Connect with us

رویداد های اخیر

متقی: امنیت افغانستان به‌گونه بی‌پیشینه تامین شده است

منتشر شده

در

امیرخان متقی طی نشستی در وزارت امور خارجه گفته است که امنیت کشور به‌گونه بی‌سابقه تأمین شده و شهروندان می‌توانند بدون هیچ ترسی از یک ولایت به ولایت دیگر سفر کنند و از مناطق دور دست کشور بازدید کنند.

به گفته وزیر امور خارجه، در روزهای عید هیچ مورد امنیتی ثبت نشده و این نشان‌دهنده این است که امنیت کشور به وجه احسن تأمین شده است.

آقای متقی در این نشست گفته است: «نه کدام خبر غم، درد، جنگ داریم، نه در ولایات نه در ولسوالی‌ها نه در مرکز که این یک بشارت بسیار بزرگ برای ما است.»

از سویی هم، آقای متقی همچنان با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور و ثبات ارزش پول افغانی در برابر دالر امریکایی گفته که برخلاف بسیاری از کشورها نه تنها ارزش پول افغانی در برابر دالر کاهش نیافت بلکه گاهی ارزش افغانی بلند نیز رفته است.

در همین حال، برخی از آگاهان می‌گویند هرچه حکومت‌داری سالم شود، به همان میزان سهولت‌ها و پیشرفت‌ها بوجود خواهد آمد.

گفتنی است که امارت اسلامی در حالی تلاش می‌کند تا مشکلات اقتصادی، اجتماعی و امنیتی کشور را حل کند که هنوز نظام مالی افغانستان زیر تحریم‌ها قرار دارد و ذخایر ارزی افغانستان مسدود شده است و تاجران هم در انتقال پول با مشکلاتی مواجه هستند.

با این حال، کابل بارها خواستار رفع تحریم‌های اقتصادی شده اما جامعه جهانی به این خواست امارت اسلامی چندان توجه نکرده و به خواست‌های خود پافشاری دارند.

رویداد های اخیر

اشتراک مقام‌های وزارت اطلاعات و فرهنگ در نشست علمی آیسسکو درباره نسخه‌های خطی اسلامی

مسئولان آیسسکو در این نشست تأکید کردند که کشور مالی با داشتن صدها هزار نسخه خطی، یکی از گنجینه‌های مهم تمدن و اندیشه اسلامی در غرب آفریقا به شمار می‌رود و حفاظت از این آثار تاریخی اهمیت ویژه دارد.

Published

on

عبیدالله حنیف، رئیس آرشیف ملی وزارت اطلاعات و فرهنگ، و محمد شفیق احمدزی، رئیس روابط خارجه و آتشه‌های فرهنگی این وزارت، در نشست علمی آنلاین سازمان تعلیمی، علمی و فرهنگی جهان اسلام (آیسسکو) درباره نسخه‌های خطی اسلامی اشتراک کردند.

این نشست از سوی مرکز خوش‌نویسی و نسخه‌های خطی آیسسکو تحت عنوان «نسخه‌های اسلامی در جهان» برگزار شده و محور اصلی آن بررسی وضعیت نسخه‌های خطی کشور مالی و راه‌های حفاظت و نگهداری این میراث فرهنگی عنوان شده است.

مسئولان آیسسکو در این نشست تأکید کردند که کشور مالی با داشتن صدها هزار نسخه خطی، یکی از گنجینه‌های مهم تمدن و اندیشه اسلامی در غرب آفریقا به شمار می‌رود و حفاظت از این آثار تاریخی اهمیت ویژه دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزارت معارف بیش از هزار بست اداری را به رقابت آزاد گذاشت

مسئولان وزارت معارف افزوده‌اند که این بست‌ها بر بنیاد ساختار تشکیلاتی جدید و به هدف تقویت کادر اداری در ۴۷۳ ولسوالی کشور ایجاد شده‌اند.

Published

on

وزارت معارف اعلام کرده است که ۱۰۶۰ بست خالی اداری مربوط به آمریت‌های معارف ولسوالی‌ها و حوزه‌های تعلیمی را از طریق رقابت آزاد به اعلان سپرده است.

مقام‌های این وزارت می‌گویند روند استخدام به‌گونه شفاف برگزار می‌شود و افراد تنها بر اساس شایستگی، لیاقت و توانایی انتخاب خواهند شد. به گفته آنان، در این پروسه هیچ‌گونه معیار قومی و سمتی در نظر گرفته نخواهد شد.

در همین حال، محمد زاهد احمدزی، معین وزارت کار و امور اجتماعی، گفته است که مهاجرین برگشته در اولویت استخدام قرار دارند و تلاش‌ها برای ایجاد فرصت‌های شغلی با همکاری نهادهای مختلف ادامه دارد.

مسئولان وزارت معارف افزوده‌اند که این بست‌ها بر بنیاد ساختار تشکیلاتی جدید و به هدف تقویت کادر اداری در ۴۷۳ ولسوالی کشور ایجاد شده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

یک مرد افغان در بریتانیا به جرم برقراری ارتباط جنسی با یک کودک اعتراف کرد

Published

on

رسانه‌های بریتانیایی گزارش داده اند که یک مرد افغان به‌نام نجیب الله عرب با حضور در محکمه در شهر آکسفورد به جرم برقراری ارتباط جنسی با یک کودک اعتراف کرده است.

این مرد ۴۰ ساله در ابتدا اتهام را رد کرده بود و قرار بود اواخر سال جاری محاکمه شود. بر بنیاد اسناد محکمه، او به کودک در ماه می ۲۰۲۴ گفته بود که «زیبا» است و «بدن جذابی» دارد و خواسته بود با او تنها باشد.

عرب پیش از این نیز به چندین جرم دیگر اعتراف کرده بود. او در اوایل سال جاری به یک مورد آزار جنسی مربوط به رویدادی در منطقه گرو در ماه جنوری اعتراف کرده بود.

او همچنان اتهامات آزار جنسی، تجاوز جنسی و آدم‌ربایی در برابر زن دیگری را پذیرفته است.

قرار است حکم محکمه علیه عرب به تاریخ ۱۹ جون صادر شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!