Connect with us

رویداد های اخیر

یک مقام پاکستانی در کویته از آغاز مرحله جدید طرح اخراج افغان‌ها خبر داد

منتشر شده

در

مقامات پاکستانی روز جمعه درخواست جدیدی برای خروج افغان‌های ساکن جنوب غربی این کشور صادر کردند که باعث هجوم هزاران نفر به بندر شد.

مهار الله، یک مقام ارشد حکومتی در کویته، مرکز ایالت بلوچستان، به خبرگزاری فرانسه گفت: «ما از وزارت داخله دستور گرفته‌ایم که یک طرح جدید را برای بازگرداندن همه افغان‌ها به کشورشان… به شیوه‌ای محترمانه و منظم، آغاز کنیم.»

این ایالت با افغانستان هم‌مرز است و روابط قابل توجهی بین مناطق وجود دارد.

حبیب بینگل‌زی، یک مقام ارشد حکومتی در چمن، گفت که روز جمعه «حدود ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ نفر در مرز چمن» منتظر بازگشت بودند.

در مجموع، بیش از یک میلیون افغان از سال ۲۰۲۳ پاکستان را ترک کرده‌اند، از جمله بیش از ۲۰۰ هزار نفر از ماه اپریل امسال.

رویداد های اخیر

در چهاردهمین نشست کابینه امارت اسلامی، گزارش مصرف بودجه انکشافی تائید شد

Published

on

در چهاردهمین نشست کابینه به ریاست ملا محمد حسن آخند، رئیس‌الوزرای امارت اسلامی افغانستان، گزارش مصرف بودجه انکشافی تائید و در مورد مسائل مهم اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور بحث و تصامیم لازم اتخاذ شده است.

براساس خبرنامه ارگ، این نشست که روز گذشته (دوشنبه) برگزار شد، گزارش مصرف بودجه انکشافی تائید گردید و به ادارات مربوطه هدایت داده شد تا بودجه انکشافی را در پروژه‌های پلان‌شده به‌ موقع به مصرف رسانده و امور انکشافی را به شکل مطلوب و مطابق پلان پیش ببرند.

در این نشست، همچنان در مورد رسیدگی به مشکلات مهاجرین بحث صورت گرفت و به ادارات ذیربط وظیفه سپرده شد تا جهت رسیدگی به مشکلات آنان، راه حل‌های مناسب پیدا کنند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر خارجه و سادین آی‌ییلدیز درباره توسعه روابط کابل و انقره گفتگو کردند

Published

on

سادین آی‌ییلدیز، رئیس جدید مأموریت دیپلوماتیک ترکیه در کابل در دیدار تعارفی با امیر خان متقی، وزیر خارجه امارت اسلامی درباره توسعه روابط دو‌جانبه میان دو کشور گفتگو کرده است.

براساس خبرنامه وزارت خارجه، در این دیدار آقای آی‌ییلدیز روابط میان افغانستان و ترکیه را مثبت ارزیابی کرد و بر گسترش همکاری‌ها در زمینه‌های اقتصادی و صحی تأکید نمود.

آقای متقی نیز برای آی‌ییلدیز آرزوی موفقیت نمود و ترکیه را دوست نزدیک افغانستان دانست و روابط دو‌جانبه را در مسیر پیشرفت ارزیابی کرد.

 

Continue Reading

رویداد های اخیر

رئیس ورزش افغانستان با مقام‌های اندونیزیا درباره گسترش همکاری‌های ورزشی دیدار کرد

مقام‌های اندونیزیا اعلام کردند که معاون وزیر برنامه دارد تا در آینده به افغانستان سفر کند و همکاری‌های ورزشی را بیش از پیش توسعه دهد.

Published

on

احمدالله وثیق، رئیس کمیته ملی المپیک و تربیت بدنی افغانستان، در جریان یک سفر رسمی به اندونیزیا و همزمان با آغاز مسابقات جام ملت‌های آسیا، با توفیق هدایات، معاون وزیر جوانان و ورزش اندونیزیا، دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار روی گسترش همکاری‌های ورزشی بین دو کشور تأکید شد و زمینه‌هایی مانند دسترسی ورزشکاران افغان مقیم اندونیزیا به لیگ‌ها و کمپ‌های تمرینی محلی مورد بررسی قرار گرفت.

توفیق هدایات این دیدار را گامی مثبت در جهت تقویت روابط ورزشی و تأکید بر ادامه تعاملات دانست. علاوه بر این، سعدالله بلوچ، سفیر افغانستان در اندونیزیا نیز در این جلسه حضور داشت و نقش دیپلماسی ورزشی در تقویت روابط دوجانبه را برجسته کرد.

مقام‌های اندونیزیا اعلام کردند که معاون وزیر برنامه دارد تا در آینده به افغانستان سفر کند و همکاری‌های ورزشی را بیش از پیش توسعه دهد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!