Connect with us

رویداد های اخیر

هند پذیرش نماینده امارت اسلامی در این کشور را بررسی می‌کند

بعد از روی کار آمدن امارت اسلامی روابط میان هند و افغانستان قطع شده بود، اما اخیراً یک هیأت هندی به کابل آمده و با مقامات امارت اسلامی روی راه‌های توسعه روابط دوجانبه در گفتگو است.

منتشر شده

در

رسانه‌های هندی گزارش داده اند که دهلی نو پذیرش نماینده امارت اسلامی  در این کشور را بررسی می‌کند. روزنامه هندی سندی گاردین گزارش داده هند در حال بررسی پذیرش شخصی به نام اکرام‌الدین کمیل، به نمایندگی از امارت اسلامی، به‌عنوان جنرال قنسول دوم قنسولگری افغانستان در بمبئی است.

امارت اسلامی تاکنون در این مورد چیزی نگفته است.

روزنامه سندی گاردین چاپ هند در گزارشی گفته‌است که دولت هند احتمالاً درخواست امارت اسلامی برای تعیین نماینده برای قنسولگری افغانستان در بمبی را خواهد پذیرفت. این روزنامه در گزارش اش می‌افزاید که پیشنهاد اکرام‌الدین کمیل از سوی حکومت سرپرست افغانستان برای احراز کرسی قنسولگری افغانستان در بمبئی و چراغ سبز دهلی برای پذیرش آن، حاکی از رفتن دو طرف بسوی رسمی شدن روابط و باز شدن راه‌های تعامل میان دو کشور است.

بعد از روی کار آمدن امارت اسلامی روابط میان هند و افغانستان قطع شده بود، اما اخیراً یک هیأت هندی به کابل آمده و با مقامات امارت اسلامی روی راه‌های توسعه روابط دوجانبه در گفتگو است.

این در حالی است که حکومت سرپرست افغانستان از افزایش داد و ستد تجارتی میان افغانستان و هند نیز خبر داده و گفته است که در ده ماه امسال، حدود ۴۴۷ میلیون دالر کالا به هند صادرکرده است.

رویداد های اخیر

کابل شارژدافیر پاکستان را احضار کرد؛ اعتراض افغانستان به حملات هوایی

این وزارت در اعلامیه‌ای گفته است که در جریان این دیدار، یادداشت رسمی اعتراض افغانستان به شارژدافیر پاکستان سپرده شده است.

Published

on

وزارت امور خارجه افغانستان می‌گوید شارژدافیر پاکستان در کابل را در پی آنچه نقض حریم هوایی افغانستان و حملات هوایی بر مناطق و تأسیسات ملکی در ولایت‌های کنر و پکتیکا خوانده، احضار کرده است.

این وزارت در اعلامیه‌ای گفته است که در جریان این دیدار، یادداشت رسمی اعتراض افغانستان به شارژدافیر پاکستان سپرده شده است.

وزارت امور خارجه افغانستان این حملات را نقض حاکمیت ملی و تمامیت ارضی کشور خوانده و آن را به‌شدت محکوم کرده است.

این وزارت همچنین ادعاها مبنی بر اینکه رویدادهای اخیر امنیتی در پاکستان از خاک افغانستان سرچشمه گرفته است را رد کرده و آن را بی‌اساس دانسته است.

وزارت امور خارجه می‌گوید مطرح‌کردن چنین ادعاهایی و استفاده از آن برای توجیه اقدامات نظامی، به گفته این وزارت، تلاش برای تحریف واقعیت‌ها و گمراه‌کردن افکار عمومی است.

در این اعلامیه از پاکستان خواسته شده است به‌جای مقصر دانستن کشورهای دیگر و مرتبط ساختن مشکلات داخلی خود با عوامل خارجی، برای حل چالش‌های امنیتی و سیاسی‌اش بر عوامل واقعی و مسئولیت‌های داخلی تمرکز کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

یوناما: سه غیرنظامی در حملات هوایی در کنر جان باختند

یوناما می‌گوید این رویداد در ساعات نخست روز دوشنبه، ۲۱ سپتامبر، رخ داده و چهار غیرنظامی دیگر نیز در نتیجه این حملات زخمی شده‌اند.

Published

on

دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) اعلام کرده است که دست‌کم سه غیرنظامی، شامل یک مرد، یک زن و یک دختر، در حملات هوایی در ولایت کنر جان باخته اند.

یوناما می‌گوید این رویداد در ساعات نخست روز دوشنبه، ۲۱ سپتامبر، رخ داده و چهار غیرنظامی دیگر نیز در نتیجه این حملات زخمی شده‌اند.

این نهاد سازمان ملل افزوده است که از آغاز سال ۲۰۲۶ میلادی تاکنون، بیش از یک‌هزار و ۱۰۰ مورد جان باخته و زخمی‌شدن غیرنظامیان در افغانستان در پی خشونت‌های مسلحانه فرامرزی را ثبت کرده است.

یوناما بار دیگر از طرف‌های درگیر خواسته است تا به قوانین بشردوستانه بین‌المللی احترام گذاشته و برای جلوگیری از تلفات غیرنظامیان اقدامات لازم را انجام دهند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

یک فروند طیاره کارگو آریانا به کابل رسید

Published

on

یک فروند طیاره کارگو B737-300 آریانا افغان هوایی شرکت، امروز (دوشنبه) به میدان هوایی بین‌المللی کابل رسید.

شرکت آریانا افغان می‌گوید این طیاره برای انتقال کالاهای تجارتی در مسیرهای بین‌المللی اختصاص داده شده و در هر پرواز توان انتقال حدود ۱۷ تُن بار را دارد.

بر اساس اعلام این شرکت، آریانا برای استفاده از این طیاره یک قرارداد یک‌ساله با شرکت ایر چارتر اکسپرس در امارات متحده عربی امضا کرده است.

بخت‌الرحمن شرافت، رئیس آریانا افغان هوایی شرکت، می‌گوید این شرکت برای گسترش خدمات حمل‌ونقل هوایی کالا، افزایش صادرات و تقویت تجارت افغانستان از طریق هوا تلاش می‌کند.

به گفته او، راه‌اندازی این خدمات به تاجران افغان کمک می‌کند تا محصولات خود را با هزینه مناسب و در زمان کوتاه‌تر به بازارهای خارجی انتقال دهند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!