Connect with us

ورزش

افغانستان در بازی تمریناتی جام جهانی کریکت زیر ۱۹ سال انگلستان را شکست داد

منتشر شده

در

تیم ملی کریکت زیر ۱۹ سال افغانستان با یک عملکرد عالی همه جانبه در بازی تمریناتی جام جهانی، انگلستان را با اختلاف ۶۷ دوش شکست داد. انگلستان در جام جهانی ۲۰۲۲ به مقام نایب قهرمانی رسیده بود.

در این بازی که روز یکشنبه در افریقای جنوبی برگزار شده بود، انگلستان برنده قرعه شد و از افغانستان خواست نخست توپزنی کند. افغانستان با ۸۴ دوش و چهار ویکت زیر فشار قرار گرفت، اما سهیل خان زرمتی و نعمان شاه هر یک بیش از پنجاه دوش انجام داد و افغانستان به مجموع ۲۳۸ دوش رسید.

از انگلستان، تعظیم علی با سه ویکت و واگذاری ۴۵ دوش خوب درخشید. سیباسشین مورگان و دومینیک کیلی هر کدام دو ویکت  گرفت.

کپیتان بن مک کینی برای انگلستان خوب شروع کرد، اما الله محمد غضنفر ۱۶ ساله از افغانستان که به مجیب الرحمن تشبیه می‌شود، سه توپزن ارشد انگلستان را حذف کرد.

کیلی از شماره ۷ یک مبارزه را آغاز کرد و ادی جک از شماره ۱۰ سی و شش دوش انجام داد، اما انگلستان با ۱۷۱ دوش حذف شد و نتوانست به هدف داده شده برسد.

ستاره افغانستان غضنفر بود که مجموعاً پنج ویکت گرفت. بشیر احمد و خلیل احمد نیز هر یک دو ویکت برای افغانستان به دست آورد.

بازی تمریناتی بعدی افغانستان روز سه شنبه دربرابر افریقای جنوبی خواهد بود.

ورزش

اندونیزیا با شکست جاپان برای اولین بار به دیدار نهایی جام ملت‌های فوتسال آسیا راه یافت

Published

on

تیم اندونیزیا با پیروزی شگفت‌انگیز ۵–۳ در برابر جاپان، برای نخستین‌بار به دیدار نهایی جام ملت‌های فوتسال آسیا راه یافت.

جاپان که چهار بار عنوان قهرمانی این مسابقات را کسب کرده، در ثانیه‌های پایانی بازی ۳–۳ مساوی کرد و مسابقه به وقت اضافه رفت، اما اندونیزیا با دو گول دیگر نتیجه را به سود خود تمام کرد.

اندونیزیا روز شنبه در دیدار نهایی به مصاف ایران خواهد رفت.

علاقه‌مندان می‌توانند این بازی را به گونه مستقیم از تلویزیون آریانا تماشا کنند.

Continue Reading

ورزش

بازی های المپیک زمستانی میلانو کورتینا ۲۰۲۶؛ آنچه باید بدانید

Published

on

المپیک زمستانی ۲۰۲۶ از ۶ تا ۲۲ فبروری در شهرهای میلان و کورتینا دامپتزوی ایتالیا و کوه‌های اطراف آن برگزار می‌شود.

این اولین بار است که بازی‌های المپیک زمستانی به طور مشترک توسط دو شهر میزبانی می‌شود.

المپیک زمستانی اولین بار در سال ۱۹۲۴ در شامونی برگزار شد و مکمل بازی‌های تابستانی احیا شده در سال ۱۸۹۶ بود. ناروی که به طور سنتی تحت سلطه کشورهای اروپایی و امریکای شمالی بوده است، همچنان موفق‌ترین کشور به عنوان میزبان در تاریخ المپیک زمستانی بوده است.

ایتالیا آخرین بار در سال ۱۹۵۶ (کورتینا دامپتزو) میزبان المپیک زمستانی بود.

بازی‌های ۲۰۲۶ شامل ۱۶ رشته ورزشی و ۱۱۶ رویداد مدال‌آور، از جمله اولین حضور اسکی کوهستان در المپیک، خواهد بود.

تاریخ‌های مهم

مراسم افتتاحیه: ۷ فبروری

پایان بازی‌ها: ۲۲ فبروری

المپیک زمستانی ۲۰۲۶ نویدبخش نمایشی از ورزش‌های زمستانی درجه یک، مناظر نمادین ایتالیا و برخی از هیجان‌انگیزترین مسابقات المپیک تاکنون است.

علاقه‌مندان ورزش در سراسر افغانستان می‌توانند این مسابقات را به گونه مستقیم و انحصاری از تلویزیون آریانا تماشا کنند.

در حالی که مراسم افتتاحیه در روز شنبه ۷ فبروری برگزار می‌شود، رویدادهای اولیه امشب (پنجشنبه ۵ فبروری) ساعت ۱۰:۳۰ شب شروع می‌شود. پس حتماً آن را تماشا کنید.

Continue Reading

ورزش

تیم ملی کریکت کشور در آخرین دیدار تمرینی ویست‌اندیز را شکست داد

Published

on

تیم ملی کریکت افغانستان در دومین و آخرین بازی تمرینی قبل از آغاز جام ‌جهانی ۲۰‌آوره، تیم کریکت ویست‌اندیز را با تفاوت ۲۳ دوش شکست داد.

این دیدار تمرینی تیم ملی کریکت کشور در برابر ویست‌اندیز در هند انجام شد.

ملی‌پوشان کریکت کشور در اولین بازی تمریناتی خود، اسکاتلند را با تفاوت ۶۱ دوش شکست داده بودند.

تیم ملی کریکت افغانستان نخستین دیدار رسمی خود در جام جهانی ۲۰ آوره را به تاریخ نهم فبروری در شهر چنای هند در برابر تیم نیوزیلند برگزار خواهد کرد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!