Connect with us

رویداد های اخیر

سفر ملا عبدالغنی برادر به ولایت ننگرهار

منتشر شده

در

ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست الوزراء روز گذشته (سه شنبه، ۲۶ جدی) حین سفر خویش به ولایت ننگرهار در حالیکه ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه و شماری از مسئولین امارتی ایشان را همراهی می‌نمودند، در نشستی که در مقام  آن ولایت دایر گردیده بود، اشتراک کرد.  

در این نشست که در آن علماء، متنفذین، تاجران و مسئولین ولایتی اشتراک داشتند، حین سخنان خود ملا برادر گفت، به هدف پیشرفت و صنعتی شدن افغانستان تمامی تلاش شان این بوده تا برق مورد نیاز را در داخل کشور تولید نمایند، تا به این وسیله راه برای توسعه کشور هموار گردد.

ملا برادر افزود، به منظور افزایش سطح تجارت و ترانزیت پروژه اعمار سرک دوم شاهراه کابل – جلال آباد را در اولویت‌های کاری خویش قرار داده است، که وزیر فواید عامه در آینده نزدیک با رهبر امارت اسلامی موضوع را شریک و منظوری آن را اخذ خواهد کرد.

همچنان معاون اقتصادی ریاست الوزراء هنگام سخنان خود گفت : «امارت اسلامی در نظر دارد تا جهت حمایت از تاجران ننگرهار در آینده نزدیک تعرفه گمرکی تعیین شده صادرات تالک را کاهش دهد.»

معاون اقتصادی ریاست الوزراء تصریح نمود که، امارت اسلامی در یک هماهنگی خوب با ارگان‌های ذیربط و تاجران ملی به مشکلات شهروندان عودت کننده به وجه احسن رسیده‌گی نموده است.

درهمین حال، ملا برادر از همه مهاجرین افغان مقیم خارج خواست تا به کشور شان برگردند. وی دراین باره گفت: «امارت اسلامی از آنها استقبال می‌کند و تا حد توان از ایشان حمایت می‌نماید.»

ملا برادر به مردم ننگرهار اطمینان داد، که امارت اسلامی با مساعد شدن امکانات به تدریج به مشکلات و خواسته‌های شان رسیده‌گی خواهد کرد و از آن‌ها خواست تا از امنیت تأمین شده در کشور شکر گزار باشند و از امارت اسلامی حمایت کنند.

از سوی دیگر ملا برادر حین سفر خود به ولایت ننگرهار امروز (چهارشنبه، ۲۷ جدی) از شفاخانه ۱۰۰۰ بستر در شهر جلال آباد دیدن نمود.

ملا برادر هنگام بازدید از شفاخانه گفت، که وی به ارگان‌های ذیربط هدایت خواهد داد تا کار باقیماندۀ این شفاخانه را به وقت معینه تکمیل و به بهره برداری بسپارند.

کار اعمار شفاخانه۱۰۰۰ بستر ننگرهار ۷۰ فیصد انجام شده و با تکمیل کار باقیمانده آن مشکل صحی مردم زون شرق تا حدی زیادی حل خواهد شد.

رویداد های اخیر

برادر: جهان به‌جای تحریم‌ها و فشارها، روابط اقتصادی خود را با امارت اسلامی گسترش دهد

Published

on

ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا، از کشورهای منطقه و جهان خواسته است تا به‌جای تحریم‌ها و فشارهای بی‌جا، روابط اقتصادی خود را با امارت اسلامی نرم‌تر ساخته و گسترش دهند.

معاونیت اقتصادی ریاست الوزرا در بیانیه‌ای نوشته است که آقای برادر این اظهارات را امروز (شنبه) حین سخنرانی در مراسم آغاز کار یک مارکیت تجارتی در ولایت بلخ بیان کرده است.

برادر افزود که افغانستانِ آباد و نیرومند در منطقه به زیان دیگر کشورها نیست، بلکه به رفاه و تقویت سایر کشورها کمک می‌کند.

او گفت: «امارت اسلامی در بخش مشارکت منطقه‌ای و بین‌المللی، به اصالت همه‌جانبه اقتصادی و سیاسی باور دارد؛ مگر این‌که احترام متقابل به ارزش‌های بزرگ و اصول اساسی وجود داشته باشد.»

وی تصریح کرد که تعامل امارت اسلامی با سکتور خصوصی در بخش پروژه‌های بزرگ و درازمدت، بر اساس مشارکت عامه و خصوصی یا سایر قراردادها، پیام روشن دارد که زمینه سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در افغانستان مساعد است و هر کس می‌تواند از این فرصت استفاده کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کرزی: امیدوارم برای آینده روشن افغانستان، مکاتب و پوهنتون‌های دخترانه بازگشایی شوند

Published

on

حامد کرزی، رئیس ‌جمهور پیشین افغانستان، به مناسبت ختم سال تحصیلی و آمادگی فارغان صنف دوازدهم برای امتحان کانکور گفته است که علم و دانش، ابزار اصلی پیشرفت و عزت هر جامعه است.

کرزی افزوده است که برای خودکفاشدن افغانستان، به صدها هزار داکتر زن و مرد، انجنیر، اقتصاددان، متخصصان تکنالوژی و کارشناسان دیگر رشته‌ها نیاز است.

او از همه متعلمین خواسته است که تلاش بیشتری کنند و خود را به درجات عالی در علوم ساینسی و اجتماعی برسانند.

وی بار دیگر تاکید کرده است: «امیدوارم برای آینده روشن افغانستان، مکاتب و پوهنتون‌های دخترانه بازگشایی شوند تا دختران ما به پای خود بایستند و شایسته خدمت به کشور شوند.»

Continue Reading

رویداد های اخیر

پاکستان دیپلومات افغانستان را به دلیل حمله مرگبار در وزیرستان شمالی احضار کرد

Published

on

پاکستان روز جمعه معاون سفیر افغانستان در اسلام آباد را احضار کرد تا «اعتراض شدید» خود را در مورد حمله مرگبار به یک مرکز نظامی در منطقه وزیرستان شمالی که منجر به کشته شدن چهار سرباز پاکستانی شد، ابراز کند.

وزارت امور خارجه پاکستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که این حمله توسط یکی از شاخه‌های تحریک طالبان پاکستان  انجام شده است.

در این بیانیه آمده است که پاکستان «نگرانی شدید خود را در مورد حمایت و تسهیلات مداوم» امارت اسلامی به تی‌تی‌پی ابراز کرد و خواستار «تحقیقات کامل و اقدام قاطع علیه عاملان و تسهیل‌کنندگان حملات تروریستی علیه پاکستان از خاک افغانستان» شد.

وزارت امور خارجه پاکستان از امارت اسلامی خواست «اقدامات فوری، مشخص و قابل تأییدی علیه همه گروه‌های تروریستی، از جمله رهبری آنها، که از خاک افغانستان فعالیت می‌کنند، انجام دهد و استفاده مداوم از خاک افغانستان برای تروریزم علیه پاکستان را متوقف کند.»

طبق این بیانیه، به امارت اسلامی «به طور قطعی اطلاع داده شده است که پاکستان حق دفاع از حاکمیت و محافظت از شهروندان خود را برای خود محفوظ می‌دارد و تمام اقدامات لازم را برای پاسخ به تروریزم ناشی از خاک افغانستان انجام خواهد داد.»

مقامات پاکستانی بارها ادعا کرده‌اند که حملات در این کشور از خاک افغانستان سازماندهی می‌شود، اتهامی که امارت اسلامی آن را رد می‌کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!