Connect with us

رویداد های اخیر

توبیاس الوود کلیپ تصویری‌اش در مورد افغانستان را حذف کرد

منتشر شده

در

توبیاس الوود، عضو ارشد پارلمان بریتانیا کلیپ تصویری اش را که در آن از امارت اسلامی تمجید کرده بود، در پی انتقاد های همکاران اش حذف نمود.

آقای الوود در این کلیپ تصویری که در تویتر منتشر کرده بود، گفت که وضعیت امنیتی در افغانستان زیر اداره امارت اسلامی بهتر شده، فساد اداری کاهش و تجارت مواد مخدر پایان یافته است.

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی همچنان این ویدیو را در صفحه تویتر اش منتشر کرده و گفت که در واقع «به مراتب کارهای بهتر از این» نیز انجام شده است.

آقای الوود این ویدیو را حذف کرده و در یک مصاحبه تلویزیونی گفت: «مهم است که دست خود را بالا ببرید و اشتباهات را بپذیرید، اگر نیت خوب هم بوده باشد.»

او گفت: «من می ایستم، نظرم را می‌گویم. من سعی می‌کنم راه‌حل‌هایی به‌ویژه در صحنه بین‌المللی پیدا کنم، و بسیار متاسفم که بازتاب من از سفرم می‌توانست خیلی بهتر بیان شود.»

آقای الوود افزود: «بسیار واضح می‌گویم که روزهای گذشته احتمالاً بد ترین روزها برایم به عنوان یک نماینده مجلس بود. من مرتکب اشتباه شدم.»

آقای الوود در کلیپ تصویری اش همچنان خواستار بازگشایی سفارت بریتانیا در کابل و تعامل با امارت اسلامی شده بود.

رویداد های اخیر

تاجیکستان می‌گوید دو سرباز در درگیری با شبه‌نظامیان در نزدیکی سرحد افغانستان کشته شدند

Published

on

مقامات تاجیکستان اعلام کرده اند مرزبانان این کشور با شبه‌نظامیانی که از افغانستان وارد ولایت ختلان تاجیکستان شده بودند، درگیر شدند.

کمیته امنیت ملی تاجیکستان گفته است که در این درگیری، سه شبه‌نظامی از پا در آمده و دو سرباز این کشور کشته شدند. در جریان عملیات، سلاح‌ها و مهمات شامل تفنگ‌، تفنگچه، بمب دستی، و دستگاه دید در شب ضبط شده است.

این سومین حمله از افغانستان به تاجیکستان طی یک ماه گذشته است. در حملات گذشته، شهروندان چین هدف قرار گرفته بودند.

امارت اسلامی پیش از این به تاجیکستان اطمینان داده بود که آماده است تدابیر امنیت مرزی را تشدید کرده و تحقیقات مشترک انجام دهد.

Continue Reading

تجارت

آغاز نخستین کارخانه تولید قوطی‌های آلومینیومی افغانستان در هرات با سرمایه‌گذاری ۱۲۰ میلیون دالر

مقام‌ها می‌گویند آغاز این پروژه نشان‌دهنده افزایش سرمایه‌گذاری در بخش صنعت و تلاش‌ها برای خودکفایی اقتصادی در کشور است.

Published

on

ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا، امروز پنج‌شنبه ۴ جدی سال ۱۴۰۴ خورشیدی، سنگ‌بنای شرکت تولیدی قوطی‌های آلومینیومی «پامیر» را در پارک‌های صنعتی ولایت هرات گذاشت.

بر بنیاد معلومات ارائه‌شده، این شرکت نخستین کارخانه تولید قوطی‌های آلومینیومی در افغانستان به‌شمار می‌رود که با سرمایه‌گذاری ۱۲۰ میلیون دالر امریکایی ایجاد می‌شود. این پروژه در زمینی به مساحت ۱۶ جریب در شهرک‌های صنعتی هرات ساخته خواهد شد.

به گفته مسئولان، با تکمیل این کارخانه برای حدود یک‌هزار و ۷۰۰ تن از شهروندان کشور زمینه کار فراهم می‌شود و نقش مهمی در رشد تولیدات داخلی، کاهش واردات و تقویت اقتصاد ملی خواهد داشت.

مقام‌ها می‌گویند آغاز این پروژه نشان‌دهنده افزایش سرمایه‌گذاری در بخش صنعت و تلاش‌ها برای خودکفایی اقتصادی در کشور است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

مدودف: امارت اسلامی تهدید کمتری برای روسیه بوده‌ تا نهادهای مورد حمایت غرب

مدودف تأکید کرده است که هدف این نهادها همواره یکی بوده است: «تضعیف و از هم پاشیدن ملت چندقومیتی روسیه.»

Published

on

دیمیتری مدودف، معاون شورای امنیت روسیه، گفته است که امارت اسلامی افغانستان در مقایسه با نهادهای مدنی مورد حمایت غرب، آسیب کمتری به روسیه وارد کرده‌اند؛ نهادهایی که به گفته او با هدف تضعیف وحدت این کشور فعالیت می‌کردند.

مدودف در مقاله‌ای که در مجله روسی «رودینا» منتشر شده، نوشته است که هرچند امارت اسلامی برای سال‌ها در فهرست سازمان‌های تروریستی روسیه قرار داشت، اما عملکرد این آنها به اندازه نهادهایی که به گفته او زیر نام فعالیت‌های علمی یا بشردوستانه از سوی غرب حمایت می‌شدند، به روسیه آسیب نرسانده است.

او در این مقاله افزوده است: «اگر صادق باشیم، جنبش طالبان (امارت اسلامی) که برای مدت طولانی به‌عنوان یک سازمان تروریستی شناخته می‌شد، به روسیه امروزی آسیب کمتری وارد کرده است نسبت به آن نهادهای شبه‌علمی که هدف‌شان تجزیه کشور ما زیر نام حمایت از مظلومان بوده است.»

مدودف تأکید کرده است که هدف این نهادها همواره یکی بوده است: «تضعیف و از هم پاشیدن ملت چندقومیتی روسیه.»

اظهارات مدودف در حالی مطرح می‌شود که سیاست رسمی مسکو در قبال افغانستان با تغییراتی همراه شده است. در ماه اپریل، ستره محکمه روسیه ممنوعیت فعالیت امارت اسلامی را که پیش‌تر در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داشت، به حالت تعلیق درآورد.

امارت اسلامی که در سال ۲۰۲۱ بار دیگر قدرت را در افغانستان به دست گرفتند و به گفته مقام‌های روسیه، از آن زمان تاکنون به‌عنوان یک شبکه تروریستی بین‌المللی فعالیت نداشته‌اند؛ موضوعی که باعث بازنگری روسیه در موضع حقوقی و سیاسی خود در قبال امارت اسلامی شده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!