Connect with us

ورزش

کریکت؛ لیگ برتر افغانستان در آستانه بازگشتی بزرگ پس از شش سال

منتشر شده

در

پس از وقفه‌ای شش‌ساله، لیگ برتر افغانستان قرار است دوباره برگزار شود. این بار با حمایت یک قرارداد تجارتی درازمدت. بورد کریکت افغانستان درنظر دارد این لیگ ۲۰ آوره را در ماه‌های اکتوبر و نومبر، احتمالاً در خاورمیانه، راه‌اندازی کند و امیدوار است بتواند ستارگان بین‌المللی را جذب نماید.

نصیب خان، رئیس اجرایی بورد کریکت افغانستان در مصاحبه با SportsBoom.com، از امضای قراردادی برای ۱۰ فصل آینده لیگ خبر داد و گفت: «اکنون از نظر آمادگی، چه در زمین بازی و چه بیرون از آن، بهتر آماده‌ایم تا لیگ برتر افغانستان را با ساختاری قوی‌تر و دیدگاهی درازمدت دوباره راه‌اندازی کنیم.»

با وجود غیبت طولانی این لیگ، بورد کریکت افغانستان معتقد است روابط مستحکم اش با ادارات کریکت سایر کشورها و سیاست‌های حمایت از بازیکنان باعث جذب استعدادهای جهانی خواهد شد.

نصیب خان گفت: «دلیل خاصی نمی‌بینم که بازیکنان بین‌المللی در لیگ برتر افغانستان شرکت نکنند. به اولین فصل لیگ نگاه کنید، بازیکنان بزرگی در آن حضور داشتند. روابط ما با سایر بورها قوی است و همیشه برای بازیکنانی که در لیگ‌های جهانی بازی می‌کنند، مجوز (NOC) صادر کرده‌ایم.»

احتمال می‌رود این لیگ در دوبی یا مکان دیگری در خاورمیانه برگزار شود و نصیب خان تاکید کرد در حال حاضر هیچ مانع عمده لوجستیکی وجود ندارد.

ورزش

تیم ملی بزکشی افغانستان از راه یابی به فاینل مسابقات جهانی کوکپر قزاقستان باز ماند

Published

on

تیم ملی بزکشی افغانستان در مرحله نیمه‌نهایی در چارچوب مسابقات جهانی کوکپر قزاقستان، امروز (جمعه) به مصاف ازبکستان رفت و بازی را با نتیجه ۴ بر ۲ به تیم رقیب واگذار کرد. با این باخت، چاپندازان افغانستان از راه یابی به فاینل این مسابقات باز ماندند.

شهر ترکستان قزاقستان میزبان مسابقات بین‌المللی کوکپر بود.

گفتنی است که تیم ملی بزکشی افغانستان در سه بازی قبلی خود تیم‌های مجارستان، مغولستان و روسیه را شکست داده بود.

مسابقات بین‌المللی کوکپر ۲۰۲۶ قزاقستان با حضور ۹ کشور در حال برگزاری است.

Continue Reading

ورزش

فیفا فدراسیون فوتبال اسرائیل را به دلیل تخلفات تبعیض‌آمیز جریمه و تحریم کرد

Published

on

کمیته انضباطی فیفا فدراسیون فوتبال اسرائیل را به دلیل نقض مکرر تعهداتش به عنوان عضو فیفا جریمه و تحریم کرده است. این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که فدراسیون فوتبال فلسطین ادعاهایی درباره تبعیض علیه این فدراسیون مطرح کرده بود.

این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که فدراسیون فوتبال فلسطین در ۷۴مین کنگره فیفا پیشنهادی ارائه داد و شورای فیفا را وادار کرد تا تحقیق رسمی انجام شود. کمیته دریافت که فدراسیون فوتبال اسرائیل قوانین ۱۳ و ۱۵ قانون انضباطی فیفا، شامل رفتارهای توهین‌آمیز، نقض اصول بازی جوانمردانه و سوء استفاده‌های نژادپرستانه، را نقض کرده است.

به دنبال این تصمیم، فدراسیون فوتبال اسرائیل به پرداخت جریمه ۱۵۰,۰۰۰ فرانک سوئیس محکوم شده، رسماً هشدار دریافت کرده و موظف به اجرای یک طرح پیشگیری جامع شده است. این طرح شامل نصب بنری بسیار قابل مشاهده با عنوان «فوتبال جهان را متحد می‌کند – نه به تبعیض» در سه مسابقه خانگی بعدی فدراسیون فوتبال اسرائیل در رقابت‌های سطح A فیفا است. فیفا باید قبل از هر مسابقه، اندازه، طراحی و محل نصب بنر را تأیید کند.

همچنین، یک‌سوم از جریمه باید ظرف ۶۰ روز برای اجرای برنامه‌های ضدتبعیض سرمایه‌گذاری شود، از جمله اصلاحات، پروتکل‌ها، نظارت و کمپاین‌های آموزشی در استادیوم‌ها و کانال‌های رسمی برای یک فصل کامل. باقی‌مانده جریمه نیز باید ظرف ۳۰ روز پرداخت شود.

فیفا تأکید کرده است که فوتبال مسئولیت ترویج کرامت، برابری و احترام متقابل را دارد، به‌ویژه در دوره‌های اختلاف و تنش.

فدراسیون فوتبال اسرائیل رسماً از این تصمیم مطلع شده و حکم در پورتال قانونی فیفا منتشر شده است. این تصمیم هنوز می‌تواند در کمیته تجدیدنظر فیفا مورد اعتراض قرار گیرد.

Continue Reading

ورزش

تیم ملی بزکشی افغانستان، مجارستان را ۱۴ بر صفر شکست داد

Published

on

Last Updated on: حوت ۲۹, ۱۴۰۴

تیم ملی بزکشی افغانستان در نخستین بازی در مسابقات بین‌المللی کوکپر ۲۰۲۶ قزاقستان، با نتیجه ۱۴ بر صفر در برابر مجارستان به پیروزی رسید.

شهر ترکستان قزاقستان میزبان مسابقات بین‌المللی کوکپر است.

این مسابقات از ۱۵ مارچ آغاز شده و تا ۲۱ مارچ سال ۲۰۲۶ ادامه دارد.

در این تورنمنت، تیم‌هایی از افغانستان، چین، قزاقستان، مجارستان، مغولستان، ازبکستان، روسیه، تاجیکستان و ترکیه باهم رقابت می‌کنند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!