Connect with us

جهان

سه پسر رهبر سیاسی حماس در حمله اسرائیل کشته شدند

منتشر شده

در

به گزارش الجزیره، سه پسر اسماعیل هنیه، رهبر سیاسی حماس در حمله اسرائیل در نزدیکی کمپ الشاطی شهر غزه کشته شدند.

هنیه گفت که این حملات تأثیری در مواضع حماس نخواهد گذاشت. اسرائیل مسوولیت این حمله را پذیرفته است.

در این گزارش آمده است که چند تن از نواسه‌‌های هنیه نیز در این حمله کشته شده‌اند.

ارتش اسرائیل ساعاتی پس از این حمله، آن را تایید کرد و بدون نام بردن از پسران اسماعیل هنیه گفت مردان کشته‌شده در عملیات نظامی در مرکز غزه سهیم بوده‌اند.

به گزارش اسوشیتدپرس، رهبر سیاسی حماس که در حال حاضر در قطر زندگی می‌کند در این رابطه گفت: «این کشتارها حماس را تحت فشار قرار نمی‌دهد تا مواضع خود را نرم کند.»

هنیه افزود: «هر کس معتقد است که هدف قرار دادن پسران من باعث می‌شود حماس موضع خود را تغییر دهد، توهم است.»

شبکه تلویزیونی الاقصی حماس گفت که حازم، عامر و محمد هنیه به همراه اعضای خانواده در حمله نزدیک اردوگاه آوارگان شاطی در شهر غزه کشته شدند. اسماعیل هنیه اهل اردوگاه الشاطی است.

اسوشیتدپرس به نقل از شبکه تلویزیونی الاقصی نوشت که این برادران با اعضای خانواده خود به هنگام حرکت در یک موتر مورد هدف یک هواپیمای بدون سرنشین اسرائیلی قرار گرفتند. در مجموع شش نفر از جمله یک دختر حازم هنیه و پسر و دختر عامر کشته شده‌اند.

چندی پیش پولیس اسرائیل اعلام کرد که یکی از اعضای ارشد حماس را به اتهام جرایم امنیتی دستگیر کرده است. بنا به گزارش رسانه‌های اسرائیل، این فرد خواهر اسماعیل هنیه، رهبر حماس است که در قطر زندگی می‌کند.

پولیس اسرائیل در بیانیه‌ای اعلام کرد که این زن ۵۷ ساله که در تل شِوا در جنوب اسرائیل دستگیر شده، مظنون به «ارتباط با فعالان حماس» است. او خود را متعلق به این سازمان «تروریستی» می‌داند و متهم به تحریک و حمایت از حملات تروریستی در اسرائیل است.

در بیانیه پولیس آمده است: «در جریان یورش به خانه او، نیروهای امنیتی اسناد، دستگاه‌های رسانه‌ای، تلیفون و سایر یافته‌ها و شواهدی را پیدا کردند که حاکی از نقض جدی امنیتی علیه دولت اسرائیل است.»

رسانه‌های اسرائیلی در گذشته گزارش داده بودند که سه خواهر هنیه با بادیه‌نشینان مقیم جنوب اسرائیل ازدواج کرده و شهروند اسرائیل شده‌اند.

جهان

زلنسکی: جانب‌داری ترمپ از روسیه در جنگ اوکراین «دردناک» است، او به ما خیانت کرد

Published

on

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، می‌گوید وقتی دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور امریکا، در جنگ اوکراین و روسیه جانب مسکو را می‌گیرد، این موضوع برای اوکراین «دردناک»است.

زلنسکی روز چهارشنبه در مصاحبه‌ای گفت: «وقتی رئیس‌جمهور ترمپ طرفی را انتخاب می‌کند که طرف ما نیست، این دردناک است.»

او گفت با این‌که ترمپ میان اوکراین و روسیه نقش میانجی را داشته باشد، مشکلی ندارد؛ اما افزود: «اگر در میانه ایستاده‌اید، باید در همان موقعیت باقی بمانید.»

زلنسکی در پاسخ به این پرسش که آیا از ترمپ احساس خیانت می‌کند، گفت: «واقعاً بله؛ اما موضوع پیچیده‌تر از احساسات شخصی من است.»

