Connect with us

رویداد های اخیر

چین و پاکستان بر نقش کشورهای همسایه در ثبات افغانستان تاکید کردند

منتشر شده

در

یو شیائو یونگ، نماینده ویژه چین در امور افغانستان و آمنه بلوچ، معاون وزیر خارجه پاکستان درباره افغانستان گفتگوی تیلفونی کرده‌اند. آقای یونگ و خانم بلوچ بر نقش حیاتی کشورهای همسایه در «صلح‌ و ثبات» افغانستان تأکید نموده‌اند.

در بخشی از بیانیه وزارت خارجه پاکستان در مورد این دیدار که روز دوشنبه نشر شده، آمده است: «نماینده ویژه چین در امور افغانستان گفتگوی مفصل و سازنده با مقامات وزارت خارجه داشت. دو طرف در مورد روابط با افغانستان تبادل نظر کردند. آن‌ها بار دیگر بر نقش حیاتی کشورهای همسایه برای یک افغانستان صلح آمیز و با ثبات تاکید کردند.»

در همین حال، رسانه‌های پاکستانی گزارش داده‌اند که پاکستان در مورد استفاده از خاک افغانستان توسط تحریک طالبان پاکستانی (تی‌تی‌پی) و گروه‌های وابسته به آن به چین اطلاع داده و شواهد تازه‌ای در مورد اینکه چگونه تهدیدات از افغانستان ناشی می‌شود، به اشتراک گذاشته است.

با این حال، امارت اسلامی همواره ادعاها در مورد حضور گروه‌های تروریستی در افغانستان را رد کرده و گفته است که هیچ تهدیدی از این کشور متوجه همسایگان افغانستان، منطقه و جهان نیست.

این در حالی است که امارت اسلامی پیش از این تی‌تی‌پی را موضوع داخلی پاکستان دانسته و به آن کشور توصیه کرده بود که آن را خود حل کند.

رویداد های اخیر

پولیس ترافیک موترهای جدید دریافت کرد

Published

on

وزارت امور داخله از تحویل‌دهی تعدادی موترهای جدید و مدرن به ریاست عمومی پولیس ترافیک خبر داده است.

این وزارت در خبرنامه‌ای نوشته است موترهای جدید که دارای رنگ، علامت و تجهیزات مدرن ویژه پولیس ترافیک می‌باشند، نقش مؤثری در تأمین نظم ترافیکی در شهرها و جاده‌های اصلی، پیشگیری از حوادث و ارائه خدمات سریع به مردم خواهند داشت.

Continue Reading

رویداد های اخیر

آذربایجان ۱۴ زندانی افغان را آزاد کرد

Published

on

وزارت امور خارجه افغانستان اعلام کرده که آذربایجان ۱۴ تبعه افغان را از زندان‌های خود آزاد کرده است.

این وزارت در بیانیه‌ای امروز (شنبه) گفت که آزادی این زندانیان در پی تلاش‌های سفارت افغانستان در باکو صورت گرفته است.

وزارت امور خارجه از آذربایجان و مقامات مربوطه به خاطر همکاری و اقدامات بشردوستانه‌شان قدردانی کرد و همچنین تأکید نمود که امارت اسلامی به پیگیری و حل و فصل قضایای زندانیان افغان ادامه خواهد داد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

خلیل‌زاد: امریکا از مبارزه امارت اسلامی علیه تروریزم «بسیار راضی» است

Published

on

زلمی خلیل‌زاد، نماینده ویژه پیشین ایالات متحده برای صلح افغانستان، می‌گوید واشنگتن از تلاش‌های امارت اسلامی افغانستان علیه تروریزم «بسیار راضی» است، اگرچه پیشرفت در روابط همچنان به دلیل مسئله زندانیان با مشکل مواجه است.

خلیل‌زاد در مصاحبه با شبکه هندی NDTV گفت که ایالات متحده بازداشت حداقل دو شهروند امریکایی در افغانستان را مانع اصلی بهبود روابط می‌داند.

خلیل‌زاد گفت که امارت اسلامی همچنان به مبارزه با داعش ادامه می‌دهد و امریکا از این تلاش‌ها تا حد زیادی راضی است. او افزود که در نتیجه این تلاش‎ها، بسیاری از اعضای داعش از افغانستان بیرون رانده شده‌اند و اکنون در پاکستان هستند.

خلیل‌زاد همچنان خاطرنشان کرد که نگرانی‌ها در مورد حقوق بشر و نقش سیاسی افغان‌های که عضو امارت اسلامی نیستند، همچنان پابرجاست.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!