Connect with us

رویداد های اخیر

امارت اسلامی ادعای پاکستان مبنی بر حضور داعش در افغانستان را رد کرد

منتشر شده

در

امارت اسلامی ادعاهای منیر اکرم، نماینده پاکستان در شورای امنیت سازمان ملل متحد مبنی بر اینکه افغانستان یک «مرکز جذب» برای گروه داعش است را رد کرده است.

براساس بیانیه‌ای که از سوی وزارت امور خارجه امارت اسلامی منتشر شده، این ادعاها بی‌اساس توصیف شده و پاکستان متهم شده است که سعی دارد توجه را از مسائل داخلی خود منحرف کند.

وزارت خارجه تأکید کرده که از زمان روی کار آمدن بازگشت امارت اسلامی، پیشرفت‌های قابل توجهی در راستای ریشه‌کن ساختن داعش و دیگر گروه‌های افراطی در افغانستان انجام شده است.

وزارت خارجه تصریح کرده که پاکستان از این ادعاها به عنوان ابزاری برای منحرف کردن توجه از بی‌ثباتی داخلی خود استفاده می‌کند.

این وزارت از جامعه بین‌المللی خواسته است تا پیشرفت‌های صورت گرفته در افغانستان را به رسمیت بشناسد و از سرزنش این کشور خودداری کند.

این اظهارات پس از نشست شورای امنیت سازمان ملل در روز دوشنبه مطرح شد که در آن تهدیدات داعش مورد بحث قرار گرفت.

ولادیمیر ورونکوف، معاون منشی عمومی سازمان ملل متحد در امور مبارزه با تروریزم، گفت که حامیان داعش-خراسان در افغانستان «طرح‌هایی برای حملات در اروپا داشتند و به طور فعال در تلاش برای جذب افراد از کشورهای آسیای مرکزی بودند.»

ورونکوف جزئیاتی درباره وضعیت جهانی تروریزم در شش ماه گذشته ارائه کرد و گفت که «در افغانستان، داعش-خراسان همچنان یک تهدید جدی محسوب می‌شود.»

سفیر روسیه در سازمان ملل متحد نیز موضوع داعش-خراسان در افغانستان را مطرح کرد و گفت که «دسترسی گروه‌های تروریستی مانند داعش به سلاح‌های باقی‌مانده امریکایی در افغانستان» نگران‌ کننده است.

از سوی دیگر، افغانستان در حال حاضر نماینده‌ای در سازمان ملل متحد ندارد و بارها خواستار واگذاری کرسی خود به امارت اسلامی شده است و تأکید کرده که هرگونه بحث درباره افغانستان یا شامل کردن آن بدون مشارکت امارت اسلامی بی‌معنا است.

امارت اسلامی همچنین بارها ادعاهای مربوط به فعالیت داعش در افغانستان را رد کرده و اعلام کرده که این گروه در کشور ریشه‌کن شده است.

این در حالی است که امارت اسلامی نگرانی‌های سلاح‌های امریکایی باقی‌مانده در افغانستان را بی‌اساس توصیف کرده و بارها تأکید کرده است که تمام سلاح‌ها و تجهیزات نظامی باقی‌مانده امریکایی تحت کنترول دولت قرار دارد و هیچ گروه یا فردی به آنها دسترسی ندارد.

رویداد های اخیر

انتقال انجن ۲.۳ میلیون دالری بوئینگ ۷۳۷ شرکت آریانا از امریکا به کابل

رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت تأکید کرده است که تلاش‌ها برای تأمین سریع‌تر پرزه‌جات و تجهیزات مورد نیاز طیاره‌ها ادامه دارد.

Published

on

به‌دنبال تلاش‌ها و پیگیری‌های رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت، انجن یک فروند طیاره‌ی بوئینگ ۷۳۷ این شرکت که به‌دلیل روند گمرکی در امریکا متوقف مانده بود، پس از تکمیل مراحل مربوط، به کابل انتقال داده شد.