او افزود: «جای تأسف است که یک شریک قدرتمند را از دست می‌دهیم.»

رئیس‌جمهور اوکراین همچنان تأکید کرد: «ما کشور خود را نمی‌فروشیم. این موضوع برای ما تجارت نیست؛ این زندگی ما و کشور ماست.»

Continue Reading

جهان

صلیب سرخ: شفاخانه‌های یمن در پی افزایش تلفات جنگ با کمبود ظرفیت روبه‌رو شده اند

Published

on

صلیب سرخ روز چهارشنبه هشدار داد که شفاخانه‌ها در سراسر یمن به‌دلیل افزایش چشم‌گیر زخمی‌های جنگ و تشدید درگیری‌ها در چندین جبهه، با فشار شدید روبه‌رو هستند؛ وضعیتی که نظام صحی شکننده این کشور را بیش از پیش تحت فشار قرار داده است.

بر اساس اعلام این نهاد بشردوستانه، شفاخانه‌ها در مناطقی از جمله مأرب، تعز و سواحل بحیره احمر یمن، با شمار بی‌سابقه‌ای از زخمی‌های ناشی از جنگ روبه‌رو شده‌اند. برخی مراکز صحی تنها در یک هفته شاهد انتقال بیش از ۷۰۰ زخمی بوده اند.

سازمان بین‌المللی مهاجرت وابسته به سازمان ملل متحد می‌گوید از زمان آغاز موج تازه درگیری‌ها در هفته‌های اخیر، بیش از ۲۰۰ هزار تن در یمن از خانه‌های‌شان آواره شده‌اند. این درگیری‌ها پس از ازسرگیری جنگ میان گروه حوثی‌های مورد حمایت ایران و نیروهای دولتی مورد حمایت عربستان سعودی شدت گرفته است.

فراس ابوسمره، هماهنگ‌کننده امور صحی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، در بیانیه‌ای گفته است که کارکنان بخش تداوی زخمی‌ها با فشار بسیار زیادی روبه‌رو هستند.

او افزوده است که تنها شمار محدودی از مراکز صحی فعال در یمن توانایی ارائه خدمات جامع تداوی آسیب‌های ناشی از جنگ را دارند؛ در حالی که شفاخانه‌ها با کمبود تجهیزات جراحی، مواد بیهوشی، آکسیجن و دوا مواجه‌اند.

کمیته بین‌المللی صلیب سرخ هشدار داده است که نظام صحی یمن پس از بیش از یک دهه جنگ، بحران اقتصادی، آوارگی و شیوع امراض، به‌شدت تضعیف شده و در صورت تشدید بیشتر درگیری‌ها، ممکن است توان رسیدگی به موج تازه تلفات گسترده را نداشته باشد.

Continue Reading

جهان

کشته‌شدن ۱۴ تن در دو رویداد جداگانه تیراندازی در امریکا

ریک لورا، رئیس پولیس شهر اری، این رویداد را یکی از دشوارترین صحنه‌هایی توصیف کرده که در بیش از ۲۸ سال خدمت خود با آن روبه‌رو شده است.

Published

on

در پی وقوع دو رویداد جداگانه تیراندازی در ایالت‌های جورجیا و پنسیلوانیا در امریکا، ۱۴ تن جان باخته‌اند.

به گزارش رسانه‌ها، در رویداد نخست که شام جمعه در شهر داگلاس ایالت جورجیا رخ داد، پنج تن در داخل یک خانه بر اثر تیراندازی کشته شدند.

در رویداد دیگری در شهر اری ایالت پنسیلوانیا، نُه تن، به‌شمول دو کودک و یک زن باردار، جان باختند. مقام‌های محلی گفته‌اند که مهاجم نیز در میان قربانیان این رویداد شامل است.

ریک لورا، رئیس پولیس شهر اری، این رویداد را یکی از دشوارترین صحنه‌هایی توصیف کرده که در بیش از ۲۸ سال خدمت خود با آن روبه‌رو شده است.

مقام‌های پولیس گفته‌اند که انگیزه این تیراندازی هنوز مشخص نشده و قرار است جزئیات بیشتر در یک نشست خبری اعلام شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!