Connect with us

رویداد های اخیر

پاکستان اقدامات امارت اسلامی برای مقابله با تروریزم فرامرزی را تمجید کرد

منتشر شده

در

نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان گفته است که کشورش از اقدامات امارت اسلامی برای مقابله موثر با تروریزم فرامرزی استقبال می‌کند.

آصف علی خان درانی در مصاحبه با صدای امریکا روز شنبه گفت که امارت اسلامی اخیراً اقدامات خاصی را جهت رسیدگی به نگرانی‌های تروریزم فرامرزی پاکستان و سایر کشورهای همسایه از جمله چین روی دست گرفته است، اما افزود که برای نتیجه‌گیری نهایی خیلی زود است.

مقامات پاکستان همواره ادعا کرده اند که پس از تسلط دوباره امارت اسلامی بر افغانستان، پاکستان شاهد افزایش چشمگیر حملات تروریستی بوده است.

اسلام‌آباد معتقد است که این حملات توسط رهبران و جنگجویان تحریک طالبان پاکستان که به گفته آن در افغانستان مستقر اند، طرح‌ریزی می‌شود.

اما امارت اسلامی همواره تاکید کرده که اجازه نمی‌دهد از خاک افغانستان علیه هیچ کشوری استفاده صورت گیرد.

درانی در واکنش به موضوع انتقال مهاجران پاکستانی از ولایات مرزی به مناطق دیگر افغانستان گفت: «این یک موضوع جدی است. اما اقداماتی برای خنثی کردن تحریک طالبان پاکستان برداشته شده است. ما همچنین باید درک کنیم که این کار زمان‌گیر است، اما این روند آغاز شده است.»

درانی گفت: «این اقدامی است که حکومت افغانستان اتخاذ می‌کند، بنابراین باید منتظر ماند و نتایج را دید. اکنون در مراحل اولیه قرار دارد، بنابراین برای اظهار نظر خیلی زود است.»

نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان افزود: «اما اگر این جابجایی تحریک طالبان پاکستان واقعاً اتفاق بیفتد و منجر به صلح در سراسر مرزهای ما شود، این یک تحول مهم خواهد بود و ما از آن استقبال خواهیم کرد.»

او گفت که اسلام آباد به درخواست امارت اسلامی، گفتگوها را با رهبران فراری تحریک طالبان پاکستان برای متقاعد کردن آنها برای توقف خشونت آغاز کرده بود، اما این روند سال گذشته به دلیل درخواست‌های «مضحک» این گروه با شکست مواجه شد.

حکومت پاکستان و تی تی پی در سال ۲۰۲۲ به میانجی‌گری امارت اسلامی به آتش‌بس محدود توافق کردند، اما در نومبر همان سال حملات تحریک طالبان در پاکستان از سر گرفته شد.

درانی گفت: «پاکستان گزینه گفتگو را تمام کرده است؛ برای آنها (طالبان پاکستان) تنها راه تسلیم شدن و مواجه شدن با قانون باقی مانده است.» او افزود که عملیات نظامی پاکستان، تحریک طالبان پاکستان را از هرگونه کنترول ارضی محروم کرده است و انتقال آنها از مناطق مرزی نشان می‌دهد که اکنون آنها به «باردوش» برای امارت اسلامی تبدیل شده اند.

نماینده ویژه پاکستان گفت: «بطور مقایسوی، افغانستان در حال حاضر بسیار صلح آمیز است، اما کتله‌های از تحریک طالبان پاکستان، جنبش اسلامی ترکستان شرقی و سایر گروه‌ها در آنجا وجود دارند که مایه نگرانی هستند. هم پاکستان و هم چین امیدوارند که حکومت افغانستان اقدامات عملی را انجام دهد.»

درانی یکبار دیگر تاکید کرد که گفتگو و تعامل مستمر جامعه جهانی با امارت اسلامی تنها راه برای تقویت روندهای مثبت و رسیدگی به چالش‌ها در افغانستان است.

او گفت: «دور بودن یا عدم تعامل با طالبان (امارت اسلامی)، که اکنون در کابل قدرت دارند، کمکی نخواهد کرد. این درک وجود دارد، و به همین دلیل رییس جمهور ایالات متحده و دیگران از برخی اقدامات طالبان (امارت اسلامی) از جمله از بین بردن خشخاش تمجید کرده اند.»

