Connect with us

رویداد های اخیر

تظاهرات برای غزه در افغانستان؛ اعتراض‌کنند‌گان: سکوت جهان در قضیه فلسطین خیانت است

منتشر شده

در

درپی تظاهرات سراسری در افغانستان برای حمایت از مردم غزه، اعتراض کنند‌گان می‌گویند که سکوت در برابر ظلم جاری در غزه، خیانت آشکار است و کشورهایی که در برابر این جنایات خاموشی اختیار کرده‌اند، شریک ظلم ‌اند.

اعتراض کنند‌گان از ولایات مختلف پس از ادای نماز جمعه به سرک‌ها برآمدند و با انتقاد تند از عملکرد کشورهای عربی و اسلامی تاکید کردند که زمام‌داران این کشورها کوچک‌ترین اقدام عملی برای یاری از مردم غزه انجام نمی‌دهند.

آنان جامعه جهانی را نیز به بی‌تفاوتی و نگاه گزینشی در قبال حقوق بشر متهم کرده وخواستار بازگشایی مسیرهای ارسال کمک‌های انسانی به مردم غزه شدند.

محمدالدین احمدی، عالم دین، گفت: «سکوت ما در برابر همچو ظالم خیانتی به خون ‌بیگناهان است که آنان بیگناه شهید می‌شوند، بیگناه کشته می‌شوند. سکوت کشورها خیانت است.»

یک معترض گفت: «ای زمام‌داران عرب، اگر غیرت ندارید، راه‌های تان را باز بکنید، میلیون‌ها انسان برای یاری با مسلمانان غزه، برای آزادی فلسطین ایستاده اند.»

اعتراض کنندگان همه با شعارهای چون «غزه را نجات دهید» و «هر سنگ غزه فریادیست به سوی آسمان» گرد هم آمدند.

به گفته این اعتراض کنندگان، مردم افغانستان در کنار مردم غزه ایستاده‌اند.

حشمت‌الله عزیزی، معترض گفت: «سکوت مرگباری که امروز حکام جهان عرب در مجموع دولت‌های اسلامی در قبال قضیه غزه و قضیه حل دولت فلسطین دارد، مایه شرم و تأسف است.»

این معترضان همچنان از سازمان‌های بین‌المللی و کشورها تأثیر گذار خواسته اند که هرچه زودتر بر وضعیت بشری در غزه رسیدگی نموده و جلو ادامه جنایات اسرائیل را بگیرند.

در همین حال، امارت اسلامی ادامه حملات اسرائیل بر غزه را محکوم کرده و از کشورها و سازمان‌های بین‌المللی می‌خواهد که هرچه زودتر مانع جنایات اسرائیل در غزه شوند.

رئیس الوزرای امارت اسلامی در یک اعلامیه همچنان گفته که مردم غزه به دلیل حملات اسرائیل و توقف کمک‌های بشردوستانه در حالت گرسنگی شدید قرار گرفته اند و خاموشی سازمان‌های بین‌المللی به ویژه نهادهای مدافع حقوق بشر در این زمینه دردآور است.

ملا محمد حسن آخند در این اعلامیه برحمایت افغانستان از مردم فلسطین تأکید کرده و نیز از کشورهای اسلامی خواستار ایستادگی در کنار مردم غزه شده است.

این درحالی است که بر بنیاد آمار رسمی وزارت صحت غزه، از ابتدای حملات اسرائیل در اکتوبر ۲۰۲۳ تاکنون بیش از ۵۲هزار و ۶۰۰ فلسطینی کشته و بیش از ۱۱۸هزار نفر دیگر زخمی شده‌اند.

بربنیاد گزارش‌ها، بیشتر قربانیان حملات اسرائیل در غزه را زنان و کودکان شامل می‌شوند.

رویداد های اخیر

در چهاردهمین نشست کابینه امارت اسلامی، گزارش مصرف بودجه انکشافی تائید شد

Published

on

در چهاردهمین نشست کابینه به ریاست ملا محمد حسن آخند، رئیس‌الوزرای امارت اسلامی افغانستان، گزارش مصرف بودجه انکشافی تائید و در مورد مسائل مهم اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور بحث و تصامیم لازم اتخاذ شده است.

براساس خبرنامه ارگ، این نشست که روز گذشته (دوشنبه) برگزار شد، گزارش مصرف بودجه انکشافی تائید گردید و به ادارات مربوطه هدایت داده شد تا بودجه انکشافی را در پروژه‌های پلان‌شده به‌ موقع به مصرف رسانده و امور انکشافی را به شکل مطلوب و مطابق پلان پیش ببرند.

در این نشست، همچنان در مورد رسیدگی به مشکلات مهاجرین بحث صورت گرفت و به ادارات ذیربط وظیفه سپرده شد تا جهت رسیدگی به مشکلات آنان، راه حل‌های مناسب پیدا کنند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر خارجه و سادین آی‌ییلدیز درباره توسعه روابط کابل و انقره گفتگو کردند

Published

on

سادین آی‌ییلدیز، رئیس جدید مأموریت دیپلوماتیک ترکیه در کابل در دیدار تعارفی با امیر خان متقی، وزیر خارجه امارت اسلامی درباره توسعه روابط دو‌جانبه میان دو کشور گفتگو کرده است.

براساس خبرنامه وزارت خارجه، در این دیدار آقای آی‌ییلدیز روابط میان افغانستان و ترکیه را مثبت ارزیابی کرد و بر گسترش همکاری‌ها در زمینه‌های اقتصادی و صحی تأکید نمود.

آقای متقی نیز برای آی‌ییلدیز آرزوی موفقیت نمود و ترکیه را دوست نزدیک افغانستان دانست و روابط دو‌جانبه را در مسیر پیشرفت ارزیابی کرد.

 

Continue Reading

رویداد های اخیر

رئیس ورزش افغانستان با مقام‌های اندونیزیا درباره گسترش همکاری‌های ورزشی دیدار کرد

مقام‌های اندونیزیا اعلام کردند که معاون وزیر برنامه دارد تا در آینده به افغانستان سفر کند و همکاری‌های ورزشی را بیش از پیش توسعه دهد.

Published

on

احمدالله وثیق، رئیس کمیته ملی المپیک و تربیت بدنی افغانستان، در جریان یک سفر رسمی به اندونیزیا و همزمان با آغاز مسابقات جام ملت‌های آسیا، با توفیق هدایات، معاون وزیر جوانان و ورزش اندونیزیا، دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار روی گسترش همکاری‌های ورزشی بین دو کشور تأکید شد و زمینه‌هایی مانند دسترسی ورزشکاران افغان مقیم اندونیزیا به لیگ‌ها و کمپ‌های تمرینی محلی مورد بررسی قرار گرفت.

توفیق هدایات این دیدار را گامی مثبت در جهت تقویت روابط ورزشی و تأکید بر ادامه تعاملات دانست. علاوه بر این، سعدالله بلوچ، سفیر افغانستان در اندونیزیا نیز در این جلسه حضور داشت و نقش دیپلماسی ورزشی در تقویت روابط دوجانبه را برجسته کرد.

مقام‌های اندونیزیا اعلام کردند که معاون وزیر برنامه دارد تا در آینده به افغانستان سفر کند و همکاری‌های ورزشی را بیش از پیش توسعه دهد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!