Connect with us

رویداد های اخیر

رییس جمهور امریکا می‌گوید که آماده میانجیگری میان افغانستان و پاکستان است

از سوی دیگر زلمی خلیل‌زاد نماینده پیشین صلح ایالات متحده برای افغانستان می‌گوید که پاکستان به‌جای دیپلوماسی، راه اشتباه را در پیش گرفته است.

منتشر شده

در

رییس جمهور امریکا می‌گوید که آماده میانجیگری میان افغانستان و پاکستان است. دونالد ترمپ، اعلام کرده است که پس از سفر دیپلوماتیک‌ش به خاورمیانه، تمرکز خود را بر حل منازعهٔ میان افغانستان و پاکستان قرار می‌دهد.

ترمپ در گفت‌وگو با خبرنگاران گفته است که این هشتمین جنگی است که او حل کرده‌ و شنیده که جنگی میان پاکستان و افغانستان در جریان است و پس از برگشت آنرا حل خواهد کرد. از سوی دیگر زلمی خلیل‌زاد می‌گوید که پاکستان به‌جای دیپلوماسی، راه اشتباه را در پیش گرفته است.

احتمال دخیل شدن پای دونالد ترامپ رییس جمهور امریکا برای حل تنش‌ها میان افغانستان و پاکستان.

 دونالد ترمپ، اعلام کرده است که پس از سفر دیپلوماتیک‌اش به خاورمیانه، تمرکز خود را بر حل منازعهٔ میان افغانستان و پاکستان قرار می‌دهد. ترمپ در گفت‌وگو با خبرنگاران در طیاره‌ای اختصاصی‌اش گفت که در حل منازعات مهارت خوب دارد

ترمپ گفت: «ببینید، این هشتمین جنگی است که من آن را حل کرده ‌ام، و شنیده ‌ام که حالا میان پاکستان و افغانستان جنگ در جریان است. من گفتم باید صبر کنم تا وقتی ‌که برگردم، چون حالا یکی دیگر را هم حل می‌‌کنم.  من در حل جنگ‌ها خوب هستم. من در برقرار کردن صلح مهارت دارم و این یک افتخار است. من میلیون‌‌‌ها انسان را از مرگ نجات داده‌‌ام میلیون‌ها نفر.»

از سوی دیگر زلمی خلیل‌زاد نماینده پیشین صلح ایالات متحده برای افغانستان می‌گوید که پاکستان به‌جای دیپلوماسی، راه اشتباه را در پیش گرفته است.

خلیل‌زاد می‌گوید :«من از پاکستان می‌خواهم که به دیپلوماسی روی بیاورد و مذاکرات با هر دو، افغانستان و تحریک طالبان پاکستان، را آغاز کند. پاکستان و افغانستان باید توافق کنند که از این پس، هیچ گروه یا فردی از قلمرو هیچ‌یک از کشورها برای تهدید امنیت کشور دیگر استفاده نکند.»

به گفته‌ای آقای خلیل‌زد مذاکرات میان پاکستان و تحریک طالبان پاکستان باید از همان جایی آغاز شود که در زمان صدارت عمران خان توافق شده بود. اقای خلیل‌زاد می افزاید که پاکستان در وضعیت بدی قرار دارد و باید به این روند پایان دهدو داشتن روابط بهتر به نفع حیاتی هر دو کشور است.

با این حال پس از حملات انتقامی نیروهای امنیتی کشور حالا پاکستان خواهان گفت‌وگو با افغانستان شده است . وزارت خارجه این کشور گفته است که اسلام آباد به گفت‌وگو، دیپلوماسی و روابط متقابل سودمند با افغانستان ارزش زیادی قایل است.

رویداد های اخیر

افغان‌ها در میان زخمیان حملات ایران به امارات متحده عربی

Published

on

وزارت دفاع امارات متحده عربی اعلام کرده است که اتباع افغانستان در میان ده‌ها نفری بودند که در جریان حملات اخیر ایران علیه امارات متحده عربی زخمی شدند.

مقامات اعلام کردند که این حملات باعث جراحت جزئی بیش از ۱۰۰ نفر با ملیت‌های مختلف، از جمله اماراتی، مصری، اتیوپیایی، فیلیپینی، پاکستانی، هندی، بنگه‌دیشی، سریلانکایی، لبنانی و افغان شده است.

وزارت دفاع همچنین مرگ سه نفر – شهروندان پاکستانی، نیپالی و بنگله‌دیشی – را در پی این حملات تأیید کرد.

وزارت دفاع امارات متحده عربی اعلام کرد که از زمان آغاز حملات ایران، در مجموع ۲۰۵ راکت بالستیک شناسایی شده است که ۱۹۰ از آنها منهدم شده، ۱۳ به بحر سقوط کرده و ۲ در داخل امارات فرود آمده است. در همین مدت، ۱۱۸۴ طیاره بی‌پیلوت ایرانی شناسایی شده که ۱۱۱۰ از آنها رهگیری شده و ۷۴ طیاره بی‌پیلوت نیز در داخل خاک این کشور سقوط کرده‌است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

عالم برجسته جهان اسلام علیه جنگ میان افغانستان و پاکستان فتوا صادر کرد

Published

on

علی القره داغی، رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان، با صدور فتوایی خواستار توقف فوری درگیری‌ها میان افغانستان و پاکستان در ماه مبارک رمضان شد.

قره‌داغی در بیانیه‌ای تأکید کرده است که جنگ میان کشورهای مسلمان با تعالیم اسلام در تضاد است و حفظ جان مسلمانان یک اصل اساسی دینی به شمار می‌رود. او توقف جنگ در این ماه را یک فریضه شرعی دانسته و از رهبران دو کشور خواسته است پیش از دهه پایانی رمضان درگیری‌ها را متوقف کنند.

او همچنین پیشنهاد کرده است که پس از عید، گفتگوهایی برای حل اختلافات آغاز شود و کشورهایی مانند قطر، عربستان سعودی و ترکیه می‌توانند در حل این بحران نقش میانجی را ایفا کنند.

رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان بر ضرورت وحدت میان کشورهای اسلامی تأکید کرده و هشدار داده است که ادامه درگیری‌های داخلی، جهان اسلام را تضعیف می‌کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر خارجه روسیه: اختلافات میان کابل و اسلام‌آباد از راه‌های دیپلوماتیک حل شود

Published

on

سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه، در یک تماس تلیفونی با امیرخان متقی، وزیر خارجه امارت اسلامی، گفته است که اختلافات میان کابل و اسلام‌آباد باید از راه‌های سیاسی و دیپلوماتیک حل‌وفصل شود.

براساس خبرنامه وزارت خارجه روسیه، در این گفتگو چشم‌انداز کاهش تنش‌های نظامی و سیاسی در روابط افغانستان و پاکستان نیز مورد بحث قرار گرفته است.

در این تماس، وزیر خارجه روسیه درباره وضعیت منطقه از جمله پیامدهای منفی و بی‌ثبات‌کننده حمله‌های اخیر بر ایران نیز گفتگو کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!