Connect with us

رویداد های اخیر

مردی در سویدن یک جلد قرآن را به آتش کشید

منتشر شده

در

مردی در سویدن امروز (چهارشنبه، ۲۸ جون) که مصادف به روز اول عید قربان است، یک نسخه قرآن را در مقابل مسجد جامع شهر استکهلم، پایتخت این کشور به آتش کشید.

به گزارش دیلی میل، این مرد که سلوان مومیکا نام دارد و عراقی است، در گذشته نیز خواستار چنین اقدام شده بود، اما پولیس سویدن درخواست وی را رد کرده بود. این‌بار پولیس گفته است که بر اساس فیصله محکمه استیناف به مومیکا اجازه چنین اعتراض را داده است.

در نخستین واکنش به این اقدام، هاکان فیدان، وزیر خارجه ترکیه این اقدام را محکوم کرده و آن را «پست و نفرت‌انگیز» خوانده است. او در یک پیام توییتر نگاشته است: «این غیرقابل قبول است که زیر نام آزادی بیان، به چنین اعمال ضد اسلامی اجازه داده شود. چشم پوشی از چنین عمل شرورانه، مثل شراکت در آن است.»

نوا عمران، هنرمند باشنده شهر استکهلم این تظاهرات را «جنون مطلق» خواند. او گفت که این‌کار در واقع ترویج نفرت زیر نام دموکراسی و آزادی بیان است.

اداره پولیس سویدن در یک مجوز کتبی گفته است که خطرات امنیتی مرتبط با سوختاندن نسخه قرآن این ماهیت را نداشت تا بتواند بر اساس قوانین برحال، تصمیم برای رد درخواست [برگزار کنندگان این تظاهرات] را توجیه کند.

در ماه جنوری سال روان، شماری از معترضان یک نسخه قرآن را در مقابل سفارت ترکیه در شهر استکهلم به آتش کشیدند که منجر به دو هفته تظاهرات در آن کشور شد و واکنش تند شماری از کشورهای اسلامی را برانگیخت.

رجب طیب اردوغان، رییس جمهور ترکیه در واکنش به این اقدام گفت که پس از سوختاندن نسخه قرآن، سویدن نباید انتظار داشته باشد که انقره از درخواست این کشور برای کسب عضویت ناتو، حمایت کند.

رویداد های اخیر

یوناما جان باختن ۲۸ غیرنظامی و جراحت ۴۹ تن دیگر را در حملات هوایی رژیم نظامی پاکستان تأیید کرد

Published

on

هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان جان باختن ۲۸ غیرنظامی و جراحت ۴۹ تن دیگر را در حملات هوایی اخیر رژیم نظامی پاکستان در ولایات پکتیا، پکتیکا و کنر تایید کرده است.

این نهاد در اعلامیه‌ای گفته است که زنان و کودکان شامل قربانیان این حملات اند.

به گفته یوناما، در حمله هوایی بر ولسوالی چمکنی پکتیا، ۲۲ غیرنظامی جان باخته و ۴۷ تن دیگر زخمی شده اند. در حمله بر ولسوالی گیان ولایت پکتیکا، شش غیرنظامی جان باخته و در ولسوالی مروره کنر دو کودک زخمی شده اند.

یوناما در این اعلامیه بر حفاظت از افراد ملکی و احترام به قوانین بین‌المللی تأکید کرده است.

این در حالیست که بربنیاد آمارهای امارت اسلامی، ۳۶ غیرنظامی در حملات هوایی رژیم نظامی پاکستان شهید و ۱۶۳ تن دیگر زخمی شده اند.

 

 

 

Continue Reading

رویداد های اخیر

اعتراض شدید کابل به حملات هوایی پاکستان؛ شارژدافیر اسلام‌آباد احضار شد

وزارت خارجه حملات اخیر را نقض آشکار اصول بین‌المللی، قوانین بشردوستانه و حاکمیت ملی افغانستان دانسته و به شدیدترین الفاظ محکوم کرده است.

Published

on

وزارت امور خارجه اعلام کرد که شارژدافیر سفارت پاکستان در کابل را در پی حملات هوایی به ولایت‌های کنر، پکتیا و پکتیکا احضار و اعتراض شدید افغانستان را نسبت به نقض حریم هوایی و بمباران مناطق مسکونی به وی ابلاغ کرده است.

