Connect with us

ورزش

ویست اندیز پس از شکست دربرابر سکاتلند از راه یابی به جام جهانی باز ماند

منتشر شده

در

تیم کریکت ویست اندیز روز شنبه با تفاوت هفت ویکت دربرابر سکاتلند شکست خورد و برای اولین بار نتوانست به جام جهانی راه یابد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، تیم ویست اندیز که برای زنده نگه داشتن امید خود برای راه یابی به یک پیروزی نیاز داشت، در ۵۰ اور خود با کسب ۱۸۱ دوش حذف شد. سکاتلند هدف داده شده را در حالی که ۶.۳ آور باقی مانده بود، تکمیل کرد.

ویست اندیز در حال حاضر در مرحله شش بهترین مسابقات راه یابی هیچ امتیازی ندارد. این تیم پیش از این دربرابر تیم میزبان زیمبابوی و هالند شکست خورده بود و دو مسابقه دیگر در پیش رو دارد.

سکاتلند اکنون تنها دو امتیاز کمتر از زیمبابوی و سریلانکا که در صدر جدول اند، دارد. دو مسابقه بعدی سکاتلند دربرابر زیمبابوی و هالند خواهد بود.

ویست اندیز در هر دور جام جهانی که تا کنون برگزار شده، حضور داشت. این تیم قهرمان دو دور نخست در سال‌های ۱۹۷۵ و ۱۹۷۹ شده بود.

شبکه تلویزیونی آریانا هر روز مسابقات را به صورت زنده از تلویزیون و سایت پخش خواهد کرد.

برنامه پیش از مسابقه از ساعت ۱۱ صبح (به وقت کابل) و خود مسابقه از ساعت ۱۱:۳۰ صبح (به وقت کابل) آغاز می‌شود.

مسابقات به طور همزمان در وب سایت‌های تلویزیون آریانا پخش می‌شود.

www.arianatelevision.com/live  و  www.arianatelevision.com/icc-live

برای جدول زمانی پخش مسابقات در تلویزیون آریانا اینجا را کلیک کنید.

ورزش

تیم ملی بزکشی افغانستان مقام سوم مسابقات جهانی کوکپر ۲۰۲۶ را کسب کرد

Published

on

تیم ملی بزکشی افغانستان در مسابقات جهانی کوکپر ۲۰۲۶ در قزاقستان، توانست جایگاه سوم را از آن خود کند.

ملی‌پوشان افغانستان در مرحله گروهی نمایش قدرتمندی داشتند؛ در دیدار نخست تیم هنگری را با نتیجه سنگین ۱۴ بر صفر شکست دادند، سپس روسیه را ۵ بر صفر مغلوب کردند و در بازی سوم نیز با نتیجه ۷ بر صفر از سد تیم مغولستان گذشتند. بدین ترتیب، تیم افغانستان با کسب بیشترین امتیاز از گروه B به مرحله نیمه‌نهایی صعود کرد.

در مرحله نیمه‌نهایی، تیم افغانستان با وجود تلاش‌های چشمگیر، با نتیجه ۴ بر ۲ در برابر تیم ازبیکستان شکست خورد. اما در دیدار رده‌بندی، بار دیگر اقتدار خود را به نمایش گذاشت و با پیروزی قاطع ۶ بر صفر مقابل روسیه، مدال برنز این رقابت‌ها را به دست آورد.

در پایان، تیم ملی بزکشی افغانستان با کسب مقام سوم جهان، علاوه بر مدال برنز، جایزه ۴۵۰۰۰۰۰ تنگه قزاقستانی (معادل حدود ۵۹۰ هزار افغانی) را نیز از سوی فدراسیون جهانی کوکپر دریافت کرد.

Continue Reading

ورزش

ایرلند میزبان سلسله مسابقات کریکت پنجاه آوره مقابل افغانستان در ماه آگست خواهد بود

Published

on

مقامات کریکت ایرلند اعلام کرده‌اند که این کشور از ۵ تا ۱۴ آگست سال جاری میلادی میزبان پنج مسابقه پنجاه آوره مقابل افغانستان خواهند بود.

سارا کین، رئیس اجرایی بورد کریکت ایرلند، روز جمعه گفت: «بورد کریکت ایرلند تصمیم گرفته است که امسال در بلفاست با افغانستان بازی کند.»

این در حالیست که سایر تیم‌های بین‌المللی از جمله استرالیا و انگلستان از زمان به قدرت رسیدن امارات اسلامی در سال ۲۰۲۱، یا بازی‌های دو جانبه خود را با افغانستان لغو یا از برنامه‌ریزی برای سلسله مسابقات خودداری کرده‌اند.

Continue Reading

ورزش

تیم ملی بزکشی افغانستان از راه یابی به فاینل مسابقات جهانی کوکپر قزاقستان باز ماند

Published

on

تیم ملی بزکشی افغانستان در مرحله نیمه‌نهایی در چارچوب مسابقات جهانی کوکپر قزاقستان، امروز (جمعه) به مصاف ازبکستان رفت و بازی را با نتیجه ۴ بر ۲ به تیم رقیب واگذار کرد. با این باخت، چاپندازان افغانستان از راه یابی به فاینل این مسابقات باز ماندند.

شهر ترکستان قزاقستان میزبان مسابقات بین‌المللی کوکپر بود.

گفتنی است که تیم ملی بزکشی افغانستان در سه بازی قبلی خود تیم‌های مجارستان، مغولستان و روسیه را شکست داده بود.

مسابقات بین‌المللی کوکپر ۲۰۲۶ قزاقستان با حضور ۹ کشور در حال برگزاری است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!