درانی افزود: «امید است که سایر مسایل معلق مانند تشکیل حکومت فراگیر، تحصیل دختران یا اشتغال زنان نیز به صورت دوستانه حل شود.»

رویداد های اخیر

لاتویا پس از انتشار اسناد اپستین، تحقیقات در مورد قاچاق انسان را آغاز کرد

Published

on

پولیس لاتویا اعلام کرده که این کشور پس از انتشار اسناد مربوط به دوسیه جفری اپستین، مجرم جنسی امریکایی، تحقیقات جنایی در مورد قاچاق احتمالی انسان را آغاز کرده است.

پولیس در بیانیه‌ای اعلام کرد که این تحقیقات بر «استخدام احتمالی اتباع لاتویا برای سوء‌استفاده جنسی در ایالات متحده» متمرکز خواهد بود.

پولیس از قربانیان احتمالی خواسته است تا خود را معرفی کنند.

ادگارز رینکویچ، رئیس جمهور لاتویا، پس از آنکه رادیوی دولتی گزارش داد که اسناد اپستین شامل اطلاعات پاسپورت و جزئیات سفر چندین زن لاتویایی است، خواستار تحقیقات شد.

اریک نیسانس، رئیس اداره مدلینگ ناتالی که در اسناد ذکر شده است، هرگونه اطلاع از تخلف را تکذیب کرد.

انتشار میلیون‌ها سند مربوط به اپستین توسط وزارت عدلیه ایالات متحده، ارتباطات این سرمایه‌دار و مجرم جنسی را با بسیاری از افراد برجسته در سیاست، امور مالی، تحصیلات و تجارت آشکار کرده است. دونالد ترمپ، بیل کلینتون، ایلان ماسک و بیل گیتس در میان این افراد اند.

لتوانیا، همسایه لاتویا، اوایل این هفته تحقیقات خود را در مورد قاچاق انسان آغاز کرده بود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

۲۸۱ افغان در سال ۲۰۲۵ به روسیه درخواست پناهندگی داده اند

Published

on

خبرگزاری تاس روسیه گزارش داده است که ۲۸۱ شهروند افغانستان در سال ۲۰۲۵ به روسیه درخواست پناهندگی ارائه داده‌اند.

طبق گزارش، افغانستان در جایگاه سوم از لحاظ تعداد درخواست‌های پناهندگی قرار دارد. سوریه با ۳۱۹۶ درخواست در رتبه دوم قرار دارد.

خبرگزارش تاس نوشته است که بیشترین تعداد درخواست‌های پناهندگی را در سال گذشته شهروندان اوکراین (۳۳۳۲) ارائه داده اند.

ازبیکستان (۱۷۶ متقاضی) و آلمان (۱۲۹) نیز در سال گذشته در میان پنج ملیت برتر متقاضی پناهندگی در روسیه بوده اند. در مجموع، ۸۲۲۰ شهروند خارجی در سال ۲۰۲۵ درخواست پناهندگی موقت داده‌اند که در مقایسه با سال ۲۰۲۴، ۱۳۴۱ مورد افزایش داشته است.

پناهندگی موقت در روسیه، اقامت قانونی، زمینه کار بدون مجوز، دسترسی به مراقبت‌های صحی تحت پوشش بیمه اجباری، اسناد مسافرتی، فرصت‌های تحصیلی و کمک مالی را فراهم می‌کند. همچنین این اولین قدم برای اخذ اجازه اقامت موقت و در نهایت شهروندی روسیه محسوب می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بلال کریمی با رئیس بخش آسیایی وزارت خارجه چین دیدار کرد

Published

on

بلال کریمی، سفیر امارت اسلامی در بی‌جینگ با لیو جین‌سونگ، رئیس بخش آسیایی وزارت امور خارجه چین و یوشیاویونگ، نماینده ویژه این کشور برای افغانستان، دیدار کرده و آنان درباره روابط سیاسی، اقتصادی و تجاری بین دو کشور، فعال‌سازی دهلیز واخان، امور قنسولی و دیگر موضوعات مرتبط گفتگو کرده‌اند.

براساس خبرنامه سفارت افغانستان در چین، آقای کریمی در این دیدار از موضع مثبت چین ستایش کرده و همکاری میان دو کشور را ضروری دانسته است.

خبرنامه افزوده است که جین‌سونگ و یوشیاویونگ همچنان ضمن احترام به استقلال، تمامیت ارضی و حاکمیت افغانستان، بر ادامه همکاری‌ها تأکید نمودند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!