این وزارت، حملات اخیر را نقض آشکار اصول بین‌المللی، قوانین بشردوستانه و حاکمیت ملی افغانستان دانسته و به شدیدترین الفاظ محکوم کرده است.

در اعلامیه همچنین آمده است که پاکستان طی سال‌های گذشته با طرح اتهامات بی‌اساس علیه افغانستان تلاش کرده ناکامی‌های امنیتی و سیاسی خود را پنهان کند؛ رویکردی که به گفته وزارت امور خارجه، به روابط همسایگی، اعتماد متقابل و ثبات منطقه آسیب می‌زند.

Continue Reading

International Sports

کانادا با گول دیرهنگام اوستاکیو برای نخستین‌بار به یک‌هشتم نهایی جام جهانی صعود کرد

کانادا اکنون در مرحله یک‌هشتم نهایی، روز چهارم جولای در شهر هیوستن امریکا، به مصاف برنده دیدار مراکش و ندرلند خواهد رفت؛ مسابقه‌ای که برنده آن به مرحله یک‌چهارم نهایی صعود می‌کند.

Published

on

تیم ملی فوتبال کانادا با پیروزی ۱ بر صفر دربرابر افریقای جنوبی، برای نخستین‌بار در تاریخ این کشور به مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی فیفا صعود کرد.

در این دیدار که یک‌شنبه در لاس انجلس برگزار شد، استیفن اوستاکیو در آخرین لحظات وقت‌های تلف‌شده با ضربه‌ای از پشت محوطه جریمه تنها گول بازی را به ثمر رساند و پیروزی تاریخی کانادا را رقم زد. این گول همچنین به حضور درخشان افریقای جنوبی در جام جهانی پایان داد.

الفونسو دیویس، کپیتان کانادا، که به دلیل مصدومیت از بازی‌های قبلی دور مانده بود، در دقیقه ۷۵ به‌عنوان بازیکن تعویضی وارد میدان شد. حضور او جان تازه‌ای به خط حمله کانادا بخشید و فشار این تیم در دقایق پایانی سرانجام با گول اوستاکیو به نتیجه رسید.

افریقای جنوبی در بیشتر دقایق مسابقه دفاعی منظم و مستحکم داشت و چند موقعیت خطرناک نیز خلق کرد، اما نتوانست از سد خط دفاعی کانادا عبور کند. با وجود این شکست.

کانادا اکنون در مرحله یک‌هشتم نهایی، روز چهارم جولای در شهر هیوستن امریکا، به مصاف برنده دیدار مراکش و ندرلند خواهد رفت؛ مسابقه‌ای که برنده آن به مرحله یک‌چهارم نهایی صعود می‌کند.

این صعود، نقطه عطفی در تاریخ فوتبال کانادا محسوب می‌شود. تیمی که سال‌ها در جام جهانی موفق به کسب حتی یک پیروزی نشده بود و در شش دیدار متوالی خود در ادوار گذشته شکست خورده بود، اکنون با حضور در جمع ۱۶ تیم برتر جهان به یکی از شگفتی‌های جام جهانی ۲۰۲۶ تبدیل شده است.

پس از پایان بازی، هواداران کانادا در ورزشگاه لاس ‌انجلس و شهرهای مختلف این کشور به جشن پرداختند.

در سوی دیگر، افریقای جنوبی با وجود حذف از رقابت‌ها، نمایشی قابل‌توجه از خود به جا گذاشت و بار دیگر روند رو به رشد فوتبال افریقا را در سطح جهان به نمایش گذاشت.

مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام جهانی دوشنبه شب با دو دیدار دیگر ادامه می‌یابد؛ برازیل از ساعت ۹ شب به وقت افغانستان دربرابر جاپان قرار می‌گیرد و آلمان نیز از ساعت ۱۲:۳۰ نیمه شب به مصاف پاراگوای می‌رود. برندگان این دو مسابقه به مرحله یک‌هشتم نهایی راه خواهند یافت.

دیدار ندرلند و مراکش نیز ساعت ۵:۳۰ صبح به وقت کابل برگزار می‌شود و تیم پیروز، حریف کانادا در مرحله بعد خواهد بود.

علاقه‌مندان فوتبال می‌توانند هر سه مسابقه را به‌صورت مستقیم و اختصاصی از شبکه رادیو تلویزیون آریانا دنبال کنند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117