Connect with us

رویداد های اخیر

حکومت ترمپ پرواز بیش از ۱۶۰۰ پناهجوی افغان را لغو کرده است

به گزارش رویترز، قصر سفید و وزارت خارجه که نظارت بر برنامه‌های پناهندگی امریکا را بر عهده دارند، هنوز به درخواست‌ها برای اظهار نظر پاسخی نداده‌اند.

منتشر شده

در

یک مقام امریکایی به خبرگزاری رویترز گفته است به‌دستور ترمپ، پروازهای ۱۶۶۰ پناهجوی افغان به‌شمول اعضای خانواده نیروهای نظامی همکار امریکا که قرار بود به ایالات متحده سفر کنند، لغو شده است.

این گروه شامل کودکان بدون همراه نیز است که در انتظار پیوستن به خانواده‌های خود در ایالات متحده هستند، و همچنین افغان‌هایی که به دلیل همکاری با دولت پیشین تحت حمایت امریکا در معرض خطر انتقام‌گیری امارت اسلامی قرار دارند.

به گزارش رویترز، قصر سفید و وزارت خارجه که نظارت بر برنامه‌های پناهندگی امریکا را بر عهده دارند، هنوز به درخواست‌ها برای اظهار نظر پاسخی نداده‌اند.

شان وندایور یکی از کهنه سربازان جنگ افغانستان و عضو یک سازمان حامی تخلیه افغان‌ها به این خبرگزاری گفته است: «افغان‌ها و حامیان شان در وحشت هستند. امروز خیلی با من در تماس شدند و مجبور شدم که چهار بار تلفنم را چارج کنم.»

او با اشاره به تماس‌هایش با تیم انتقالی ترمپ افزود:‌ «به آنها هشدار داده بودیم که این اتفاق خواهد افتاد، اما باز هم این اقدام را انجام دادند. امیدواریم تجدید نظر کنند.»

با این که رویترز به نقل از شان واندیور خبر لغو پرواز این گروه از افغان‌ها را گزارش کرده است اما واندیور در واکنش به این گزارش در حساب خود در شبکه اکس نوشت که پروازها هنوز لغو نشده اند.

رویترز نوشت که با این تصمیم ایالات متحده هزاران افغان دیگر را که تاییدی اسکان مجدد در امریکا را به‌عنوان پناهنده دریافت کرده‌اند اما هنوز پروازی از افغانستان یا کشورهای همسایه مانند پاکستان به آنان ارائه نشده، در بلاتکلیفی قرار داده است.

ترمپ در جریان کمپاین انتخاباتی خود در سال ۲۰۲۴، بارها برخورد سخت‌گیرانه با مهاجران را یکی از وعده‌های اصلی خود قرار داده بود.

تقریبا ۲۰۰ هزار افغان از سوی حکومت جو بایدن، رئیس‌جمهور پیشین امریکا، پس از تسلط دوباره امارت اسلامی به ایالات متحده منتقل شده‌اند.

به گزارش رویترز، افغان‌هایی که اسکان شان در امریکا تایید شده بود، از فهرست مسافران پروازهایی که قرار بود تا ماه اپریل انجام شود، حذف شده‌اند.

این افراد شامل نزدیک به ۲۰۰ نفر از اعضای خانواده پرسنل نظامی افغان-امریکایی هستند که در ایالات متحده به دنیا آمده‌اند یا افغان‌هایی که به ایالات متحده آمده، به ارتش پیوسته و شهروند امریکا شده‌اند.

رویداد های اخیر

جاپان نزدیک به ۲۰ میلیون دالر به افغانستان کمک کرد

Published

on

سفارت جاپان در افغانستان اعلام کرده است که این کشور ۱۹.۵ میلیون دالر کمک بشردوستانه به افغانستان اختصاص داده است.

سفارت جاپان در خبرنامه‌ای در صفحه ایکس خود امروز (جمعه) نوشته که امیدوار است این کمک بتواند تغییری در زندگی افغان‌های آسیب‌پذیر ایجاد کند.

براساس خبرنامه، این کمک‌ها نیازهای اولیه بشری جوامع آسیب‌پذیر در افغانستان را پوشش می‌دهد.

این سفارت افزوده است که این کمک‌ها از طریق نهادهای ملل متحد، سازمان‌های بین‌المللی و نهادهای غیردولتی جاپان در افغانستان مصرف خواهد شد.

گفتنی است که کمک‌های مجموعی جاپان به افغانستان از ماه آگست ۲۰۲۱ تاکنون، به بیش از ۵۴۹ میلیون دالر امریکایی رسیده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

از ورود غیرقانونی صدها جوان کشور به ایران جلوگیری شد

Published

on

نیروهای امنیتی در مرز اسلام‌قلعه ولایت هرات از ورود غیرقانونی صدها تن از جوانان کشور به ایران جلوگیری کرده‌اند.

مسئولان در قول اردوی ۲۰۷ الفاروق می‌گویند که حدود ۵۳۰ تن طی دو روز اخیر تلاش داشتند از ساحات ولسوالی کهسان هرات به‌گونه‌ غیرقانونی وارد خاک ایران شوند، اما نیروهای سرحدی آنان را بازداشت کرده و دوباره به مناطق اصلی‌شان انتقال داده‌اند.

در همین حال، مسئولان در اداره محلی هرات می‌گویند که از اثر سرمای شدید در مسیر مهاجرت غیرقانونی به ایران، سه مهاجر افغان در ولسوالی کهسان این ولایت جان خود را از دست داده‌اند و یک چوپان نیز به همین سبب در این ولسوالی جان باخته است.

محمد یوسف سعیدی، سخنگوی دفتر والی هرات، گفته است که برخی آمار و تصاویر منتشر شده در صفحات اجتماعی در مورد این رویداد قابل استناد نیست.

به گفته او، تحقیقات بیشتر جریان دارد تا روشن شود که آیا افرادی در آن‌سوی مرز جان باخته‌اند یا خیر.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امریکا برنامه قرعه‌کشی گرین‌کارت را متوقف کرد

Published

on

کریستی نوئم، وزیر امنیت داخلی ایالات متحده، روز پنجشنبه قرعه‌کشی گرین‌کارت را به حالت تعلیق درآورد و گفت که مظنون تیراندازی در پوهنتون براون از این کارت داشت.

کلودیو نوئس والنته، ۴۸ ساله و تبعه پرتگال، متهم است که در ۱۳ دسمبر با ورود به ساختمان پوهنتون براون و گشودن آتش به روی محصلانی که در حال سپری کردن امتحان بودند، دو نفر را کشته و ۹ نفر را زخمی کرده است.

او همچنین متهم است که دو روز بعد، یک استاد پوهنتون در انستیتوت تکنالوژی ماساچوست را به قتل رسانده است.

وزیر امنیت داخلی امریکا در رسانه‌های اجتماعی نوشت که نوئس والنته «در سال ۲۰۱۷ از طریق برنامه ویزه مهاجرتی قرعه کشی وارد ایالات متحده شد و گرین کارت دریافت کرد.»

نوئم نوشت: «به دستور رئیس جمهور ترمپ، من فوراً به اداره خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده دستور می‌دهم برنامه DV1 را متوقف کند تا اطمینان حاصل شود که هیچ امریکایی دیگری توسط این برنامه فاجعه‌بار آسیب نمی‌بیند.»

وی افزود: «این فرد شرور هرگز نباید در کشور ما اجازه ورود می‌یافت.»

پولیس عصر پنجشنبه اعلام کرد که نوئس والنته خودکشی کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!