Connect with us

اخبار ساحوی

اسرائیل از «روزهای دشوار پیش‌رو» هشدار داد؛ ایران: ضربات سخت خواهیم زد

منتشر شده

در

امیر حاتمی، قوماندان عمومی اردوی ایران در واکنش به حملات اسرائیل، بر دفاع قاطع از استقلال و تمامیت ارضی کشورش تأکید کرده و گفته است که اردوی ایران در پاسخ به تجاوزات اسرائیل، ضربات سختی وارد خواهد کرد.

او روز یکشنبه در پیامی اعلام کرد که اردوی ایران پیش از این گام‌های مؤثری در واکنش به تهاجم رژیم اسرائیل برداشته و با آمادگی کامل، ضربات شدیدتری بر اسرائیل وارد خواهد کرد.

در همین حال، سپاه پاسداران ایران نیز روز یک‌شنبه هشدار داد که در صورت ادامه حملات اسرائیل، واکنش نظامی ایران تشدید خواهد یافت.

سپاه پاسداران در اعلامیه‌ای گفت که در پاسخ به حملات رژیم اسرائیل، تأسیسات سوخت‌رسانی نظامی این رژیم را هدف قرار داده است.

حملات اسرائیل صبح جمعه آغاز شد که شامل حملات گسترده هوایی بر تهران و سایر مناطق ایران بود. اسرائیل ساختمان‌های مسکونی در تهران و اطراف آن را بمباران کرده و چندین مقام ارشد نظامی ایران را ترور کرده است.

پس از این حملات، علی خامنه‌ای، رهبر ایران گفت که رژیم اسرائیل سرنوشت «تلخ و دردناکی» را برای خود رقم زده است.

سپاه پاسداران در ادامه اعلامیه‌اش گفت که در واکنش به حملات اسرائیل، یک عملیات گسترده با طیارات بی‌سرنشین و راکتی را بر تأسیسات تولید تیل جت‌های جنگی و مراکز انرژی این رژیم انجام داده است.

در همین حال، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت ایران، روز یک‌شنبه اعلام کرد که در اثر حملات اخیر اسرائیل، دست‌کم ۳۰ زن و کودک جان باخته‌اند.

او گفت: «بدون تعارف ما در شرایط جنگی هستیم.»

مهاجرانی گفت: «متروها، مدارس، مساجد از امشب ۲۴ ساعته به روی مردم باز می‌شود» وی افزود که: «دولت وضعیت را در کنترول دارد.»

واکنش اسرائیل

در همین حال، افی دفرین، سخنگوی نیروهای دفاعی اسرائیل، روز یکشنبه در یک نشست خبری گفت: «روزهای دشواری در پیش داریم. در روزهای آینده شاهد پرتاب‌ها و برخوردهای بیشتری خواهیم بود»

او همچنان افزود که نیروی هوایی اسرائیل «حتی برای یک لحظه نیز حملات خود را متوقف نکرده است.»

وی گفت: «در همین لحظه، ما در حال هدف‌قرار دادن ده‌ها موضع در تهران هستیم. ما در حال عمیق‌تر ساختن آسیب به برنامه هسته‌ای و توانایی‌های نظامی [تهران] هستیم تا خطر را برای کشور خود کاهش دهیم و مختل کنیم.»

این در حالیست که اسرائیل روز یک‌شنبه هشدار فوری به غیرنظامیان ایرانی که در نزدیکی تأسیسات نظامی زندگی می‌کنند صادر کرد تا این مناطق را ترک نمایند.

اخبار ساحوی

ایران یک مرد متهم به جاسوسی برای اسرائیل را اعدام کرد

Published

on

قوه قضاییه ایران اعلام کرده است که یک مرد متهم به جاسوسی برای اسرائیل و انتقال اطلاعات درباره سایت‌های راکتی در جریان جنگ ۱۲ روزه اعدام شده است.

خبرگزاری میزان، وابسته به قوه قضاییه ایران، گزارش داده که حسین پدران پس از تأیید حکم اعدامش از سوی ستره محکمه این کشور، به دار آویخته شده است.

میزان گفته است که پدران اطلاعاتی درباره برخی مراکز حساس نظامی در ولایت اصفهان را در اختیار موساد، سازمان استخباراتی اسرائیل، قرار داده و برای دریافت پول دست به این کار زده بود.

