Connect with us

رویداد های اخیر

وزارت زراعت از تلاش‌ها برای ایجاد مجتمع‌های زراعتی خبر داد

منتشر شده

در

مقام‌های وزارت زراعت و مالداری می‌گویند که برای توسعه سیستم زراعتی در چهار زون کشور مجتمع‌های زراعتی با معیارهای بین‌المللی ساخته خواهد شد.

به گفته مسوولان این وزارت، با ساخت این مجتمع‌ها بخش زراعتی کشور از شکل سنتی آن به طرف میکانیزه‌شدن خواهد رفت وعلاوه بر آن، میلیاردها افغانی در این بخش سرمایه‌گذاری خواهد شد.

آنان افزوده‌اند که آماده‌گی‌های ابتدایی برای ساخت این مجتمع‌ها در ولایت‌های بلخ، هرات، ننگرهار و کندهار گرفته شده است.

در همین حال، مسوولان اتاق زراعت و مالداری گفته‌اند که ساخت مجتمع‌های جدید در بخش زراعت و همچنان گسترش سرمایه‌گذاری در این عرصه می‌تواند تغییرات عمیقی را در بخش زراعت ایجاد کند.

میرویس حاجی‌زاده، معاون اتاق زراعت ومالداری بیان کرده است: «خوشبختانه برای سکتور خصوصی چهار زون را واگذار می‌کنند که کمپلکس‌های زراعتی ایجاد شود. در این کمپلکس‌ها هم پروسس، هم بسته‌بندی، هم سردخانه‌های معیاری وجود می‌داشته باشد.»

آقای حاجی‌زاده افزود: «در افغانستان باید سهولت بیش‌تر برای دهاقین ایجاد شود تا در کشور دهقان از فرصت‌های خوب استفاده کرده بتواند که تولید ما رشد کند؛ تجار بتوانند از همان‌جا پروسس و بسته‌بندی کنند؛ صادرات به کشورهای دوردست و نزدیک داشته باشیم؛ این یک اقدام خوب است.»

گفتنی است که وزارت زراعت تصریح کرده‌ که تلاش‌های خود را برای تشویق سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی به‌منظور سرمایه‌گذاری در بخش زراعت و مالداری نیز افزایش داده‌ است.

رویداد های اخیر

حملات راکتی تازه پاکستان؛ دو غیرنظامی شهید و هشت تن دیگر زخمی شدند

Published

on

مقام‌های محلی در ولایت کنر می‌گویند که رژیم نظامی پاکستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۸۵ راکت به خانه‌های غیرنظامیان در ولسوالی‌های مختلف پرتاب کرده است که از اثر آن دو غیرنظامی شهید وهشت نفر دیگر زخمی شده اند.

ضیاء الرحمن سپین غر، آمر اطلاعات ریاست اطلاعات و فرهنگ کنر می‌گوید که در ولسوالی ناری یک نفر جان باخته و شش تن زخمی شدند. وی افزود که در ولسوالی سرکانو نیز یک نفر جان باخت و دو تن دیگر زخمی شدند.

همچنین ده‌ها راکت دیگر در ولسوالی‌های شلتان، منور، اطراف شهر اسعدآباد و دیگر مناطق اصابت کرده است که به گفته سپین غر، به مردم محل آسیبی نرسیده است.

این مقام محلی همچنین از حملات متقابل نیروهای افغان خبر داد که منجر به تخریب سه پوسته رژیم نظامی پاکستانی و کشته شدن یک سرباز پاکستانی شد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اتحادیه اروپا خواستار کاهش تنش‌ها بین افغانستان و پاکستان شد

Published

on

اتحادیه اروپا و کشورهای عضو آن در نود و پنجمین کمیته دائمی کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان، خواستار کاهش فوری تنش‌ها بین افغانستان و پاکستان شده و بر ضرورت گفتگو و احترام به قوانین بین‌المللی تأکید ورزیدند.

اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای از همه طرف‌ها خواست تا از تشدید بیشتر تنش‌ها خودداری کنند، حفاظت از غیرنظامیان را تضمین و از تمامیت ارضی حمایت نمایند. همچنین مجدداً تأکید کرد که خاک افغانستان نباید برای تهدید یا حمله به سایر کشورها استفاده شود و از امارت اسلامی افغانستان خواست تا اقدامات مؤثری علیه گروه‌های شبه‌نظامی که در داخل این کشور فعالیت می‌کنند، انجام دهد.

این اتحادیه همچنین نگرانی خود را در مورد وضعیت بشری در افغانستان ابراز کرد و محدودیت‌ها بر کار زنان در سازمان‌های بین‌المللی را برجسته نمود.

یکی از مسائل دیگر مطرح شده، بازگشت بیش از چهار میلیون افغان از ایران و پاکستان در دو سال گذشته بود که به گفته اتحادیه اروپا، فشار بیشتری بر اقتصاد شکننده و خدمات عامه افغانستان وارد کرده است.

اتحادیه اروپا همچنین نگرانی خود را در مورد اخراج‌های اجباری ابراز کرد و بر اهمیت احترام به حق پناهندگی و اصل عدم بازگرداندن اجباری تأکید نمود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

علمای دینی افغانستان و پاکستان خواستار تمدید آتش‌بس تا عید قربان شدند

Published

on

گروهی از علمای دینی افغانستان و پاکستان از مقامات هر دو کشور خواسته‌اند تا آتش‌بس موقت را که در ابتدا برای عید فطر اعلام شده بود، تا عید قربان تمدید کنند.

حکومت پاکستان اعلام کرده بود که به درخواست برخی از کشورهای منطقه و به مناسبت عید، از نیمه‌شب ۱۸ و ۱۹ مارچ تا نیمه‌شب ۲۳ و ۲۴ مارچ آتش‌بس می‌کند.

به گزارش روزنامه دان، ۱۱ عالم دین از پاکستان و ۱۱ عالم دین از افغانستان در بیانیه‌ای مشترک تأکید کردند که هدف از ابتکار عمل آنها، پیشبرد یک راه‌حل پایدار و آبرومندانه برای تنش‌ها بین اسلام‌آباد و کابل است.

این علما از مقامات پاکستان و افغانستان خواستند که آتش‌بس را تمدید کنند تا زائران بتوانند حج را در محیطی آرام انجام دهند. آنها افزودند که این «ابتکار صلح» فراتر از درخواست آتش‌بس است و شامل تلاش‌های دیپلوماتیک و اجتماعی گسترده‌تری برای حل مسائل دیرینه بین دو کشور می‌شود.

این علما ابراز امیدواری کردند که تلاش‌های آنها منجر به یک راه‌حل قابل قبول برای طرفین شود و به ایجاد پایه‌های ثبات پایدار و صلح منطقه‌ای کمک کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!