت، رییس مخابرات و تکنالوژی ولایت پکتیا می‌گوید: «تمام ساحات ولسوالی‌های پکتیا را که درآن خدمات مخابراتی وجود ندارد، در برنامه گرفته ایم، مانند زرمت و سایر ولسوالی ها.»

حضرت محمد وطنپال، مسئول ولایتی اداره اترا می‌گوید: «ما از این بیشتر تلاش می‌کنیم. اداره اترا هم قصد دارد ساحات محروم را زیر پوشش بیاورد.»

با این حال باشندگان ولایت پکتیا از شرکت‌های مخابراتی خصوصی و دولتی می‌خواهند که با توجه به وسعت این ولسوالی، فعالیت‌های خود را گسترش دهند.

عبدالحمید فیضان، باشنده ولسوالی زرمت پکتیا می‌گوید: «بیست سال می‌شود که زرمت با مشکلات مخابراتی مواجه است. از شرکت افغان بیسیم بسیار تشکر که مشکلات ما را حل کرد.»

بربنیاد معلومات ریاست مخابراتی و تکنالوژی ولایت پکتیا، پس از روی کار آمدن امارت اسلامی تاکنون حدود ده سایت جدید مخابراتی در این ولایت فعال شده است.

رویداد های اخیر

شمار کشته‌شدگان انفجار در مسجد شیعیان اسلام‌آباد به ۳۱ نفر رسید

Published

on

در پی یک حمله انتحاری در جریان نماز جمعه در یک مسجد اهل تشیع به اسم خدیجة الکبری در اسلام‌آباد، پایتخت پاکستان، دست‌کم ۳۱ نفر کشته و نزدیک به ۱۷۰ تن دیگر زخمی شده‌اند.

به گزارش رویترز، تصاویر منتشرشده از محل حادثه، اجساد خون‌آلودی را نشان می‌داد که بر کف فرش‌شده مسجد افتاده بودند و در اطراف آن‌ها خرده‌شیشه‌ها، آوار و نمازگزاران هراسان دیده می‌شدند.

ده‌ها زخمی دیگر نیز در باغ‌های این مسجد در منطقه‌ای نیمه‌شهری در حومه اسلام‌آباد روی زمین افتاده بودند.

با وجود آن‌که بمب‌گذاری در پایتخت به‌شدت محافظت‌شده پاکستان نادر است، این کشور در سال‌های اخیر با موج فزاینده‌ای از فعالیت‌های شبه‌نظامی روبه‌رو بوده است.

عرفان مِمُن، معاون کمیسر اسلام‌آباد، در بیانیه‌ای گفت: «آمار کشته‌شدگان این انفجار افزایش یافته است. در مجموع ۳۱ نفر جان خود را از دست داده‌اند. شمار مجروحانی که به شفاخانه‌ها منتقل شده‌اند، به ۱۶۹ نفر رسیده‌اند.»

دو مقام پولیس گفتند که مهاجم پیش از منفجر کردن بمب در درِ ورودی مسجد متوقف شده بود. آن‌ها به دلیل نداشتن مجوز برای صحبت با رسانه‌ها، نخواستند نامشان فاش شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ازبیکستان و پاکستان از افغانستان خواستند تا علیه گروه‌های شبه‌نظامی اقدام کند

Published

on

ازبیکستان و پاکستان به طور مشترک از افغانستان خواستند تا اقدامات مشخصی علیه گروه‌های شبه‌نظامی انجام دهد. دو کشور تأکید کردند که ثبات در منطقه و پروژه‌های بزرگ اتصال به بهبود شرایط امنیتی در افغانستان بستگی دارد.

این درخواست در بیانیه مشترکی که در پایان سفر رسمی رئیس جمهور ازبیکستان به پاکستان صادر شد، مطرح شده است. دو طرف تأکید کردند که صلح و ثبات در افغانستان برای صلح درازمدت در منطقه، رشد اقتصادی و اجرای موفقیت‌آمیز پروژه خط ‌آهن ازبیکستان-افغانستان-پاکستان ضروری است.

طبق این بیانیه، رهبران هر دو کشور تأکید کردند که چندین سازمان تروریستی همچنان از داخل افغانستان فعالیت می‌کنند و تهدیدات جدی برای امنیت منطقه و جهان ایجاد می‌کنند. آنها از کابل خواستند که «اقدامات فوری و مشخصی» برای برچیدن و از بین بردن همه این گروه‌ها انجام دهد.

امارت اسلامی پیش از این ادعای حضور گروه‌های شبه‌نظامی در افغانستان را رد کرده بود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

خلیل‌زاد: کشورهای آسیای مرکزی خواستار بهبود سیاست‌های پاکستان در قبال افغانستان شده اند

Published

on

زلمی خلیل‌زاد، نماینده ویژه پیشین ایالات متحده برای افغانستان، می‌گوید که سران کشورهای آسیای مرکزی در سفر شان به اسلام‌آباد احتمالاً خواستار بهبود سیاست‌های پاکستان در قبال افغانستان شده اند.

خلیل‌زاد در پستی در ایکس تأکید کرد که کشورهای آسیای مرکزی برای حمایت از پروژه‌های تجارتی و اتصالی خود، منافع استراتژیکی در دسترسی به پاکستان و فراتر از آن، از جمله بحر، دارند. او خاطرنشان کرد که این کشورها به ویژه بر توسعه راه‌آهن، لوله گاز، مخابرات و شبکه‌های برق که آسیای مرکزی و پاکستان را به هم متصل می‌کنند، متمرکز هستند – اقدامی که به گفته او منافع پاکستان را نیز تأمین خواهد کرد.

خلیل‌زاد گفت: «البته نقش افغانستان برای برآورده شدن هدف اتصال و توسعه منطقه‌ای حیاتی است. ثبات در افغانستان و روابط خوب پاکستان و افغانستان پیش‌نیاز مطلق اند.»

او ابراز امیدواری کرد که مقامات پاکستانی به توصیه سران کشورهای آسیای مرکزی مبنی بر بهبود سیاست‌های آسلام آباد در قبال افغانستان گوش دهند.

مقامات پاکستانی بارها ادعا کرده‌اند که شبه‌نظامیان مستقر در افغانستان حملات اخیر را در پاکستان انجام داده‌اند. کابل این اتهام را رد کرده و گفته است که نمی‌تواند مسئول امنیت داخل پاکستان باشد.

تجارت بین دو کشور پس از درگیری مرگبار در نزدیکی خط دیورند در ماه اکتوبر همچنان متوقف است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!