 

Continue Reading

اخبار ساحوی

انفجار در نزدیکی یک مسجد در خیبرپختونخوا دست‌کم ۱۵ کشته برجا گذاشت

Published

on

شبکه «جیو نیوز» پاکستان گزارش داده است که در پی انفجار در نزدیکی یک مسجد در منطقه کوهات ایالت خیبرپختونخوا پاکستان، دست‌کم ۱۵ نفر کشته و بیش از ۵۰ تن دیگر زخمی شده‌اند.

پولیس گفته است که انفجار هنگام ادای نماز جمعه رخ داده و به بخش بیرونی مسجد آسیب رسانده است. شماری از نیروهای پولیس نیز در میان زخمی‌ها هستند.

ذوالفقار حمید، یک مقام پولیس خیبرپختونخوا، گفته است که موتر حامل مواد منفجره به دروازه قدیمی پولیس‌لاینز برخورد کرده و سپس منفجر شده است. به گفته او، پس از این انفجار، تیراندازی و یک انفجار دیگر در ساختمان بخش ویژه پولیس نیز رخ داده است.

تا کنون هیچ گروهی مسئولیت این انفجار را بر عهده نگرفته است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

رویترز: چین به‌طور خصوصی از ایران خواست برای مهار حوثی‌ها اقدام کند

Published

on

بر اساس گزارش رویترز و به نقل از سه منبع ایرانی آگاه از موضوع، چین به‌صورت خصوصی از تهران خواسته است برای مهار حوثی‌های یمن اقدام کند. این درخواست پس از آن مطرح شده که عربستان سعودی، در پی عملیات نظامی گسترده حوثی‌های مورد حمایت ایران در یک هفته گذشته، از بیجینگ کمک خواسته است.

به گفته منابع، ریاض پس از آن به چین مراجعه کرد که حوثی‌ها پیشروی‌های سریعی را در امتداد سواحل بحیره احمر و مناطق اطراف آبنای باب‌المندب انجام دادند؛ اقداماتی که خطراتی را برای صادرات نفت عربستان و کشتیرانی در این منطقه افزایش داده است.

چین به‌صورت علنی خواستار خویشتن‌داری، گفتگو و بازگشت امنیت به مسیرهای کشتیرانی شده است، اما منابع می‌گویند پیام خصوصی بیجینگ به تهران فراتر از مواضع علنی این کشور بوده است.

به گفته آنان، چین از ایران می‌خواهد از نفوذ خود بر حوثی‌ها استفاده کند تا از گسترش بیشتر درگیری به مسیرهای انتقال انرژی جلوگیری شود؛ مسیرهایی که چین، به‌عنوان دومین اقتصاد بزرگ جهان، به آن‌ها وابسته است.

مشخص نیست که آیا این درخواست در جریان سفر عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران، به چین در روز چهارشنبه مطرح شده است یا خیر.

منابع گفتند که پاسخ تهران این بوده است که ثبات و صلح در منطقه به پایان یافتن جنگ امریکا و اسرائیل علیه ایران وابسته است.

سه منبع ایرانی گفتند مقام‌های چینی هیچ تهدید صریحی مطرح نکرده‌اند و همچنین اشاره‌ای نکرده‌اند که در صورت خودداری تهران از استفاده از نفوذ خود بر حوثی‌ها، بیجینگ فشار اقتصادی بر ایران وارد خواهد کرد.

وزارت خارجه چین در پاسخ به درخواست رویترز برای اظهارنظر درباره این گزارش گفت: «چین نمی‌خواهد شاهد سرایت بیشتر تنش‌های منطقه‌ای به یمن و بحیره احمر باشد. افزایش بی‌ثباتی در منطقه به نفع هیچ طرفی نیست.»

این وزارتخانه افزود: «حاکمیت و امنیت همه کشورها باید محترم شمرده شود و تأسیسات حیاتی برای زندگی مردم نباید هدف قرار گیرند. چین خواستار پایان دادن به اقداماتی است که وضعیت را پیچیده‌تر می‌کند و بر حل مسائل از طریق گفتگو و مذاکره تأکید دارد.»

چین بیش از یک دهه است که بزرگ‌ترین شریک تجارتی ایران محسوب می‌شود و همچنان اصلی‌ترین خریدار نفت این کشور است. بر اساس آمار شرکت «کپلر»، خریدهای چین در سال ۲۰۲۵ بیش از ۸۰ درصد صادرات نفت ایران از طریق بحر را تشکیل می‌داد که به‌طور اوسط حدود ۱.۴ میلیون بیلر در روز بوده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!