Connect with us

اخبار ساحوی

در روز انتخابات تمام مراکز رای‌دهی درسرتاسر افغانستان باز خواهد بود

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۳, ۱۴۰۱

وزارت امور داخله می گوید، تا مدت زمان باقی مانده به برگزاری انتخابات تلاش می شود که زمینه برای رای دهی در تمام مراکز رای دهی هموار گردد.

گذر زمان همراه با غوغای نا امنی ما را به برگزاری انتخابات سال 2014 نزدیک می سازد، انتخابات که برای نخستین بار نیرو‌های امنیتی افغان آماده می شوند تا به تنهایی امنیت آن را تامین کنند.

همزمان با ادعا های مقام های امنیتی مبنی بر سرگرم بودن نیرو های افغان برای تامین امنیت انتخابات نگرانی ها از بدتر شدن اوضاع هر روز اوج می گیرد، به ویژه در میان شهروندان افغان و نهاد‌های انتخاباتی .

هرچند مقام های امنیتی پیش از این پذیرفته اند که بیش از نیمی مراکز رای دهی با تهدید های امنیتی مواجه است ، اما به تازگی وزارت امور داخله از تامین امنیت نزدیک به هفت هزار مرکز رای دهی اطمینان می دهد.

صدیق صدیقی ـ سخنگوی وزارت امور داخله می گوید، در شانزدهم حمل تمام مراکز رای دهی باز خواهد بود.

حالا اگر انتخابات به دور دوم کشیده شود نیاز به آمادگی ها دارد، پیش از این کمیسیون انتخابات گفته بود آنان در این مورد آماده اند ، وزارت امور داخله نیز می گوید، اگر انتخابات به دور دوم برود ، نیرو های امنیتی آماده تامین امنیت خواهد بود.

قرار است تا سه ماه دیگر مرحله مبارزات انتخاباتی میان نامزدان انتخابات پیش رو آغاز شود، مقام های امنیتی می گویند، آنان طرح های لازم را برای تامین امنیت کارمندان کمیسیون انتخابات و نامزدان روی دست دارند.

اینکه تا چه حد نیرو‌های امنیتی امنیت این روند را تامین خواهند کرد، با سپری شدن زمان روشن خواهد شد.

Advertisement

اخبار ساحوی

شهباز شریف از تمدید آتش‌بس استقبال کرد؛ ابراز امیدواری برای توافق صلح در اسلام‌آباد

دونالد ترمپ پیش‌تر اعلام کرده بود آتش‌بس تمدید می‌شود تا زمان ارائه طرح از سوی ایران و ادامه مذاکرات.

Published

on

صدراعظم پاکستان، شهباز شریف، از تصمیم رئیس‌جمهور ایالات متحده، دونالد ترمپ، برای تمدید آتش‌بس در درگیری میان ایران و ایالات متحده و اسرائیل استقبال کرده و از آن قدردانی کرده است.

شریف روز چهارشنبه در پیامی گفته است که از اقدام امریکا در پذیرش درخواست پاکستان برای تمدید آتش‌بس قدردانی می‌کند؛ اقدامی که به گفته او، زمینه را برای ادامه تلاش‌های دیپلماتیک فراهم می‌سازد.

وی ابراز امیدواری کرده است که هر دو طرف به رعایت آتش‌بس ادامه دهند و بتوانند در دور دوم گفتگوها که در اسلام‌آباد برگزار می‌شود، به یک توافق جامع صلح دست یابند که به پایان دایمی این درگیری کمک کند.

این در حالی است که دونالد ترمپ پیش‌تر اعلام کرده بود آتش‌بس تمدید می‌شود تا زمان ارائه طرح از سوی ایران و ادامه مذاکرات.

مقام‌های پاکستانی می‌گویند گفتگوهای صلح در اسلام‌آباد با هدف کاهش تنش‌ها و رسیدن به راه‌حل سیاسی در جریان است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

ترمپ: در صورت نرسیدن به توافق حملات علیه ایران را از سر می‌گیریم

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس جمهور امریکا، در اظهاراتی تازه گفته است که ایران «چاره‌ای جز فرستادن» مذاکره‌کنندگان به دور جدیدی از گفتگوها به پاکستان ندارد.

ترمپ در مصاحبه‌ای با سی‌ان‌بی‌سی گفت: «فکر می‌کنم در نهایت به یک توافق خوب خواهیم رسید. ما در موقعیت بسیار قوی برای مذاکره قرار داریم.»

وقتی از او پرسیده شد که اگر مذاکرات خوب پیش برود آیا آتش‌بس را تمدید خواهد کرد یا خیر، ترمپ گفت: «نمی‌خواهم این کار را انجام دهم. ما وقت زیادی نداریم.»

او اشاره کرد که ایالات متحده آماده است در صورت عدم رسیدن به توافق، حملات علیه ایران را از سر بگیرد.

وی افزود: «انتظار دارم بمباران ادامه پیدا کند، چون فکر می‌کنم این روش، رویکرد بهتری برای ورود به مذاکرات است. اما ما آماده‌ایم. یعنی نیروهای نظامی کاملاً آماده اقدام هستند.»

Continue Reading

اخبار ساحوی

سفر معاون رئیس‌جمهور امریکا به پاکستان در هاله‌ای از ابهام؛ مشارکت ایران نامشخص

گزارش‌ها از آمادگی‌های گسترده برای این نشست حکایت دارد و برخی منابع از ورود چندین طیاره نظامی امریکا به پاکستان در پیوند به این سفر خبر داده‌اند.

Published

on

بر اساس گزارش رسانه‌ها، انتظار می‌رود جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده، برای دور دوم گفتگوهای غیرمستقیم با ایران به اسلام‌آباد سفر کند؛ اما ابهام‌ها در مورد حضور هیئت ایرانی همچنان پابرجاست.

منابع نزدیک به روند میانجی‌گری گفته‌اند که این مقام امریکایی شام سه‌شنبه واشنگتن را ترک کرده و قرار است روز چهارشنبه وارد پایتخت پاکستان شود. گفته می‌شود گفتگوها نیز در همان روز برنامه‌ریزی شده است.

در همین حال، گزارش‌ها از آمادگی‌های گسترده برای این نشست حکایت دارد و برخی منابع از ورود چندین طیاره نظامی امریکا به پاکستان در پیوند به این سفر خبر داده‌اند.

با این وجود، رسانه‌های دولتی ایران هرگونه اعزام هیئت به اسلام‌آباد را رد کرده و این گزارش‌ها را «بی‌اساس» خوانده‌اند. همچنین محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس ایران، تأکید کرده که تهران مذاکرات تحت فشار یا تهدید را نمی‌پذیرد.

این مواضع متضاد، تردیدها را در مورد برگزاری این نشست افزایش داده است. پاکستان که پیش‌تر نقش میانجی را میان دو طرف ایفا کرده، همچنان تلاش دارد کانال‌های دیپلماتیک را باز نگه دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!