این انجن به ارزش ۲.۳ میلیون دالر امریکایی از شرکت «گلوبل انجین» خریداری شده و قرار است پس از انتقال به کابل، توسط تیم تخنیکی د آریانا افغان هوایی شرکت در یک فروند طیاره‌ی بوئینگ ۷۳۷ نصب شود.

مسوولان د آریانا افغان هوایی شرکت می‌گویند انتقال این انجن، گام مهمی در راستای تقویت ظرفیت تخنیکی و عملیاتی این شرکت و فراهم‌سازی زمینه برای فعالیت منظم هواپیماهای آن به شمار می‌رود.

رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت تأکید کرده است که تلاش‌ها برای تأمین سریع‌تر پرزه‌جات و تجهیزات مورد نیاز طیاره‌ها ادامه دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

در یک سال گذشته بیش از ۶۵۰ هزار جلد پاسپورت توزیع شده است

Published

on

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، می‌گوید در یک سال گذشته هجری قمری، بیش از ۶۵۰ هزار جلد پاسپورت عادی در کشور توزیع و ویزه بیش از ۱۶ هزار شهروند خارجی تمدید شده است.

مجاهد این اظهارات را در برنامه «حکومت در آئینه مطبوعات» با عنوان «هفته خدمات عامه» مطرح کرده است.

به گفته او، اداره عمومی احصائیه و معلومات نیز در سال ۱۴۴۷ هجری قمری نزدیک به دو میلیون تذکره الکترونیکی و حدود یک میلیون تذکره کاغذی توزیع کرده است.

مجاهد افزود که این اداره در یک سال گذشته صدها هزار خدمت حضوری و آنلاین را در بخش اصلاح تذکره‌ها نیز ارائه کرده است.

سخنگوی امارت اسلامی گفت ریاست عمومی پاسپورت با کاهش فورم ثبت‌نام پاسپورت از ۹ صفحه به یک صفحه، تلاش کرده روند ارائه خدمات را سریع‌تر و آسان‌تر کند.

او همچنین از گسترش خدمات شرکت دولتی «افغان پست» خبر داد و گفت این شرکت در یک سال گذشته بیش از پنج میلیون مراسله داخلی را انتقال داده است.

به گفته مجاهد، ارائه خدمات تأیید و تصدیق صدها هزار سند، راه‌اندازی خدمات عاجل، ایجاد مرکز خدمات مشتریان و رساندن اسناد تا درب منازل از دیگر اقداماتی بوده که برای توسعه خدمات پستی انجام شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کار ساخت یک کارخانه بزرگ تولید سمنت در هرات آغاز شد

Published

on

کار ساخت یک کارخانه بزرگ تولید سمنت در هرات امروز با حضور شماری از مقام‌های بلندپایه امارت اسلامی افغانستان در ولایت هرات آغاز شد.

همایون افغان، سخنگوی وزارت معادن و پترولیم، می‌گوید قرارداد این پروژه با یک شرکت داخلی امضا شده و قرار است کار ساخت آن تا دو سال آینده تکمیل شود و پس از آن روند استخراج سمنت آغاز گردد.

به گفته او، شرکت قراردادی برای اجرای این پروژه ۱۴۳ میلیون دالر سرمایه‌گذاری می‌کند و پس از آغاز فعالیت، ظرفیت تولید روزانه آن به حدود سه هزار تُن سمنت خواهد رسید.

مسئولان می‌گویند با آغاز فعالیت این پروژه، حدود پنج هزار نفر به‌گونه مستقیم و غیرمستقیم در آن مصروف کار خواهند شد.

در مراسم آغاز کار این پروژه، معاون اقتصادی و معاون اداری ریاست‌الوزرا و شماری از وزیران کابینه امارت اسلامی نیز حضور داشتند.

پروژه سمنت هرات از پروژه‌های بزرگ صنعتی کشور به شمار می‌رود که مردم این ولایت سال‌ها در انتظار آغاز استخراج و تولید سمنت از آن بوده‌اند.

این پروژه در حدود ۳۰ کیلومتری غرب شهر هرات، در ولسوالی زنده‌جان موقعیت دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117